Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Η άνοιξη μπήκε και καθώς η αναγέννηση της φύσης μας βοηθάει να αναπτερωθεί κάπως το ηθικό μας, έρχεται ο Απρίλιος να μας υποσχεθεί ενδιαφέρουσες στιγμές! Ο μήνας αυτός μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ένας από τους πιο δυναμικούς από άποψη εξελίξεων μήνες του τρέχοντος έτους. Κατά τη διάρκεια του Απριλίου θα αισθανθούμε ότι οξύνονται οι αισθήσεις μας. Πολλοί θα βιώσουν μια περίεργη όξυνση της όσφρησης, αρκετοί θα μείνουν έκθαμβοι από την ομορφιά, τα χρώματα, τα αρώματα αλλά και τα δημιουργήματα της φύσης, σαν να την βλέπουν για πρώτη φορά, ενώ η κλιμάκωση των συναισθημάτων σε όλα τα επίπεδα θα είναι δεδομένη!

Δεν στρέφονται όμως όλα γύρω από τις αισθήσεις και τα συναισθήματα αυτό το μήνα. Η μυστικιστική Eris μας εξισορροπεί και μας θυμίζει ότι υπάρχει χώρος και για υλισμό, κάτι που κατ ανάγκη δεν είναι κακό. Υπό την επιρροή της μπορούν να βρεθούν ευνοϊκές λύσεις σε κάποιες οικονομικής φύσης εκκρεμότητες, δεν πρέπει να περιμένουμε όμως θαύματα, καθώς η δυναμική  της είναι περιορισμένη. Μπορεί ωστόσο να μας φέρει τύχη, ειδικά εάν έχουμε καταφέρει να προετοιμαστούμε όπως πρέπει και εάν έχουμε κάνει τις κινήσεις που κατά περίπτωση οφείλαμε να κάνουμε.

Στην ιδανική περίπτωση, ο Απρίλιος θα πρέπει να προσεγγιστεί χωρίς εκκρεμότητες, με σχέσεις προβληματικές να έχουν κλείσει τον κύκλο τους και να ανήκουν στο παρελθόν, καθώς και επαγγελματικά projects να έχουν ολοκληρωθεί. Με καθαρή συνείδηση και με όσο το δυνατό λιγότερα βαρίδια στα πόδια μας, θα έχουμε την δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον δυναμισμό του μήνα και τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Πέρα όμως από τις ευκαιρίες που θα μας φέρει το Σύμπαν στο διάβα μας, θα πρέπει να εργαστούμε σκληρά και ευσυνείδητα για να καταφέρουμε να κάνουμε μικρά αλλά σταθερά βήματα ανόδου! Δεν υπάρχει ελπίδα για θαύματα. Μην περιμένουμε να κάνουν άλλοι την δουλειά για λογαριασμό μας. Το Σύμπαν είναι σαφές και απόλυτο και λειτουργεί κάτω από ορισμένους νόμους. Και στην περίπτωση αυτή μας λέει: Δώσε για να λάβεις!

Από άποψη συναισθηματικής κατάστασης, ήδη κατά τον Μάρτιο πολλοί θα πρέπει να βίωσαν αναταράξεις στην ζωή τους. Οι περίπλοκες και δύσκολες καταστάσεις που βιώσαμε ή βιώνουμε, μας ωθούν στο να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι προβληματικό. Κάποιες παλιές και μη λειτουργικές σχέσεις πρέπει να κλείσουν το κύκλο τους, για να έρθει η αναγέννηση μας μέσα από κάτι καινούργιο, ενώ όσες σχέσεις έχουν υγιείς και σταθερές βάσεις, θα αποβάλλουν ότι δημιουργεί προβλήματα και θα αποκτήσουν ακόμη πιο γερά θεμέλια. Σε γενικές γραμμές όμως, σχεδόν κανείς δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος αυτό το διάστημα από τις πλανητικές συγκυρίες, τίποτε δεν έμεινε ίδιο. Οι μεγάλες αλλαγές θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του Απριλίου, καθώς το πλανητικό σκηνικό του μήνα δεν ευνοεί πια ριζοσπαστικές κινήσεις. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα, είναι να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα που έχουμε δημιουργήσει.

Πρέπει να ανεβάσουμε ταχύτητες κατά τον Απρίλιο, είναι απαραίτητο να αναλάβουμε δράση σε όλα τα μέτωπα της ζωής μας, να πάρουμε αποφάσεις και να κινηθούμε με αποφασιστικότητα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε, πέρα από τον κακό μας εαυτό… Εάν θέλετε να αποκτήσετε το πλεονέκτημα των κινήσεων σε επαγγελματικό ή οικονομικό πεδίο, βγείτε από την χειμέρια νάρκη σας και δράστε! Όχι όμως με παρορμητικό ή αψυχολόγητο τρόπο. Χρειάζεται προσοχή, ξεκάθαρες και καλά μελετημένες επιλογές και στρατηγικές κινήσεις. Όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες,  έχουν μπροστά τους ένα στρατηγικής σημασίας μήνα! Όσο πιο πνευματικής φύσης είναι το αντικείμενο της δουλειάς σας, τόσο πιο απαγορευτική είναι η αυτόνομη δράση. Συμβουλευτείτε, συνδυάστε και συνεργαστείτε, μακριά από υπερβολές και κινήσεις εντυπωσιασμού, καθώς αυτός είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος αποτυχίας.

ΚριοίΛέοντες και Τοξότες θα πρέπει να καταβάλουν λίγο μεγαλύτερη προσπάθεια από τα υπόλοιπα ζώδια αυτό το μήνα, καθώς δεν θα έχουν κάποιο ουράνιο προστάτη να παραμερίζει τα εμπόδια, αλλά σαν ανταμοιβή θα έχουν αρκετά πιο θεαματικά αποτελέσματα από τους άλλους. Τα ζώδια της γης (ΤαύροιΠαρθένοι και Αιγόκεροι) θα πρέπει να επικεντρώσουν τις προσπάθειες στους σε εργασιακά ζητήματα, κάτω από την επιρροή του μυστηριώδη αστερισμού Ceres! Δεν χρειάζεται να ανησυχούν για οικονομικής φύσης ζητήματα, καθώς οι λύσεις θα έρθουν, ενώ η περίοδος αυτή θα χαρακτηρίζεται από μια ισορροπία σε υλικό και ψυχικό - συναισθηματικό επίπεδο.

Τα ζώδια του αέρα (ΔίδυμοιΖυγοί και Υδροχόοι) θα δεχτούν την επιρροή του Πλούτωνα, ενός πλανήτη με πολύ ιδιαίτερες δονήσεις. Είναι δύσκολο να καθοριστεί η επίδραση του επάνω τους, το σίγουρο είναι όμως ότι θα πρέπει να προετοιμαστούν ψυχικά για κάποιες περιπέτειες… Οι δεΚαρκίνοιΣκορπιοί και Ιχθείς θα βιώσουν υπό τη  επιρροή της Σελήνης ακριβώς το αντίθετο από τα ζώδια της γης. Η προσωπική τους ζωή θα αποκτήσει δεσπόζουσα θέση στην καθημερινότητα τους, καθώς στενές σχέσεις περιπλέκονται και ζητούν λύσεις.

Καλό, δημιουργικό και ειρηνικό μήνα!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

Στις 31 Μαρτίου συμβαίνει η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα, και ο Μάρτιος είναι ο δεύτερος μήνας μετά τον Γενάρη με δύο Πανσελήνους, φαινόμενο όχι και τόσο συχνό!

Η Πανσέληνος αυτή συμβαίνει στις 10ο 44΄του Ζυγού και συνοδεύεται από πλήθος όψεων. Κατ αρχάς, η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με δύο αστέρια του αστερισμού της Παρθένου, τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς περνάει ακριβώς από επάνω τους, με συνέπεια να απελευθερώνουν το πλήρες δυναμικό τους. Πρόκειται για τον Vindemiatrix (στις 10ο 11΄του Ζυγού) και τον  Porrima (στις 10ο 23΄του Ζυγού).

Ο σταθερός αστέρας Vindemiatrix είναι συνδεδεμένος με ψευδαισθήσεις, εξαπατήσεις, αισθήματα ντροπής ή ακόμη και πένθος. Σε συνδυασμό με την Πανσέληνο θα φέρει φοβίες στην επιφάνεια, φοβίες για την απώλεια ενός δικούς μας ανθρώπου ή του στηρίγματος μας, πιθανόν και ενός συμμάχου. Η όψη θα συνοδευτεί από απογοητεύσεις, απώλειες ως αποτέλεσμα δικαστικών αγώνων, αποτυχία στις επιχειρήσεις ή ασθένειες.

Ο επίσης σταθερός αστέρας Porrima δίνει ένα εκλεπτυσμένο, θετικό προφητικό ένστικτο. Κατά την ευθυγράμμιση του όμως με την Πανσέληνο επικρατούν τα αρνητικά χαρακτηριστικά του και αναμένεται να προκαλέσει ένα κλίμα ανησυχίας λόγω κακών προαισθήσεων, τόσο στα λαϊκά στρώματα, όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο, μια δυσαρμονία σχέσεων, που σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να φέρει χωρισμούς, αλλά και ασθένειες.

Τώρα εάν συνδυάσουμε το προφητικό ένστικτοι και τα προφητικά όνειρα του Porrima, με τις φοβίες που δημιουργεί ο Vindemiatrix, καθώς βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους και από την Πανσέληνο (μόλις 1/3 της μοίρας), το κλίμα ανησυχίας, τόσο για δικούς μας ανθρώπους, όσο και γενικά, μπορεί να είναι εξαιρετικά έντονο και να διαχέεται σε όλα τα επίπεδα. Δικαιολογούν όμως οι υπόλοιπες όψεις που συνδέονται με την Πανσέληνο ένα γενικευμένο κλίμα ανησυχίας;

Οι όψεις που θα επικρατούν κατά την διάρκεια της Πανσελήνου είναι οι ακόλουθες:

  1. Ερμής ανάδρομος στον Κριό

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή φέρνει τα γνωστά προβλήματα επικοινωνίας, βλάβες μηχανολογικού ή ηλεκτρονικού εξοπλισμού, απώλεια αντικειμένων, παρεξηγήσεις, συγκρούσεις και άγχος.

  1. Σελήνη σε αντίθεση με Ερμή (ανάδρομο)

Μπερδεύει σκέψεις και συναισθήματα, σε συνέπεια να μην ξέρουμε τι αισθανόμαστε, πόσο μάλλον τι αισθάνονται οι γύρω μας. Η Πανσέληνος μπορεί να οδηγήσει σε εγχειρήματα που προκαλούνται από έλλειψη κατανόησης ή ακόμη και από συναισθηματική προκατάληψη.

  1. Άρης σύνοδος Κρόνος

Η καταστροφική ενέργεια αυτής της όψης μπορεί να πυροδοτήσει τις πιο σκοτεινές μας επιθυμίες, να θυμώσουμε ή να αναζητήσουμε εκδίκηση. Άγνοια ή τεμπελιά οδηγούν σε απογοητεύσεις και δυσκολίες. Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να γίνουμε αποδέκτες καταστροφικών  δράσεων από τους γύρω μας. Ωστόσο η Πανσέληνος αυτή δεν είναι κατάλληλη για κατά μέτωπο επίθεση και την κήρυξη ενός ανοιχτού πολέμου, μεταφορικά ή κυριολεκτικά. Αντί γι αυτό θα πρέπει να επεξεργαστούμε με ηρεμία, υπομονή αλλά και χρονική προοπτική τα σχέδια αντεπίθεσης μας!

  1. Σελήνη τετράγωνο Άρης

Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον πολεμοχαρή Άρη σηματοδοτεί τον κίνδυνο στον οποίο θα βρεθεί όποιος ενεργεί παρορμητικά ή επικίνδυνα. Οι επιτιθέμενοι καλό θα ήταν να απελευθερώσουν το θυμό τους με ελεγχόμενο τρόπο, αντί να καταφύγουν σε παρορμητικές κινήσεις, ενώ οι αμυνόμενοι οφείλουν να αντιμετωπίσουν με όλο τους το θάρρος και την γενναιότητα τους «εισβολείς»!

  1. Ερμής (ανάδρομος) τετράγωνο Άρης

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη έχει την τάση να μας οδηγεί σε γρήγορα συμπεράσματα και βιαστικές αποφάσεις, με αποτέλεσμα την πρόκληση διαφωνιών, τις λανθασμένες κινήσεις αλλά και την εχθρότητα. Ένας καλός τρόπος να εξουδετερώσουμε την επιρροή της όψης είναι να διοχετεύσουμε όλη την ενέργεια της σε ανώδυνες δραστηριότητες, όπως είναι για παράδειγμα τα χόμπι μας. Έτσι θα αποφύγουμε ανώφελες συγκρούσεις που θα αποφέρουν μόνο βραχύβια αποτελέσματα

  1. Σελήνη τετράγωνο Κρόνος

Το τετράγωνο αυτό φέρνει στην επιφάνεια θλίψη, μοναξιά, ντροπή και ενοχή, καθώς έρχονται να μας στοιχειώσουν οι πρόσφατες αποτυχίες μας. Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη των πράξεων μας, να αποδεχτούμε τα λάθη και τις ανεπάρκειες μας και να σταματήσουμε να καταλογίζουμε ευθύνες σε τρίτους. Η επίρριψη μάλιστα ευθυνών σε εξωγενείς παράγοντες θα κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα από ότι είναι. Με την όψη αυτή όλες οι σχέσεις θα αντιμετωπίσουν σε κάποιο βαθμό προβλήματα, οι ήδη κλονισμένες σχέσεις όμως, θα βιώσουν έριδες και μια ψυχρότητα που μπορούν να τις οδηγήσουν σε διακοπή ή διάλυση. Και αυτό ισχύει τόσο για τις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, όσο και για τις διεθνείς - διακρατικές σχέσεις!

  1. Ερμής (ανάδρομος) τετράγωνο Κρόνος

Λόγω αρνητικών σκέψεων και παρεξηγήσεων, το τετράγωνο αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την επικοινωνία. Είναι πολύ πιθανό να πούμε το λάθος πράγμα την λανθασμένη χρονική στιγμή και να σκάψουμε οι ίδιοι το λάκκο μας! Προσοχή λοιπόν! Σε επίπεδο σχέσεων φέρνει απομάκρυνση, ακόμη και τον χωρισμό, ενώ οι αρνητικές σκέψεις και τα δυσάρεστα συναισθήματα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ψυχική μας ευεξία.

  1. Δίας εξάγωνο Πλούτωνας

Πρόκειται για την μοναδική θετική όψη της περιόδου, που θα μας επηρεάσει μέχρι τα τέλη Απριλίου 2018. Μπορεί να φέρει την επιτυχία μέσα από θετικές αλλαγές. Η όψη αυτή μας λέει ότι δεν χρειάζεται να πιεστούμε να κάνουμε αλλαγές, για να ταιριάξουμε σε κάποια πλαίσια, καθώς η φυσική εξέλιξη έρχεται μέσα από την προσωπική και ψυχική ανάπτυξη, που για τον καθένα μας συμβαίνει σε δικούς του χρόνους. Οφείλουμε όμως να μετουσιώσουμε όλη αυτή την περιρρέουσα αρνητικότητα με την βοήθεια της ενέργειας του εξαγώνου Δία-Πλούτωνα σε θετική δύναμη, για να φέρουμε θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε κατάματα τις ανησυχίες και τις φοβίες μας, για να τις εξουδετερώσουμε!

Σε ένα τόσο βαρύ και έντονο πλανητικό σκηνικό, όπως αυτό που θα επικρατεί κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου της 31 Μαρτίου, και το οποίο θα μας επηρεάζει τουλάχιστον για 15 μέρες, μπορεί κανείς να φανταστεί ότι θα υπάρξουν πολλές και όχι ιδιαίτερα ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στην προσωπική μας ζωή, όσο και στις διεθνή πολιτική σκηνή! Ήδη το κλίμα στην Ανατολική Μεσόγειο και στα Βαλκάνια είναι τεταμένο, στην Μέση Ανατολή μαίνεται ο πόλεμος στην Συρία, παράλληλα με μυριάδες έριδες και αιώνιους ανταγωνισμούς. Η Αφρική δεν ησυχάζει ποτέ, η Άπω Ανατολή ζει τους δικούς της ανταγωνισμούς και η Αμερική προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της.

Τόσο η μπλε Σελήνη, όσο και λίγο αργότερα το πέρασμα του Ουρανού από τον Κριό στον Ταύρο, σε συνδυασμό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, αναμένεται να φέρουν σταδιακά κοσμογονικές αλλαγές. Τίποτε δεν θα μείνει ίδιο, ούτε στις κοινωνίες, ούτε στην πολιτική σκηνή, ούτε στις οικονομίες! Ας ετοιμαστούμε για τη μετάβαση, που μόνο ανώδυνη δεν αναμένεται να είναι. Η Πανσέληνος της 31 Μαρτίου αποτελεί απλά ένα δείγμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει στους μήνες και τα χρόνια που έπονται.

Μέσα στο επόμενο μικρό χρονικό διάστημα οι έριδες αναμένεται να αυξηθούν ή να κορυφωθούν, ενώ οι επιθετικοί παίκτες της διεθνούς πολιτικής σκηνής να επιτείνουν τις επιθετικές κινήσεις τους. Και καθώς ο Πρόεδρος της Τουρκίας είναι ένας από αυτούς, μπορούμε να περιμένουμε και άλλες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στο Αιγαίο, στην Κύπρο, στην Συρία ή ακόμη και σε άλλο, νέο μέτωπο. Ένα πολύ πιθανό επεισόδιο στο Αιγαίο θα προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, αλλά η επιθετική τακτική της Τουρκίας δεν θα σταματήσει εδώ. Οι δύσκολες όψεις του Άρη που φέρνουν προβληματισμούς για το ενδεχόμενο ενός πολεμικού επεισοδίου στο Αιγαίο επανέρχονται κατά καιρούς μέσα στο επόμενο εξάμηνο, με ιδιαίτερη ένταση στα μέσα Ιουλίου, αλλά και στις αρχές Οκτωβρίου.

Στην Ελλάδα αναμένεται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση αρκετά προβλήματα, παράλληλα με την ένταση στο Αιγαίο ή εξ αιτίας κακών χειρισμών σ αυτήν, σε ένα κλίμα γενικής απόρριψης ή ακόμη και κατακραυγής.  Απρόβλεπτα γεγονότα φαίνεται να αποσταθεροποιούν τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, που δεν αποκλείεται να απορρέουν από την αποκάλυψη και νέων, μεγάλων σκανδάλων.

Οι λέξεις φέρουν την περίοδο αυτή πολύ έντονα ενεργειακά φορτία, με συνέπεια να αποκαλυφθούν σωρεία ψεμάτων που έχουν λεχθεί από πολιτικά πρόσωπα που εξέφραζαν τα λαϊκά στρώματα και απολάμβαναν την στήριξη τους. Τόσο το ελληνικό πολιτικό σκηνικό θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του, όσο και πολιτικά πρόσωπα σε άλλες χώρες ανά την υφήλιο. Αποκάλυψη σκανδάλων στην Η.Π.Α. θα επιφέρουν πλήγματα στην κυβέρνηση, ενώ δύσκολες ώρες φαίνεται πως θα περάσει και η πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας!

Το συγκρουσιακό κλίμα, η εκδικητικότητα και η μνησικακία που φέρνει η σύνοδος Άρη-Κρόνου αναμένεται να πυροδοτήσει και άλλα τρομοκρατικά χτυπήματα ανά την υφήλιο, με πιθανότερο νέο στόχο στην Ρωσία, αλλά και σε άλλες χώρες ανατολής και δύσης, που θα προκαλέσουν για μια ακόμη φορά την γενική κατακραυγή. Βία και στυγερά εγκλήματα θα προκαλέσουν αίσθηση, ενώ και η φύση δεν θα μείνει αλώβητη από την τόσο έντονη ενέργεια των όψεων αυτών. Δεν αποκλείονται έντονα καιρικά φαινόμενα με την Πανσέληνο, που θα εκφραστεί με πλημμυρικά φαινόμενα σε κάποιες περιοχές, με ανεξέλεγκτες πυρκαγιές σε άλλες.

Είναι λογικό λοιπόν να επικρατεί ένα γενικευμένο κλίμα προβληματισμού και φοβίας για το αύριο! Ας οργανώσουμε ο καθένας όμως την ζωή του όσο καλύτερα μπορεί, με τις συνθήκες που επικρατούν, και ας προσπαθήσουμε ο καθένας από μας να μετουσιώσει τις αρνητικές δυνάμεις σε θετικές, επιφέροντας ουσιαστικές και βιώσιμες αλλαγές στην προσωπική τουλάχιστον ζωή του. Η σύγκρουση δεν έλυσε ποτέ κανένα πρόβλημα, απλά το επέτεινε και δημιούργησε σωρεία καινούργιων. Ας ελπίζουμε ότι το έχει κατά νου και η ελίτ του κόσμου τούτου…

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Φεβρουάριος φαίνεται εκ πρωτώς όψεως να είναι ένας μήνας χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς εκλείπουν οι πολλές και σημαντικές πλανητικές όψεις, μπορεί όμως να εξελιχθεί αρκετά απρόβλεπτα! Και μπορεί να είναι απρόβλεπτος επειδή τόσο ό Ήλιος, όσο και οι Ερμής και Αφροδίτη διελαύνουν από ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από απρόβλεπτη συμπεριφορά, τον Υδροχόο, ενώ η ηλιακή έκλειψη στα μέσα του μήνα συντελείται επίσης στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η πιο σημαντική όψη του μήνα, πέρα από την έκλειψη, είναι αναμφισβήτητα το τετράγωνο μεταξύ Άρη από τον Τοξότη και Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Πραγματοποιείται στις 17 του μήνα, αλλά η επίδραση της διαχέεται σε όλο το μήνα. Ο Άρη είναι ο πλανήτης της δράσης, ενώ ο Ποσειδώνας των οραμάτων, των ψευδαισθήσεων,  της ασάφειας και της παθητικότητας. Υπό την επίδραση του τετραγώνου αυτού μπορεί να έχουμε μια τάση για πρωτοβουλίες που θα είναι λανθασμένες, να υπάρχει κακή κρίση ή και δυσκολίες να εστιάσουμε σε δράσεις που έχουμε επιλέξει να ακολουθήσουμε.

Η όψη αυτή μπορεί επίσης να φέρει στην επιφάνεια ψεύδη και μοιχείες, προδοσίες και φαινόμενα διαφθοράς που θα πέσουν σαν κεραυνός εν αιθρία! Το τετράγωνο όμως αυτό μπορεί να αναδείξει και ζητήματα που αφορούν το ρευστό στοιχείο του πλανήτη μας, όπως είναι το νερό, το πετρέλαιο αλλά και τα αέρια, τα χημικά και τα πλαστικά. Δεν αποκλείονται γεγονότα ρύπανσης των υδάτων το μήνα αυτό, πλημμυρικά φαινόμενα ή ειδήσεις για μαζικούς θανάτους δια πνιγμού. Μια άλλη εκδήλωση της όψης αυτής μπορεί να φέρει την εκρηκτική εκδήλωση φανατισμού, που θα απελευθερώσει αρκετή βία! Τα φαινόμενα αυτά θα οφείλονται εν μέρει στο τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, αλλά και σε ένα ατελές τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, καθώς και στην όψη Πλούτωνα-Κρόνου.

Κυρίαρχο όμως πλανητικό συμβάν κατά τον Φεβρουάριο θα είναι η μερική ηλιακή έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου, ορατή από το νότιο ημισφαίριο (Ανταρκτική, νότιο άκρο της Νοτίου Αμερικής, Νότιο Ατλαντικό και Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό). Χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό δημιουργικότητας, φέροντας στο προσκήνιο νέες ιδέες, ενθουσιασμό και θετική ενέργεια. Εάν υπάρξει ο απαραίτητος συντονισμός και καλή προετοιμασία, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ θετικές αλλαγές! 

Έχει να κάνει με πληροφορίες, επικοινωνία και ταξίδια και θίγει ζητήματα που άπτονται του σπιτιού, της οικογένειας, των παραδόσεων, της πατρίδας και της εθνικής ταυτότητας! Όπως όλες οι εκλείψεις όμως, μπορεί να συνοδεύεται από απρόσμενα ή ασυνήθιστα γεγονότα, θετικά ή αρνητικά. Οψόμεθα λοιπόν…

 

Αλίντα Κανάκη

Μήτρας Δημήτρης

 

   

Ο Οκτώβριος είναι ένας δυναμικός μήνας, γεμάτος ευκαιρίες! Κύριο αστρολογικό συμβάν της περιόδου αυτής είναι το πέρασμα του Δία στον αστερισμό του Σκορπιού στις 11/10, όπου και θα παραμείνει για σχεδόν 13 μήνες, έως τις 9/11/2018!

 

Ήδη από το φθινόπωρο του 2016, που ο Δίας πέρασε στο ζώδιο του Ζυγού, ήρθαν στο προσκήνιο ζητήματα σχέσεων. Από την μια ξεκαθάρισαν παλιές και προβληματικές σχέσεις και από την άλλη υπήρξαν πολλές ευκαιρίες για την διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου αλλά και την διεύρυνση και εμβάθυνση των ίδιων των σχέσεων. Και το ζώδιο του Σκορπιού είναι ζώδιο που σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει να κάνει με τις σχέσεις, οπότε η τάση αυτή θα συνεχιστεί, σε άλλο όμως επίπεδο.

 

Είναι μια περίοδος για ξεκαθαρίσματα! Ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις, ξεκαθαρίσματα κυρίως στις απόψεις και τις πεποιθήσεις, ξεκαθαρίσματα στους στόχους και τα οράματα! Οι διεργασίες είναι τώρα πιο εσωτερικές, και γι αυτό ίσως λίγο πιο δύσκολες, αλλά στο τέλος λυτρωτικές. Εγκαινιάζεται μια περίοδος, κατά την οποία η λέξη «συνεργασία» θα ανταποκρίνεται απόλυτα στην έννοια του όρου, προς όφελος όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.

 

Ο Σκορπιός όμως είναι το κυρίως μυστικιστικό ζώδιο του ζωδιακού, οπότε το πέρασμα του Δία θα ευεργετήσει και θα δώσει ώθηση κατά το διάστημα της διέλευσης του στους τομείς της ψυχολογίας και παραψυχολογίας, της αστρολογίας και της μεταφυσικής, του μυστικισμού και των εσωτερικών πρακτικών.

 

Ο Σκορπιός έχει όμως σχέση και το χρήμα, οπότε τομείς που αναμένεται να παρουσιάσουν εκτεταμένη πρόοδο είναι η εξεύρεση νέων πλουτοπαραγωγικών πηγών (υπόγεια κοιτάσματα και πετρώματα), η χρηματοοικονομική συνεργασία μεταξύ ομάδων ή εθνών, χρέη και δάνεια, επενδύσεις και χρηματοδοτικά κεφάλαια, κέρδη και οικονομική στήριξη.

 

Και ο τομέα του σεξ και της οικειότητας μεταξύ των ατόμων όμως θα επηρεαστεί, μέσα από ζητήματα όμως το φύλο, η εξουσία, η γέννηση, ο θάνατος και η αναγέννηση, καθώς και η ενδυνάμωση του εαυτού μας και των άλλων.

 

Πέρα όμως από το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό, σημαντική αστρολογική όψη είναι η σύζευξη Δία και Ήλιου που θα συμβεί στις 26 Οκτωβρίου. Η αστρολογική αυτή όψη δίνει πολύ μεγάλες ευκαιρίες σε όλους μας, η όψη όμως αυτή δημιουργεί και πολύ μεγάλη πίεση με την εκδήλωση άγχους, που θα γίνει αισθητή λίγες μέρες πριν και λίγες μέρες μετά το φαινόμενο. Εάν καταφέρετε να τιθασεύσετε το άγχος σας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες σε επαγγελματικό ή συναισθηματικό επίπεδο, θα υπάρξει πολύ σημαντική, θετική αλλαγή στην ζωή σας.

 

Βρισκόμαστε σε ένα διάστημα που ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου και τελειώνει στα μέσα Νοεμβρίου, που οι πάσης φύσης ευκαιρίες είναι πολλές και σημαντικές! Μπορεί να φέρουν καινούργιες καταστάσεις ή δεσμεύσεις στην ζωή μας, προκλήσεις που μπορεί να κλιθούμε να αντιμετωπίσουμε και σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε. Συνιστάται να ακούσουμε την διαίσθηση μας όταν πρόκειται για κομβικής σημασίας αποφάσεις, ώστε να κάνουμε την σωστή επιλογή. Όσο δύσκολη και ψυχοφθόρα και να είναι η διαδικασία, σκοπό έχει να μας οδηγήσει στο σημείο εκείνο που θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την εξελικτική μας πορεία προς το καλύτερο!

 

Καλό μας μήνα, εν όψει των μεγάλων και σπουδαίων!

 

Μήτρας Δημήτριος  

Αντιμέτωποι με μια μόνον σκέψη.

 

« Ο κόσμος βρίσκεται σε μια περίοδο οικονομικής συρρίκνωσης… Η ζωή είναι δύσκολη…. Τα πράγματα δεν πάνε καλά…»

Πόσες φορές την ημέρα, πόσα χρόνια ακούμε και βλέπουμε αυτά τα σλόγκαν; αυτές τις φράσεις που γεμίζουν τη ζωή μας απαισιοδοξία, θλίψη, άγχος, μας δηλώνουν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και μας ρίχνουν την αυτοεκτίμηση;

Προφανώς γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μέσα σ’αυτές.

Γιατί όταν είμαστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, χαμογελαστοί και μας «πάνε όλα καλά» δεν το πιστεύουμε; Γιατί όταν βλέπουμε ανθρώπους γύρω μας νάναι γεμάτοι ζωντάνια, χαρούμενοι, γελαστοί τους θεωρούμε «κάπως»;Γιατί όταν έχουμε απέναντί μας έναν συνομιλητή που είναι ήρεμος, δεν θυμώνει, δεν αγχώνεται, δεν μπαίνει στη διαδικασία να μαλώσει, να βρίσει, να κριτικάρει πράγματα και ανθρώπους, του βάζουμε την ταμπέλα του αδιάφορου για τα «προβλήματα της ζωής», του χαζοχαρούμενου;

Απλά έτσι έχουμε μάθει.

Έτσι μεγάλωσαν οι γονείς μας, έτσι μας μεγάλωσαν, έτσι στην πλειοψηφία μας μεγαλώνουμε και εμείς τα παιδιά μας.

Να πιστεύουν περισσότερο στο δύσκολο, στο άσχημο, να είναι δύσπιστα και κριτικά απέναντι στο απλό, στο όμορφο.

«Αποκλείεται νάναι τόσο απλό τόσο εύκολο. Σίγουρα κάτι κρύβεται από πίσω».Απορρίπτουμε αμέσως κάτι απλό, γιατί σε δευτερόλεπτα το μυαλό μας αναλύει αυτά που έχει μάθει και φτιάχνει τα ανάλογα σενάρια.

Προς Θεού, δεν λέμε να φτάσουμε στο άλλο άκρο. Να πιστεύουμε αφελώς ότι λέγεται, μια που πάντα θα υπάρχουν καταστάσεις και άνθρωποι που εκμεταλλεύονται. Μπορούμε όμως να κάνουμε πραγματικότητα το γεγονός να ξυπνάμε ήρεμοι, με ζωντάνια, γεμάτοι από ενέργεια και όρεξη να ξεκινήσουμε την μέρα μας; Μπορούμε να είμαστε όλη την ημέρα, κάθε ημέρα, καλά με τον εαυτό μας πρώτα από όλα, και με όλον τον κόσμο; Να μπορούμε να βελτιώνουμε την διάθεσή μας, να μην αγχωνόμαστε για ότι θέμα μας απασχολεί, μικρό και μεγάλο (παιδιά, προθεσμίες, χρέη), να μην νευριάζουμε με το παραμικρό, να μην ξεσπάμε όπου νάναι; Να είμαστε χαλαροί, άσχετα με τις συνθήκες, με πιο πολύ πίστη στον εαυτό μας, ότι όλα γίνονται, ότι όλα μπορούν και πάνε καλά; Το πιο προφανές είναι ότι αν όχι όλοι, οι περισσότεροι που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, απαντήσατε αυτόματα ένα μεγάλο ΟΧΙ. Οταν ακούμε, βλέπουμε η διαβάζουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει, από αυτό που μας έπεισαν ότι είναι πραγματικότητα, το πιο λογικό είναι να το απορρίψουμε αυτόματα, χωρίς καν να μπούμε στον κόπο να σκεφτούμε, η περνάνε από το μυαλό μας τα προβλήματα, τα εμπόδια που συναντάμε καθημερινά και το απορρίπτουμε και πάλι.

Ευτυχώς όμως, όλο και περισσότερο, τα τελευταία χρόνια μπαίνει στη ζωή μας και η άλλη οπτική. Ότι πράγματι υπάρχει η περίπτωση αυτό που γαλουχηθήκαμε, να μπορεί να αλλάξει.

Υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που έκαναν πραγματικότητα αυτή την διαφορετική οπτική και άλλαξαν το ρου της ζωής τους.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ!!!!

Γνωρίζουμε ότι είμαστε ενέργεια. Εκπέμπουμε και δεχόμαστε ενέργεια. Κάθε λέξη, κάθε σκέψη, κάθε συναίσθημα εκπέμπει ενέργεια. Είμαστε όλοι μας υπεύθυνοι 100% για τις εμπειρίες μας.Όλα μα όλα ξεκινούν από μια σκέψη!! Πριν εκφράσουμε μια λέξη, έχουμε μια σκέψη. Πριν νοιώσουμε ένα συναίσθημα κάνουμε μια σκέψη. Μια και μόνο σκέψη δημιουργεί την μελλοντική μας εμπειρία, αρνητική η θετική. Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε!! Είμαστε λοιπόν αντιμέτωποι μόνον με μια σκέψη, και αυτή μπορεί να αλλάξει. Προσέξτε τι σκέψη κάνετε αυτή τη στιγμή. Τι είδους ενέργεια στέλνετε. Ότι ενέργεια στέλνετε στο απέραντο σύμπαν, ακριβώς ίδια θα σας έρθει πίσω σε μορφή είτε προβλημάτων και δυσκολιών, είτε ικανοποίησης και χαράς Προσέξτε τι σκέψη κάνετε αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να την αλλάξετε. Δοκιμάστε τουλάχιστον. Για κάθε τι καινούργιο που μαθαίνουμε χρειάζεται και η ανάλογη πρακτική εξάσκηση. Το ίδιο και εδώ, αν θέλουμε να κάνουμε μέρος της ζωής μας το καλύτερο. Οι αλλαγές αρχίζουν την κατάλληλη στιγμή στο σωστό χώρο και χρόνο για τον καθένα. Λέγεται ότι ο άνθρωπος παίρνει αποφάσεις για τη ζωή του σε ορισμένες στιγμές.

- Στην εφηβεία,

- Όταν του συμβεί ένα τραγικό γεγονός(θάνατος αγαπημένου προσώπου, απώλεια περιουσίας …)

- Κ όταν συνειδητά μέσα από τις εμπειρίες της ζωής του φτάσει στο σημείο να θέλει να αλλάξει.

Η διαδικασία της μάθησης είναι ίδια για όποιο θέμα. Οδήγηση λέγεται, σπουδές, νέα εργασία, υπολογιστές η αλλαγή νοοτροπίας, σκέψεων, πεποιθήσεων.

Κάθε αλλαγή ξεκινά με μια σκέψη.

Κάθε σκέψη που τοποθετεί με την θέληση του κάθε άνθρωπος στο μυαλό του, αν αναμιχθεί με την κατάλληλη λέξη και το κατάλληλο συναίσθημα, αποτελεί την κινητήρια δύναμη που θα κατευθύνει, θα ελέγχει κάθε κίνηση, πράξη, έργο.

« Αν ένα παιδί παραιτηθεί από την προσπάθεια με το πρώτο πέσιμο, δεν θα μάθει ποτέ να περπατάει.»

Άσχετα αν όλα αυτά τα βλέπετε με διάθεση κριτικής, άρνησης,

η είστε δεκτικοί στο διαφορετικό μπείτε σ ένα παιγνίδι. Στο παιγνίδι να κάνετε λίγο καλύτερη την καθημερινότητά σας.

Προσέξτε τι σκέψη κάνετε αυτή τη στιγμή. Προσέξτε τι σκέψεις κάνετε στη διάρκεια της μέρας. Θα ανακαλύψετε ότι το 98% των σκέψεων σας είναι αρνητικές. Μπορείτε να το αλλάξετε. Μετατρέψτε την αρνητική σκέψη, σε θετική. Χιλιάδες σκέψεις κάθε μέρα περνούν από το μυαλό σας. Πως θα μπορούσατε όλες τις σκέψεις να τις αλλάξετε; Σιγά-σιγά.

Δοκιμάστε. Ξεκινήστε.

Κάθε μέρα και λίγο. Κάθε μέρα και ένα βήμα.

Σε ένα μήνα θα δείτε ότι το ποσοστό των αρνητικών σκέψεων θα μειωθεί και θα μεγαλώσει το ποσοστό των θετικών σκέψεων. Και μαζί με το ποσοστό θα αρχίσουν να μεγαλώνουν και τα όμορφα μέσα στην καθημερινότητά σας.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, δίνοντας της την ομορφιά που της αξίζει είναι τώρα, είναι εδώ. Μπορείτε να το κάνετε, γιατί απλά το αξίζετε, το αξίζουμε.

Συγγραφέας Φαίδρα


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Gemini
Sun in Gemini
27 degrees
Leo
Moon in Leo
21 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
6 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ