Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Ο Φεβρουάριος φαίνεται εκ πρωτώς όψεως να είναι ένας μήνας χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς εκλείπουν οι πολλές και σημαντικές πλανητικές όψεις, μπορεί όμως να εξελιχθεί αρκετά απρόβλεπτα! Και μπορεί να είναι απρόβλεπτος επειδή τόσο ό Ήλιος, όσο και οι Ερμής και Αφροδίτη διελαύνουν από ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από απρόβλεπτη συμπεριφορά, τον Υδροχόο, ενώ η ηλιακή έκλειψη στα μέσα του μήνα συντελείται επίσης στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η πιο σημαντική όψη του μήνα, πέρα από την έκλειψη, είναι αναμφισβήτητα το τετράγωνο μεταξύ Άρη από τον Τοξότη και Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Πραγματοποιείται στις 17 του μήνα, αλλά η επίδραση της διαχέεται σε όλο το μήνα. Ο Άρη είναι ο πλανήτης της δράσης, ενώ ο Ποσειδώνας των οραμάτων, των ψευδαισθήσεων,  της ασάφειας και της παθητικότητας. Υπό την επίδραση του τετραγώνου αυτού μπορεί να έχουμε μια τάση για πρωτοβουλίες που θα είναι λανθασμένες, να υπάρχει κακή κρίση ή και δυσκολίες να εστιάσουμε σε δράσεις που έχουμε επιλέξει να ακολουθήσουμε.

Η όψη αυτή μπορεί επίσης να φέρει στην επιφάνεια ψεύδη και μοιχείες, προδοσίες και φαινόμενα διαφθοράς που θα πέσουν σαν κεραυνός εν αιθρία! Το τετράγωνο όμως αυτό μπορεί να αναδείξει και ζητήματα που αφορούν το ρευστό στοιχείο του πλανήτη μας, όπως είναι το νερό, το πετρέλαιο αλλά και τα αέρια, τα χημικά και τα πλαστικά. Δεν αποκλείονται γεγονότα ρύπανσης των υδάτων το μήνα αυτό, πλημμυρικά φαινόμενα ή ειδήσεις για μαζικούς θανάτους δια πνιγμού. Μια άλλη εκδήλωση της όψης αυτής μπορεί να φέρει την εκρηκτική εκδήλωση φανατισμού, που θα απελευθερώσει αρκετή βία! Τα φαινόμενα αυτά θα οφείλονται εν μέρει στο τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, αλλά και σε ένα ατελές τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, καθώς και στην όψη Πλούτωνα-Κρόνου.

Κυρίαρχο όμως πλανητικό συμβάν κατά τον Φεβρουάριο θα είναι η μερική ηλιακή έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου, ορατή από το νότιο ημισφαίριο (Ανταρκτική, νότιο άκρο της Νοτίου Αμερικής, Νότιο Ατλαντικό και Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό). Χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό δημιουργικότητας, φέροντας στο προσκήνιο νέες ιδέες, ενθουσιασμό και θετική ενέργεια. Εάν υπάρξει ο απαραίτητος συντονισμός και καλή προετοιμασία, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ θετικές αλλαγές! 

Έχει να κάνει με πληροφορίες, επικοινωνία και ταξίδια και θίγει ζητήματα που άπτονται του σπιτιού, της οικογένειας, των παραδόσεων, της πατρίδας και της εθνικής ταυτότητας! Όπως όλες οι εκλείψεις όμως, μπορεί να συνοδεύεται από απρόσμενα ή ασυνήθιστα γεγονότα, θετικά ή αρνητικά. Οψόμεθα λοιπόν…

 

Αλίντα Κανάκη

Μήτρας Δημήτρης

 

   

Ο Οκτώβριος είναι ένας δυναμικός μήνας, γεμάτος ευκαιρίες! Κύριο αστρολογικό συμβάν της περιόδου αυτής είναι το πέρασμα του Δία στον αστερισμό του Σκορπιού στις 11/10, όπου και θα παραμείνει για σχεδόν 13 μήνες, έως τις 9/11/2018!

 

Ήδη από το φθινόπωρο του 2016, που ο Δίας πέρασε στο ζώδιο του Ζυγού, ήρθαν στο προσκήνιο ζητήματα σχέσεων. Από την μια ξεκαθάρισαν παλιές και προβληματικές σχέσεις και από την άλλη υπήρξαν πολλές ευκαιρίες για την διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου αλλά και την διεύρυνση και εμβάθυνση των ίδιων των σχέσεων. Και το ζώδιο του Σκορπιού είναι ζώδιο που σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει να κάνει με τις σχέσεις, οπότε η τάση αυτή θα συνεχιστεί, σε άλλο όμως επίπεδο.

 

Είναι μια περίοδος για ξεκαθαρίσματα! Ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις, ξεκαθαρίσματα κυρίως στις απόψεις και τις πεποιθήσεις, ξεκαθαρίσματα στους στόχους και τα οράματα! Οι διεργασίες είναι τώρα πιο εσωτερικές, και γι αυτό ίσως λίγο πιο δύσκολες, αλλά στο τέλος λυτρωτικές. Εγκαινιάζεται μια περίοδος, κατά την οποία η λέξη «συνεργασία» θα ανταποκρίνεται απόλυτα στην έννοια του όρου, προς όφελος όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.

 

Ο Σκορπιός όμως είναι το κυρίως μυστικιστικό ζώδιο του ζωδιακού, οπότε το πέρασμα του Δία θα ευεργετήσει και θα δώσει ώθηση κατά το διάστημα της διέλευσης του στους τομείς της ψυχολογίας και παραψυχολογίας, της αστρολογίας και της μεταφυσικής, του μυστικισμού και των εσωτερικών πρακτικών.

 

Ο Σκορπιός έχει όμως σχέση και το χρήμα, οπότε τομείς που αναμένεται να παρουσιάσουν εκτεταμένη πρόοδο είναι η εξεύρεση νέων πλουτοπαραγωγικών πηγών (υπόγεια κοιτάσματα και πετρώματα), η χρηματοοικονομική συνεργασία μεταξύ ομάδων ή εθνών, χρέη και δάνεια, επενδύσεις και χρηματοδοτικά κεφάλαια, κέρδη και οικονομική στήριξη.

 

Και ο τομέα του σεξ και της οικειότητας μεταξύ των ατόμων όμως θα επηρεαστεί, μέσα από ζητήματα όμως το φύλο, η εξουσία, η γέννηση, ο θάνατος και η αναγέννηση, καθώς και η ενδυνάμωση του εαυτού μας και των άλλων.

 

Πέρα όμως από το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό, σημαντική αστρολογική όψη είναι η σύζευξη Δία και Ήλιου που θα συμβεί στις 26 Οκτωβρίου. Η αστρολογική αυτή όψη δίνει πολύ μεγάλες ευκαιρίες σε όλους μας, η όψη όμως αυτή δημιουργεί και πολύ μεγάλη πίεση με την εκδήλωση άγχους, που θα γίνει αισθητή λίγες μέρες πριν και λίγες μέρες μετά το φαινόμενο. Εάν καταφέρετε να τιθασεύσετε το άγχος σας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες σε επαγγελματικό ή συναισθηματικό επίπεδο, θα υπάρξει πολύ σημαντική, θετική αλλαγή στην ζωή σας.

 

Βρισκόμαστε σε ένα διάστημα που ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου και τελειώνει στα μέσα Νοεμβρίου, που οι πάσης φύσης ευκαιρίες είναι πολλές και σημαντικές! Μπορεί να φέρουν καινούργιες καταστάσεις ή δεσμεύσεις στην ζωή μας, προκλήσεις που μπορεί να κλιθούμε να αντιμετωπίσουμε και σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε. Συνιστάται να ακούσουμε την διαίσθηση μας όταν πρόκειται για κομβικής σημασίας αποφάσεις, ώστε να κάνουμε την σωστή επιλογή. Όσο δύσκολη και ψυχοφθόρα και να είναι η διαδικασία, σκοπό έχει να μας οδηγήσει στο σημείο εκείνο που θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την εξελικτική μας πορεία προς το καλύτερο!

 

Καλό μας μήνα, εν όψει των μεγάλων και σπουδαίων!

 

Μήτρας Δημήτριος  

Αντιμέτωποι με μια μόνον σκέψη.

 

« Ο κόσμος βρίσκεται σε μια περίοδο οικονομικής συρρίκνωσης… Η ζωή είναι δύσκολη…. Τα πράγματα δεν πάνε καλά…»

Πόσες φορές την ημέρα, πόσα χρόνια ακούμε και βλέπουμε αυτά τα σλόγκαν; αυτές τις φράσεις που γεμίζουν τη ζωή μας απαισιοδοξία, θλίψη, άγχος, μας δηλώνουν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και μας ρίχνουν την αυτοεκτίμηση;

Προφανώς γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μέσα σ’αυτές.

Γιατί όταν είμαστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, χαμογελαστοί και μας «πάνε όλα καλά» δεν το πιστεύουμε; Γιατί όταν βλέπουμε ανθρώπους γύρω μας νάναι γεμάτοι ζωντάνια, χαρούμενοι, γελαστοί τους θεωρούμε «κάπως»;Γιατί όταν έχουμε απέναντί μας έναν συνομιλητή που είναι ήρεμος, δεν θυμώνει, δεν αγχώνεται, δεν μπαίνει στη διαδικασία να μαλώσει, να βρίσει, να κριτικάρει πράγματα και ανθρώπους, του βάζουμε την ταμπέλα του αδιάφορου για τα «προβλήματα της ζωής», του χαζοχαρούμενου;

Απλά έτσι έχουμε μάθει.

Έτσι μεγάλωσαν οι γονείς μας, έτσι μας μεγάλωσαν, έτσι στην πλειοψηφία μας μεγαλώνουμε και εμείς τα παιδιά μας.

Να πιστεύουν περισσότερο στο δύσκολο, στο άσχημο, να είναι δύσπιστα και κριτικά απέναντι στο απλό, στο όμορφο.

«Αποκλείεται νάναι τόσο απλό τόσο εύκολο. Σίγουρα κάτι κρύβεται από πίσω».Απορρίπτουμε αμέσως κάτι απλό, γιατί σε δευτερόλεπτα το μυαλό μας αναλύει αυτά που έχει μάθει και φτιάχνει τα ανάλογα σενάρια.

Προς Θεού, δεν λέμε να φτάσουμε στο άλλο άκρο. Να πιστεύουμε αφελώς ότι λέγεται, μια που πάντα θα υπάρχουν καταστάσεις και άνθρωποι που εκμεταλλεύονται. Μπορούμε όμως να κάνουμε πραγματικότητα το γεγονός να ξυπνάμε ήρεμοι, με ζωντάνια, γεμάτοι από ενέργεια και όρεξη να ξεκινήσουμε την μέρα μας; Μπορούμε να είμαστε όλη την ημέρα, κάθε ημέρα, καλά με τον εαυτό μας πρώτα από όλα, και με όλον τον κόσμο; Να μπορούμε να βελτιώνουμε την διάθεσή μας, να μην αγχωνόμαστε για ότι θέμα μας απασχολεί, μικρό και μεγάλο (παιδιά, προθεσμίες, χρέη), να μην νευριάζουμε με το παραμικρό, να μην ξεσπάμε όπου νάναι; Να είμαστε χαλαροί, άσχετα με τις συνθήκες, με πιο πολύ πίστη στον εαυτό μας, ότι όλα γίνονται, ότι όλα μπορούν και πάνε καλά; Το πιο προφανές είναι ότι αν όχι όλοι, οι περισσότεροι που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, απαντήσατε αυτόματα ένα μεγάλο ΟΧΙ. Οταν ακούμε, βλέπουμε η διαβάζουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει, από αυτό που μας έπεισαν ότι είναι πραγματικότητα, το πιο λογικό είναι να το απορρίψουμε αυτόματα, χωρίς καν να μπούμε στον κόπο να σκεφτούμε, η περνάνε από το μυαλό μας τα προβλήματα, τα εμπόδια που συναντάμε καθημερινά και το απορρίπτουμε και πάλι.

Ευτυχώς όμως, όλο και περισσότερο, τα τελευταία χρόνια μπαίνει στη ζωή μας και η άλλη οπτική. Ότι πράγματι υπάρχει η περίπτωση αυτό που γαλουχηθήκαμε, να μπορεί να αλλάξει.

Υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που έκαναν πραγματικότητα αυτή την διαφορετική οπτική και άλλαξαν το ρου της ζωής τους.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ!!!!

Γνωρίζουμε ότι είμαστε ενέργεια. Εκπέμπουμε και δεχόμαστε ενέργεια. Κάθε λέξη, κάθε σκέψη, κάθε συναίσθημα εκπέμπει ενέργεια. Είμαστε όλοι μας υπεύθυνοι 100% για τις εμπειρίες μας.Όλα μα όλα ξεκινούν από μια σκέψη!! Πριν εκφράσουμε μια λέξη, έχουμε μια σκέψη. Πριν νοιώσουμε ένα συναίσθημα κάνουμε μια σκέψη. Μια και μόνο σκέψη δημιουργεί την μελλοντική μας εμπειρία, αρνητική η θετική. Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε!! Είμαστε λοιπόν αντιμέτωποι μόνον με μια σκέψη, και αυτή μπορεί να αλλάξει. Προσέξτε τι σκέψη κάνετε αυτή τη στιγμή. Τι είδους ενέργεια στέλνετε. Ότι ενέργεια στέλνετε στο απέραντο σύμπαν, ακριβώς ίδια θα σας έρθει πίσω σε μορφή είτε προβλημάτων και δυσκολιών, είτε ικανοποίησης και χαράς Προσέξτε τι σκέψη κάνετε αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να την αλλάξετε. Δοκιμάστε τουλάχιστον. Για κάθε τι καινούργιο που μαθαίνουμε χρειάζεται και η ανάλογη πρακτική εξάσκηση. Το ίδιο και εδώ, αν θέλουμε να κάνουμε μέρος της ζωής μας το καλύτερο. Οι αλλαγές αρχίζουν την κατάλληλη στιγμή στο σωστό χώρο και χρόνο για τον καθένα. Λέγεται ότι ο άνθρωπος παίρνει αποφάσεις για τη ζωή του σε ορισμένες στιγμές.

- Στην εφηβεία,

- Όταν του συμβεί ένα τραγικό γεγονός(θάνατος αγαπημένου προσώπου, απώλεια περιουσίας …)

- Κ όταν συνειδητά μέσα από τις εμπειρίες της ζωής του φτάσει στο σημείο να θέλει να αλλάξει.

Η διαδικασία της μάθησης είναι ίδια για όποιο θέμα. Οδήγηση λέγεται, σπουδές, νέα εργασία, υπολογιστές η αλλαγή νοοτροπίας, σκέψεων, πεποιθήσεων.

Κάθε αλλαγή ξεκινά με μια σκέψη.

Κάθε σκέψη που τοποθετεί με την θέληση του κάθε άνθρωπος στο μυαλό του, αν αναμιχθεί με την κατάλληλη λέξη και το κατάλληλο συναίσθημα, αποτελεί την κινητήρια δύναμη που θα κατευθύνει, θα ελέγχει κάθε κίνηση, πράξη, έργο.

« Αν ένα παιδί παραιτηθεί από την προσπάθεια με το πρώτο πέσιμο, δεν θα μάθει ποτέ να περπατάει.»

Άσχετα αν όλα αυτά τα βλέπετε με διάθεση κριτικής, άρνησης,

η είστε δεκτικοί στο διαφορετικό μπείτε σ ένα παιγνίδι. Στο παιγνίδι να κάνετε λίγο καλύτερη την καθημερινότητά σας.

Προσέξτε τι σκέψη κάνετε αυτή τη στιγμή. Προσέξτε τι σκέψεις κάνετε στη διάρκεια της μέρας. Θα ανακαλύψετε ότι το 98% των σκέψεων σας είναι αρνητικές. Μπορείτε να το αλλάξετε. Μετατρέψτε την αρνητική σκέψη, σε θετική. Χιλιάδες σκέψεις κάθε μέρα περνούν από το μυαλό σας. Πως θα μπορούσατε όλες τις σκέψεις να τις αλλάξετε; Σιγά-σιγά.

Δοκιμάστε. Ξεκινήστε.

Κάθε μέρα και λίγο. Κάθε μέρα και ένα βήμα.

Σε ένα μήνα θα δείτε ότι το ποσοστό των αρνητικών σκέψεων θα μειωθεί και θα μεγαλώσει το ποσοστό των θετικών σκέψεων. Και μαζί με το ποσοστό θα αρχίσουν να μεγαλώνουν και τα όμορφα μέσα στην καθημερινότητά σας.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, δίνοντας της την ομορφιά που της αξίζει είναι τώρα, είναι εδώ. Μπορείτε να το κάνετε, γιατί απλά το αξίζετε, το αξίζουμε.

Συγγραφέας Φαίδρα


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Pisces
Sun in Pisces
3 degrees
Gemini
Moon in Gemini
21 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
8 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ