Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες Προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Οι κύκλοι του Κρόνου

Ο Κρόνος στον γενέθλιο ωροσκόπο συμβολίζει αυτά που θέλουμε να αποφύγουμε, τις φάσεις της ζωής μας από τη στιγμή της γέννησης μας έως τη στιγμή της ωρίμανσης και της σοφίας!
Ο Κρόνος χρειάζεται περίπου 28-29 χρόνια για να γυρίσει στη γενέθλια του θέση, δηλαδή να βρεθεί ξανά στο σημείο εκείνο που ήταν κατά τη στιγμή της γέννησης. Οι κύκλοι του Κρόνου χωρίζονται σε οκτώ κομμάτια, των επτά ετών το καθένα. Συμπτωματικά ή όχι, το σώμα χρειάζεται επτά έτη για να ανανεώσει πλήρως τα κύτταρά του, στη Βίβλο γίνεται λόγος για τα επτά πενιχρά και τα επτά καλά χρόνια, ενώ πολλά ζευγάρια έχουν αναθεματίσει το περιβόητο έβδομο έτος του γάμου τους!

Ο πρώτος κύκλος!

Κατά τον πρώτο κύκλο, όταν δηλαδή το άτομο είναι περίπου επτά ετών, ο Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με τη γενέθλιά του θέση, φέρνοντάς του τις πρώτες ευθύνες και την ένταξή του σε μια μικρή κοινωνία: το σχολείο, όπου εκεί για πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπο με τη σοβαρότητα της ζωής, ενώ οι δάσκαλοι γίνονται συχνά βραχνάς στη θέση των γονιών.

Ο Κρόνος σε αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο!

Στα 14 χρόνια ενός ατόμου, ο Κρόνος του βρίσκεται σε αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο: είναι η φάση που πάνω στην αρχή της εφηβείας, πολλοί έρχονται σε ρήξη με το κατεστημένο, δοκιμάζουν τα όριά τους, προκαλούν την εξουσία, τους γονείς, έρχονται σε σύγκρουση με το νόμο.

Τετράγωνο Κρόνου με γενέθλιο Κρόνο!

Στα 21 περίπου, επαναλαμβάνεται ακόμα ένα τετράγωνο του Κρόνου με το γενέθλιο Κρόνο και με αυτή τη φάση μπαίνουμε σε λειτουργία ως ενήλικες. Είναι συνήθως η φάση της ζωής μας, όπου εγκαταλείπουμε το πατρικό, ως υπόλογοι μόνο στον εαυτό μας. Σε κάποιες χώρες ακόμα, είναι η ηλικία των 21 ετών η επίσημη ενηλικίωση του ατόμου, όπου απέναντι στην πολιτεία αντιμετωπίζεται ως ενήλικας πολίτης.

Επιστροφή Κρόνου στον γενέθλιο χάρτη!

Κοντά στα 28 μας χρόνια επιστρέφει ο Κρόνος στη γενέθλιά του θέση, αφού ολοκληρώσει μια πλήρη περιστροφή στο χάρτη μας. Ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας λοιπόν, ολοκληρώνεται. Το μοτίβο, σύμφωνα με το οποίο μέχρι τώρα ζούσαμε, αναθεωρείται, εξετάζεται αν ωφελεί, αν είναι πρακτικό και χρήσιμο. Σε περίπτωση όμως που κάποιος δεν σκοπεύει να αλλάξει κάτι, ακόμα και αν το επιθυμεί, η ζωή η ίδια θα πιέσει για αλλαγές. Είναι οι εποχές, όπου το άτομο, είτε σκέφτεται να δημιουργήσει οικογένεια, είτε δίνει όλο του το δυναμικό στην επαγγελματική του πορεία.

Η αμφισβήτηση!

Κατά το επόμενο τετράγωνο, στα 35 χρόνια μας περίπου, θέτουμε τα πάντα σε αμφισβήτηση. Έχουμε αποκτήσει όχι μόνο γνώσεις, αλλά και εμπειρία πλέον, είμαστε πολύ πιο ανεξάρτητοι, έχουμε επενδύσει σε καριέρα ή τουλάχιστον έχουμε ένα επάγγελμα. Μπορεί και ένα επάγγελμα το οποίο λίγο έχει να κάνει με τα όνειρά μας, αλλά μας προσφέρει σιγουριά. Αποφάσεις του παρελθόντος, μπαίνουν στο μικροσκόπιο και ανάλογα διορθώνονται και ανανεώνονται.

Φαινόμενο της κρίσης!

Η αντίθεση στα 42 μας περίπου, συνοδεύεται συχνά από το φαινόμενο της κρίσης, στην οποία συμμετέχει και ο Ουρανός. Μπορεί να είναι αναρίθμητα αυτά, που χρόνια καταπιέζαμε μέσα μας, προς χάριν άλλων καταστάσεων, τα οποία πλέον δεν γίνεται να αγνοηθούν. Βρισκόμαστε στο μέσο της ζωής μας με την ερώτηση στον εαυτό μας, αν οι σκοποί των 29 μας χρόνων για καταξίωση, βρήκαν επίτευξη. Χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι μήπως ή να συνεχίσουμε το δρόμο που πήραμε πριν χρόνια; Παράλληλα αντιμετωπίζουμε το ενδεχόμενο της απώλειας. Οι γονείς μας γερνάνε, χρειάζονται βοήθεια ή πεθαίνουν. Είναι η φάση που μονιάζουμε πια με το παρελθόν μας.

Διαδικασία ωρίμανσης πρώτη φάση!

Ακολουθεί η ηλικία των 52 ετών, με το επόμενο τετράγωνο, να μας φέρνει αντιμέτωπους με τη δική μας διαδικασία ωρίμανσης. Αποχαιρετάμε ένα κομμάτι της ζωής μας, κατά το οποίο είχαμε αναλάβει μεγάλες ευθύνες για άλλους. Παράλληλα, προετοιμάζουμε τον εαυτό μας και γνωρίζουμε πως δε θα εξασκούμε για πολύ ακόμα το επάγγελμά μας, ενώ ενδόμυχα αποχαιρετούμε την πολύ ενεργή ζωή.

Διαδικασία ωρίμανσης δεύτερη φάση!

Στη φάση της δεύτερης επιστροφής του Κρόνου, είμαστε πλέον περίπου 59-60 χρονών. Οι εμπειρίες μας είναι πολλές και έχουν ήδη επιδράσει μέσα μας. Σε αυτή την φάση πραγματοποιείται το πέρασμα από την ύλη, προς στις εσωτερικές αξίες και την πνευματική ουσία, τις οποίες δίνουμε στην επόμενη γενιά.

Αλίντα Κανάκη

Ερωτευτήκατε ψυχάκια; Πώς να αναγνωρίστε τα σημάδια μιας ψυχοπαθητικής προσωπικότητας

Με τον όρο «ψυχοπαθής» ο περισσότερος κόσμος έχει συνδέσει την εικόνα ενός εμφανώς ψυχικά διαταραγμένου ατόμου, με μάτι που γυαλίζει, με εκφράσεις προσώπου που μπορεί να προκαλούν τον φόβο ή ακόμη και τον τρόμο, με προβληματική κοινωνική συμπεριφορά στην καλύτερη περίπτωση ή ακόμη και με δολοφονικές τάσεις. Κάτι σαν τον HannibalLecter στην εμβληματική ταινία «Η σιωπή των αμνών».

Και ναι μεν η εικόνα αυτή είναι ακριβής, αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει, ότι οι ψυχοπαθητικές προσωπικότητες αντιστοιχούν στο 1% του πληθυσμού και υπάρχει μια ολόκληρη γκάμα χαρακτηριστικών που φέρουν και μια ευρεία κλίμακα επικινδυνότητας, από τις πιο σοβαρές έως τις πιο ελαφρές μορφές τους. Και οι πιο ελαφρές μορφές είναι αυτές που δεν εντοπίζονται εύκολα από το μη υποψιασμένο μάτι και μπορούν να μετατρέψουν την ζωή μας σε κόλαση!

Είναι λοιπόν πολλοί, είναι σκόρπιοι και είναι ανάμεσα μας, και καλό θα ήταν να γνωρίζουμε τα βασικά χαρακτηριστικά που διέπουν μια ψυχοπαθητική προσωπικότητα, ειδικά όταν εμπλεκόμαστε συναισθηματικά μαζί της.

Οι περισσότεροι ψυχοπαθείς έχουν καλή μόρφωση ή κατάρτιση, έχουν ευφράδεια λόγου και έχουν σταθερές δουλειές. Μπορεί να είναι άντρες ή γυναίκες, νέοι ή μεγαλύτερης ηλικίας, ετεροφυλόφιλοι, ομοφυλόφιλοι ή αμφισεξουαλικοί, άτομα κάθε κοινωνικής τάξης και οικονομικής επιφάνειας. Μοιάζουν σαν τον κάθε ένα από εμάς, αλλά η μεγάλη διαφορά από τον υπόλοιπο πληθυσμό είναι ότι δεν έχουν συνείδηση! Δεν έχουν την ικανότητα να αισθάνονται ενοχή, ντροπή ή αποστροφή για τις αισχρές τους πράξεις. Οι περισσότεροι είναι εξαιρετικοί χαμαιλέοντες, που μιμούνται τα ανθρώπινα συναισθήματα, χωρίς ποτέ να τα έχουν βιώσει στην πραγματικότητα. Θεωρούν πως τα συναισθήματα είναι εμπορεύσιμα και τα χρησιμοποιούν σαν όπλο τους για να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη μας, να εκμαιεύσουν την αγάπη και να εκβιάσουν την συγχώρεση.

Οι περισσότεροι είναι εξαιρετικά επικοινωνιακοί, φιλικοί, συμπαθείς και με την έμφυτη ικανότητα να γοητεύουν! Και αν έχετε την ατυχία να σας βάλουν στο στόχαστρο, η ζωή σας μετά από αυτό δεν θα είναι ποτέ πια ίδια.

Οι πρώτες συναντήσεις με ένα τέτοιο άτομα μοιάζουν βγαλμένες από παραμύθι! Έχουν τα χαρακτηριστικά του απόλυτου ρομάτσου, αυτό που ο καθένας μας θα ήθελε να ζήσει στη ζωή του. Με την πάροδο όμως του χρόνου, αργά και προοδευτικά, το ρομάντσο αυτό δίνει τη θέση του, χωρίς να το καταλάβουμε, στην παράνοια…

Εισβάλουν στην ζωή σας σαν καταιγίδα! Τα συναισθήματα που προκαλούν είναι πολλά και πολύ έντονα, οι καταστάσεις διαδέχονται η μια την άλλη με την ταχύτητα του φωτός και αισθάνεστε ότι απογειωνόσαστε συναισθηματικά! Σας κάνουν να αισθάνεστε ότι είστε το κέντρο του κόσμου τους και σας τυλίγουν στον μεταξένιο ιστό τους, με τον τρόπο που παγιδεύει η αράχνη τα θύματα της. Τα κομπλιμέντα είναι συνεχή, αλλά με μέτρο για να μην δημιουργήσουν υποψίες, πείθεστε ότι έχετε κοινά ενδιαφέρονται και στόχους ζωής και σας υποβάλουν την ιδέα ότι αποτελούν την ενσάρκωση των ονείρων και των ελπίδων σας.

Με την πάροδο του χρόνου, και όταν αισθανθούν ότι είστε πια του χεριού τους και κάτω από τον έλεγχο τους, αρχίζουν να αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Αρνούνται κατηγορηματικά κάθε τοξική συμπεριφορά τους και σας κατηγορούν ευθέως και αναίσχυντα ότι εσείς έχετε το πρόβλημα. Εσείς και μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για τις απερίγραπτες πράξεις τους, ενώ αρνούνται με πολύ μεγάλη άνεση, κάτι που μόλις παραδέχτηκαν, βγάζοντας σας τρελούς. Και βέβαια, εξαφανίζουν κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο των πράξεων τους, ώστε να μην μπορεί να αποδειχτεί τίποτε.

Έχουν έμφυτη την ανάγκη να χειραγωγούν τους γύρω τους, και ειδικά το ταίρι τους! Ένας συνηθισμένος τρόπος χειραγώγησης που χρησιμοποιούν είναι να δημιουργούν μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα, είναι ότι ο κόσμος τους βρίσκει ελκυστικούς και ότι τους κυνηγάνε. Έτσι φωλιάζει ο φόβος της απώλειας ενός «τέλειου συντρόφου» μέσα σας και γίνεστε έρμαιο των ορέξεων τους. Είναι άτομα ικανά για πολλαπλές παράλληλες σχέσεις και ποτέ δεν θα μάθετε, εάν και κάτω από ποιες συνθήκες τελείωσε η προηγούμενη σχέση του.

Συχνά σας προκαλούν και προσπαθούν να σας κάνουν να αντιδράσετε υπό συναισθηματική ένταση, ώστε να μπορούν να σας κατηγορήσουν και να σας κάνουν να αισθανθείτε άσχημα για τα συναισθήματα που βιώσατε. Σας αποκαλούν απαιτητικούς και εγωκεντρικούς, όταν δεν σας παραχωρούν το χρόνο που θα επιθυμούσατε, ζηλιάρηδες, αφού σας έχουν προκαλέσει φλερτάροντας με την ομήγυρη, και τρελούς ή υστερικούς, όταν πια ξεπεράσετε τα όρια σας και αντιδράσετε λίγο πιο δυναμικά. Στο τέλος όμως θα βάλετε την ουρά στα σκέλια, θα ζητήσετε συγνώμη και θα σας πιάσουν οι τύψεις για την σκηνή που δημιουργήσατε.

Οι ψυχοπαθητικές προσωπικότητες είναι ικανότατοι στο ψέμα. Για την ακρίβεια είναι παθολογικοί ψεύτες που δύσκολα ανιχνεύονται! Ψεύδονται σχεδόν για τα πάντα. Και όταν τους στριμώχνετε, διαψεύδουν με πολύ μεγάλη άνεση τα πάντα, αποκαλώντας σας ψεύτες και τρελούς ή προσπαθούν να σας πείσουν ότι παρεξηγήσατε κάποια πράγματα, ακόμη και όταν κάποιο συμβάν που σας δίνει επιχειρήματα εναντίων τους συμβαίνει μπροστά σας.

Εκείνο που καταρρακώνει τους συντρόφους τους και τους απογυμνώνει αργά αλλά σταθερά από κάθε αίσθηση αξιοπρέπειας και αυτοεκτίμησης, είναι η ασταθής συμπεριφορά τους. Τη μια στιγμή είναι όλο γλύκες και χάδια και την άλλη τους αγνοούν επιδεικτικά. Σχόλια που πληγώνουν και δημιουργούν ανασφάλειες είναι συνηθισμένα και αφορούν την προσωπικότητα ή την εξωτερική εμφάνιση, την μόρφωση, την καταγωγή, την οικογένεια ή ότι αισθανθούν ότι μπορεί να τους πληγώσει και να εξυπηρετήσει τους στόχους τους.

Προσπαθούν να καταρρακώσουν το ηθικό σας και να σας προσδένουν στο άρμα τους, έρμαιο των ορέξεων τους. Και αντί να αντιδράσετε, όπως θα έκανε κάθε άνθρωπος σε τέτοια περίπτωση, προσπαθείτε ακόμη περισσότερο να τους ικανοποιήσετε, από φόβο μήπως και τους χάσετε. Γιατί έχουν υποσκάψει με τον χρόνο την αυτοπεποίθηση σας και αισθάνεστε ότι ποτέ ξανά κάποιος άνθρωπος δεν θα ενδιαφερθεί για σας, καθώς είστε ανάξιοι προσοχής και αγάπης. Και έτσι ζείτε με τον συνεχή φόβο και την αγωνία της απώλειας, που σας αποστραγγίζει από την ικμάδα σας.  Καταλήγετε συναισθηματικά ράκη, σκιά του εαυτού σας, άδειοι, φοβισμένοι, ανασφαλείς, ένα χέρσο έδαφος.

Σπάνια ωστόσο είναι βίαιοι με την έννοια της χειροδικίας. Η συναισθηματική βία και κακοποίηση που ασκούν όμως επάνω σας έχει πολύ πιο καταστροφικά αποτελέσματα! Τα σημάδια που αφήνουν στην ψυχή σας είναι βαθιά και χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια και πολύ χρόνο για να απαλειφθούν μετά το τέλος της σχέσης. Και αυτό οφείλεται στην ικανότητα τους να εντοπίζουν τις αδυναμίες σας, τα ευαίσθητα σημεία σας ή τις ανασφάλειες σας και δεν έχουν καμία ηθική αναστολή να εκμεταλλευτούν προς όφελος τους  τις επώδυνες εμπειρίες σας που τους έχετε εμπιστευθεί.

Στην προσπάθεια τους να σας έχουν υπό πλήρη έλεγχο, θα επιχειρήσουν να σας αποκόψουν από τον φιλικό και συγγενικό σας περίγυρο, από όλο εκείνο το υποστηρικτικό σύστημα που οικοδομήσατε με τα χρόνια και είναι σημαντικό στην ζωή σας. Και αυτό με μόνο σκοπό να μην μπορεί κανείς να σας βγάλει από την βαθιά σας πλάνη!

Και στο τέλος, αφού έχουν καταφέρει να σας υποτάξουν συναισθηματικά και ψυχικά, είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσουν και σε οικονομική καταστροφή, με την δημιουργία αναγκών που ποτέ δεν είχατε. Θα πληρώσετε για μια άνετη και ίσως πολυτελή ζωή, για διακοπές, για ακριβά δώρα, για όλα εκείνα που φαντάζεστε ότι μπορούν να τους κρατήσουν κοντά σας και να τους ικανοποιήσουν, ώστε να μην τους χάσετε από την αγκαλιά και το κρεβάτι σας.

Μην απατάστε όμως, δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψουν ποτέ, όσο τουλάχιστον τους παρέχετε αυτό που χρειάζονται και αποτελείτε πειθήνιο όργανό τους. Για να απαλλαγείτε από ένα τέτοιο άτομο θα πρέπει εσείς να ανοίξετε τα μάτια σας και να συνειδητοποιήσετε το εύρος της υποτέλειας σας. Αποδεχτείτε με γενναιοψυχία την αφέλεια σας, μαζέψτε το κουράγιο που σας έχει απομείνει και κάντε κατά μέτωπο επίθεση. Το κοινό χαρακτηριστικό των ανθρώπων με ψυχοπαθητικές προσωπικότητες είναι, ότι είναι θρασύδειλα. Και γι αυτό δεν πρέπει να φοβάστε τίποτε! Κόψτε τα δεσμά, για να αρχίσει η φάση της ανάρρωσης σας. Θα χρειαστείτε τη στήριξη όλων εκείνων που παραγκωνίσατε για χάρη τους, αλλά θα τα καταφέρετε. Γιατί πάντοτε σηκωνόμαστε μετά από κάθε πέσιμο. Και γιατί το κάθε πέσιμο μας χαρίζει πολύτιμες εμπειρίες ζωής!

Όσα αναφέρθηκαν στο παρόν άρθρο αποτελούν ευρήματα κλινικών ερευνών και επικεντρώνεται στα βασικά χαρακτηριστικά συμπεριφοράς μιας ψυχοπαθητικής προσωπικότητας. Η γκάμα των χαρακτηριστικών τους είναι ατέλειωτη και μπορεί να αναζητηθεί στην εγχώρια και διεθνή βιβλιογραφία. Το άρθρο αυτό όμως είναι και βιωματικό, καθώς είχα την ατυχία να γνωρίσω και να συμβιώσω με το «10 το καλό», μια είχε και τα δέκα χαρακτηριστικά που αναφέρονται πιο πάνω! Η καταστροφή ήταν απόλυτη, αλλά το μάθημα ζωής που πήρα, θέλω να πιστεύω πως με μεταμόρφωσαν και με αναγέννησαν, με έκαναν πολύ πιο δυνατό και ικανό να αντεπεξέλθω στις προκλήσεις της ζωής! Γιατί η ζωή είναι πολύ σύντομη και πολύ ωραία για να την σπαταλάμε σε ανούσιες αγωνίες…


Αλίντα Κανάκη

Μήτρας Δημήτρης

Ο Δεκάλογος των ελαττωμάτων των ζωδίων

ΚΡΙΟΣ:

1. Αν πεις σε έναν Κριό για κάτι που έκανε λάθος, ετοιμάσου να πεθάνεις! 
2. Όταν έρθει η ώρα να διαφωνήσει ένας Κριός, να ξέρεις ότι οπλοφορεί! 
3. Οι Κριοί πιστεύουν ότι ο Θεός είναι αλάνθαστος,άρα είναι Κριός!  
4. Ο Κριός, είτε ζει μέσα στα πλούτη, είτε στην φτώχια, θα λέει ότι αυτό είναι που ήθελε πάντα! 
5. Ο Κριός δε θυμάται ποτέ την άσχημη συμπεριφορά του, γιατί πολύ απλά πιστεύει ότι δεν την είχε ποτέ!  
6. Ο Κριός είναι ικανός να κάνει έξαλλο μέχρι κι έναν Δίδυμο, γιατί δε θα τον αφήσει να αρθρώσει λέξη! 
7. Ο Κριός πράττει και λειτουργεί σαν παιδί!                                                           
8. Το σπίτι του Κριού μοιάζει με μουσείο βραβείων! Τα έχει όλα σε κοινή θέα, ακόμη κι αυτά που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία! 
9. Ο Κριός μπορεί να μιλάει ακατάπαυστα για τον εαυτό του και τη ζωή του!
10. Στον Κριό δεν αρκεί να του πεις κάτι για να το πιστέψει! Πρέπει να το επιβεβαιώσει ο ίδιος κι ας εκτεθεί!

ΤΑΥΡΟΣ:

1. Ο Ταύρος είναι πολύ κυκλοθυμικός! Ο λόγος; Γιατί έτσι του αρέσει!  
2. Ο Ταύρος δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι έρχεται ο δεύτερος καλύτερος και δεν έχει την πρωτιά! 
3. Ο Ταύρος θεωρεί ότι αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, τότε αυτό από μόνο του είναι πρόβλημα!
4. Ο Ταύρος θέλει να κάνει τον ψυχαναλυτή των άλλων, χωρίς να έχει ο ίδιος την παραμικρή ιδέα για τη ζωή! 
5. Το πιο εκνευριστικό πράγμα που κάνει ο Ταύρος είναι να απαντά σε μια ερώτηση με μια άλλη ερώτηση!
6. Πολλές φορές ο Ταύρος είναι πολύ απαθής! Βέβαια, είναι προτιμότερο από το να νευριάσει, όπου γίνεται άκρως επικίνδυνος!  
7. Ο Ταύρος μπορεί να συνηθίσει τόσο στη ρουτίνα του, που να μην μπορεί να βγει με τίποτα! 
8. Μετά το σεξ, ο Ταύρος κοιμάται! Αλλά μπορεί να ξυπνήσει μετά από λίγη ώρα και να θέλει κι άλλο, άσχετα αν ο σύντροφός του κοιμάται! 
9. Ο Ταύρος κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, όταν δεν τον συμφέρει κάτι και δεν συμφωνεί με τις απόψεις του!  
10. Ο Ταύρος μπορεί να είναι θυμωμένος για πράγματα που δεν έγιναν ποτέ!

ΔΙΔΥΜΟΣ:

1. Ο Δίδυμος νομίζει πως είναι μία ξεχωριστή ύπαρξη, χωρίς φυσικά να είναι! 
2. Ο Δίδυμος φάσκει κι αντιφάσκει συνεχώς! 
3. Ο Δίδυμος όταν μιλάει, αυξάνει σταδιακά την ένταση της φωνής του για να ακούγεται και σε όσους δεν τον άντεξαν κι έφυγαν!
4. Ο Δίδυμο δεν έχει πολλούς φίλους! Ίσως γιατί τους κακολογεί συχνά ή φλερτάρει με τις γυναίκες τους!  
5. Ο Δίδυμος τρελαίνεται να ψεύδεται για τη βαρετή του καθημερινότητα λέγοντας πόσα σπουδαία πράγματα έκανε και πόσες διασημότητες συνάντησε! 
6. Ο Δίδυμος φροντίζει να βρίσκεται συνεχώς με κόσμο, γιατί αν μείνει με τον εαυτό του, θα πεθάνει από την πλήξη! 
7. Ο Δίδυμος καλεί ανθρώπους που δε χωνεύονται μεταξύ τους, για να τους δει μετά να τσακώνονται! 
8. Ο Δίδυμος γοητεύεται από το άτομο που θα ακούει έκθαμβο τα ψέματά του! Μπορεί να κάνει και σχέση μαζί του, ξεχνώντας ότι είναι ήδη δεσμευμένος! 
9. Ο Δίδυμος είναι τόσο σχιζοφρενής, που μπορεί να τσακωθεί και με τον εαυτό του!  
10. Ο Δίδυμος στην οδήγηση δε χρειάζεται το φρένο! Τι να το κάνει άλλωστε, αφού υπάρχουν τόσα δέντρα και κολόνες; 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

1. Ο Καρκίνος γνωρίζει τι συμβαίνει στις ζωές των άλλων, αλλά όχι στη δική του! 
2. Ο Καρκίνος χρησιμοποιεί περίεργες λέξεις, όταν μιλάει, για να φαίνεται πιο βαθυστόχαστος!  
3. Ο Καρκίνος κάνει δουλειές με τον δικό του τρόπο! Δε θέλει ούτε να κουράζεται, ούτε να ξοδεύεται! 
4. Ο Καρκίνος γνωρίζει πολλά πράγματα για να πει στις γυναίκες, π.χ. συνταγές! 
5. Ο Καρκίνος θεωρείται ξενέρωτος, οπότε δεν τον καλούν συχνά στα πάρτι! 
6. Ο Καρκίνος τρελαίνεται να μένει μέσα στο σπίτι! Αν μπορούσε, δε θα έβγαινε ποτέ!  
7. Ο Καρκίνος θέλει συχνά τα διαλείμματα του,όταν δουλεύει! 
8. Ο Καρκίνος γυμνάζεται με τις διαδρομές από και προς το ψυγείο! 
9. Ο Καρκίνος μαζεύει όλα τα αναμνηστικά, ακόμα και τα πιο άχρηστα!  
10. Ο Καρκίνος πιστεύει ότι όλοι ασχολούνται μαζί του, αλλά τελικά αυτός ασχολείται με τους πάντες!  

ΛΕΩΝ:

1. Ο Λέων θέλει όλη η προσοχή να είναι στραμμένη πάνω του!  
2. Ο Λέων θεωρεί ότι ο εαυτός του είναι ένας σούπερ ήρωας! 
3. Ο Λέων ματιάζεται από τον ίδιο του τον εαυτό! 
4. Για τον Λέοντα, επιτυχία είναι να μπορεί να δηλώνει το επάγγελμα του, σαν να παρουσιάζει έκθεση!  
5. Ο Λέων δεν μπορεί να είναι ταπεινός και σεμνός!                                                         
6. Ο Λέων είναι πολύ κυκλοθυμικός, αν και ο ίδιος πιστεύει ότι είναι πολύ ισορροπημένος! Μη διαφωνήσεις! 
7. Ο Λέων θα βοηθήσει όποιον τον χρειάζεται και αμέσως θα πει παντού ότι το έκανε!
8. Ο Λέων νομίζει ότι ξέρει τα πάντα και θέλει όλα να γίνονται με τις δικές του οδηγίες!
9. Ο Λέων στο σπίτι του είναι βασιλιάς: φωνές, διαταγές, καταπίεση!  
10. Όταν ο Λέων αρχίζει να λέει τις ψεύτικες ερωτικές του ιστορίες,οι υπόλοιποι θέλουν να εξαφανιστούν! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

1. Ο Παρθένος πιστεύει ότι τα πάντα μπορούν να βελτιωθούν με τη δική του πινελιά! 
2. Ο Παρθένος είναι καταναγκαστικός!  
3. Για να τρομάξεις έναν Παρθένο, πες του ότι ανακάτεψες τα ρούχα στη ντουλάπα του!  
4. Ο Παρθένος διασκεδάζει, απολυμαίνοντας αντικείμενα.
5. Ο Παρθένος βλέπει τα πράγματα καθαρά ή βρόμικα!
6. Ο Παρθένος βάζει εκατό πλυντήρια, γιατί χωρίζει τα ρούχα σε εκατό κατηγορίες! 
7. Ο Παρθένος κολλάει τόσο πολύ στις λεπτομέρειες, που χάνει την ουσία! 
8. Ο Παρθένος πάντα κουβαλάει πάνω του ένα μικρό φαρμακείο!  
9. Ο Παρθένος πηγαίνει για οδοντικό καθαρισμό, με την ίδια χαρά που θα πήγαινε διακοπές!
10. Ο Παρθένος, σε περίπτωση χωρισμού, θα συνέλθει αμέσως και θα εκτιμήσει την ησυχία του!

ΖΥΓΟΣ:

1. Ο Ζυγός πρέπει να έχει πάντα δίκιο!
2. Ο Ζυγός πρέπει πάντα να ακολουθεί την τελευταία λέξη της μόδας!
3. Ο Ζυγός είναι ικανός να λατρέψει κάτι που μισούσε, μόνο επειδή έγινε της μόδας!
4. Ο Ζυγός έχει βιβλία που δεν έχει διαβάσει ποτέ!
5. Όταν ο Ζυγός νευριάσει με κάποιον, θα το σκέφτεται 100 χρόνια για το αν πρέπει να του πει κάτι!
6. Ο Ζυγός δε θέλει υστερίες, εκτός αν κάνει ο ίδιος τον υστερικό!
7. Ο Ζυγός κάνει σχέσεις με άτομα που δεν τα θεωρεί όμορφα, απλώς για να δώσει λίγη χαρά στη βαρετή ζωή τους!
8. Ο Ζυγός μόλις σου πει ένα θετικό σχόλιο, αμέσως θα ακολουθήσει και το αρνητικό!
9. Ο Ζυγός δεν αντέχει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό!   
10. Ακόμα και μισολιπόθυμος να είναι, θα βρει κάτι να σχολιάσει!  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

1. Ο Σκορπιός φημίζεται για τις ικανότητές του στους υπολογιστές!  
2. Ο Σκορπιός θα ήθελε να τον απαγάγουν εξωγήινοι!  
3. Όταν ρωτάς κάτι έναν Σκορπιό, συνήθως δε σου δίνει μεγάλη σημασία! 
4. Ο Σκορπιός, για όλα τα κακά που το συμβαίνουν, κατηγορεί το κάρμα του!  
5. Ο Σκορπιός είναι τόσο κυκλοθυμικός, που δεν ξέρεις τι να περιμένεις!  
6. Ο Σκορπιός είναι τόσο μυστικοπαθής, που παίρνει δρακόντεια μέτρα! 
7. Ο Σκορπιός ενθουσιάζεται με τις Απόκριες, γιατί μπορεί να κυκλοφορήσει ντυμένος βρικόλακας, ζόμπι και άλλα τέτοια σκοτεινά!  
8. Ο Σκορπιός είναι περήφανος για τα ελαττώματά του! 
9. Ο Σκορπιός πέφτει με τα μούτρα στους εθισμούς του, έτσι για την αλητεία!  
10. Αναρωτιέσαι πώς είναι ο εσωτερικός κόσμος ενός Σκορπιού; Σκέψου ένα εκρηκτικό υλικό και θα καταλάβεις!  

ΤΟΞΟΤΗΣ: 

1. Ο Τοξότης προτιμά τον δύσκολο τρόπο! 
2. Μη γνωρίσεις ποτέ Τοξότη στους γονείς σου! Λυπήσου τους!                                  
3. Ο Τοξότης πρέπει να έχει ένα σκοπό, για να είναι ευτυχισμένος! 
4. Ο Τοξότης μπορεί να αποτρελαθεί με τη βαρεμάρα!  
5. Στον έρωτα ο Τοξότης δεν έχει μέτρο! Θέλει πολλές! 
6. Ο Τοξότης εκφράζει την ειλικρινή του άποψη μεν, με προσβλητικό τρόπο δε! 
7. Ο Τοξότης είναι πολύ επιρρεπής σε ατυχήματα! 
8. Ο Τοξότης μπορεί να κερδίσει πολύ εύκολα τη συμπάθεια κάποιου …παιδιού ή ζώου! 
9. Ο Τοξότης είναι πολύ αισιόδοξος όσον αφορά στον πόνο των άλλων! Πόσο εκνευριστικός πια! 
10. Αν δεις ένα αυτοκίνητο που φωνάζει ψευτομαγκιά, να ξέρεις ο οδηγός του είναι ο ψευτόμαγκας Τοξότης! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

1. Αν καταστραφεί ο κόσμος, τα μόνα πλάσματα που θα επιβιώσουν θα είναι οι κατσαρίδες και οι Αιγόκεροι!
2. Ο Αιγόκερος τα πάει τόσο καλά με τα μαθηματικά, που τα χρησιμοποιεί ακόμα κι όταν μιλάει για καθημερινά πράγματα!
3. Ο Αιγόκερως νομίζει ότι είναι λογικός με χαρίσματα! Η αλήθεια είναι ότι είναι ψώνιο με εμμονές!  
4. Ο Αιγόκερος είναι τόσο πληκτικός, που θα προτιμούσες ακόμα και στην κόλαση να είσαι, αρκεί να μην είσαι μαζί του!
5. Συναίσθημα κι Αιγόκερος δεν πάνε μαζί!  
6. Ο Αιγόκερος, για να ανέβει επαγγελματικά, είναι ικανός να καταστρέψει πολλά!  
7. Ο Αιγόκερως δεν εμπλέκεται σε λεκτικές διαφωνίες! Γιατί να διαφωνήσει με έναν κοινό θνητό;
8. Ο Αιγόκερως τρώει τα πάντα! 
9. Ο Αιγόκερως στο σπίτι του έχει πανάκριβα έπιπλα, τυλιγμένα με το πλαστικό τους ακόμα, για να μη λερωθούν! 
10. Ο Αιγόκερως όσο μεγαλώνει, τόσο καλύτερα νιώθει! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

1. Οι απαγορεύσεις και η νομοθεσία δεν ισχύουν για τον Υδροχόο! 
2. Ο Υδροχόος αγαπάει τα άστρα! Τα έχει επισκεφθεί όλα! 
3. Ο Υδροχόος πιστεύει ότι αν συνεχίσει την εξάσκηση, θα περπατήσει τελικά πάνω στο νερό!
4. Ο Υδροχόος είναι πολύ επιλεκτικός στον έρωτα: όσο πιο προβληματική μία κατάσταση, τόσο περισσότερο θα ερωτευτεί!  
5. Ο Υδροχόος νομίζει ότι ξέρει τα πάντα! Φυσικά, δε γνωρίζει ούτε τα μισά!
6. Ο Υδροχόος βρίσκεται συνεχώς σε μια διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης!
7. Τον Υδροχόο δεν τον νοιάζει καθόλου η γνώμη των άλλων!
8. Ο Υδροχόος θέλει να δείχνει τις πολλές του γνώσεις οι οποίες προέρχονται από τηλεοπτικές σειρές!
9. Το καλύτερο που πρέπει να περιμένεις αν παντρευτείς Υδροχόο, είναι το διαζύγιο!
10. Ο Υδροχόος είναι λίγο φαντασιόπληκτος! 

ΙΧΘΕΙΣ:

1. Μην προσπαθείς να βγάλεις άκρη με έναν Ιχθύ! Ζει στο δικό του κόσμο!
2. Ο Ιχθύς το έχει καμάρι ότι έχει ίδιο ζώδιο με εξέχουσες προσωπικότητες!
3. Στον Ιχθύ αρέσει πολύ να χαζεύει τα άστρα!
4. Ο Ιχθύς δεν έχει αίσθηση του τόπου και του χρόνου!
5. Ο Ιχθύς θυμάται ασήμαντα πράγματα και ξεχνάει τα βασικά!
6. Ο Ιχθύς ζητάει τη γνώμη σου, αλλά αν δεν του αρέσει απειλεί ότι θα φαρμακωθεί!
7. Όταν ο Ιχθύς αναλύει τα πράγματα, μην ασχολείσαι! Ούτε ο ίδιος δεν καταλαβαίνει τι λέει!
8. Στον Ιχθύ δεν αρέσει καθόλου να έρχεται σε σύγκρουση και διαφωνίες! Προτιμά να κάθεται μόνος του να σκάει από το κακό του! 
9. Ο Ιχθύς είναι πολύ επιρρεπής σε εθισμούς! 
10. Ο Ιχθύς δε θέλει να ζήσει τη ζωή του! Θέλει να ζήσει σε ταινία!

Αλίντα Κανάκη

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
4 degrees
Leo
Moon in Leo
21 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ