Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες Προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Κύριοι, κοιμηθείτε γυμνοί! Η επιστήμη αποφάνθηκε.

Το ότι ο καλός και επαρκής ύπνος είναι απαραίτητος για την γενικότερη σωματική και πνευματική μας υγεία, είναι πλέον γνωστό στους πάντες. Οι έρευνες όμως που γίνονται σε πολλά μήκη και πλάτη της γης καταδεικνύουν, ότι η ποιότητα του ύπνου μας σχετίζεται και με το πώς κοιμόμαστε. Και το πώς έχει σχέση με την αμφίεση την ώρα του ύπνου.

Η σύγχρονη επιστημονική κοινότητα επιμένει ότι η καλύτερη ενδυμασία στο κρεβάτι μας είναι αυτή του Αδάμ, και παραθέτει 10 πολύ σημαντικούς λόγους, που θα έπρεπε να τους ακούσουμε τουλάχιστον με προσοχή!

Κοιμηθείτε γυμνοί για να κοιμηθείτε καλύτερα!

Η αδαμιαία περιβολή στο κρεβάτι υποστηρίζεται ότι βοηθάει να κοιμηθεί κανείς ποιοτικά καλύτερα, καθώς το σώμα αισθάνεται επιτέλους ελεύθερο, μετά από μια μακρά μέρα κλεισμένο και περιορισμένο σε στενά ρούχα, και μπορεί να χαλαρώσει ευκολότερα. Η ανεμπόδιστη χαλάρωση υποβοηθά την παραγωγή από τον εγκέφαλο της ντοπαμίνης, χημικής ουσίας απαραίτητης για τον βαθύ ύπνο, που θα φέρει την πραγματική ξεκούραση.

Κοιμηθείτε γυμνοί για να αδυνατίσετε!

Πέρα όμως από τον βαθύ ύπνο και την ξεκούραση του οργανισμού μας, η  αίσθηση χαλαρότητας και άμεση επαφή με το σεντόνι έχει θετικές επιπτώσεις στη εξισορρόπηση του επιπέδου της κορτιζόλης στον οργανισμό. Η κορτιζόλη είναι η βιοχημική ορμόνη, υπεύθυνη για το σήμα της πείνας που αποστέλλεται στον εγκέφαλο. Όταν είναι εκτός ισορροπίας, μπορεί να πάρουμε σημαντικό βάρος λόγω της πολυφαγίας μας. Με το να την επαναφέρουμε σε ισορροπία, μπορούμε να ελέγξουμε με μεγαλύτερη ευκολία το βάρος σας.

Κοιμηθείτε γυμνοί πολεμώντας την κατάθλιψη!

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για τον οποίο θα έπρεπε να ακούσουμε τις παραινέσεις της επιστήμης έχει να κάνει με την κατάθλιψη, που ταλαιπωρεί σημαντική μερίδα του πληθυσμού! Ο καλός ύπνος βοηθάει να έχουμε καλύτερη διάθεση την επόμενη μέρα. Με το να φοράμε όμως εσώρουχα, πόσο μάλλον πιτζάμες στον ύπνο μας, μπορεί να οδηγηθούμε σε υπερυπνία, καθώς δεν καταφέρνουμε να ξεκουραστούμε όσο πρέπει σε ένα υγιές επτάωρο, που μας οδηγεί με την σειρά της αργά αλλά σταθερά στην αγκαλιά της κατάθλιψης.

Κοιμηθείτε γυμνοί για να γίνετε πιο κοινωνικοί!

Εάν είστε ο τύπος του άντρα που έχει προβλήματα κοινωνικοποίησης και επικοινωνίας, θα πρέπει να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε! Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά έχει αποδειχτεί ότι οι περιορισμοί και η στενότητα που φέρνουν ρούχα και εσώρουχα κατά την διάρκεια του ύπνου, οδηγούν και σε μια γενικότερη υποσυνείδητη καταπίεση της προσωπικότητας. Με το να απολαμβάνετε έστω και τις ώρες του ύπνου σας την απόλυτη ελευθερία του σώματος σας, σας κάνει λιγότερο «σφιχτούς» στην επαφή σας με τον κόσμο τις υπόλοιπες ώρες της μέρας.

Κοιμηθείτε γυμνοί για υγιέστερη επιδερμίδα!

Όταν δεν απολαμβάνετε ένα υγιή και βαθύ ύπνο, ξυπνάτε κουρασμένοι και φαίνεστε αναπόφευκτα κομμένοι. Με το πέρασμα του χρόνου η επιδερμίδα σας κρεμάει, ειδικά κάτω από τα μάτια, και οι μαύροι κύκλοι γίνονται η μόνιμη συντροφιά σας. Με το να κοιμάται κανείς γυμνός, εκτός από ποιοτικά καλύτερο ύπνο, επιτρέπει στην επιδερμίδα του να αναπνεύσει ανεμπόδιστα και μέσα από τους πόρους να αποβάλει τις τοξίνες και τις χημικές ενώσεις εκείνες, που είναι υπεύθυνες για την δημιουργία ρυτίδων.

Κοιμηθείτε γυμνοί για να δείχνετε νεώτεροι!

Η αδαμιαία περιβολή στο κρεβάτι και ο ποιοτικός ύπνος βοηθάνε στην αύξηση της παραγωγής μελατονίνης από τον οργανισμό, μιας ορμόνης υπεύθυνης για την ρύθμιση του κύκλου του ύπνου σας. Συνδυασμένα με την παραγωγή και άλλων χημικών ενώσεων, που παράγονται κυρίως κατά τη διάρκεια του ύπνου, η μελατονίνη βοηθάει την επιδερμίδα μας να παραμείνει νέα, απαλή και ελαστική.  

Κοιμηθείτε γυμνοί για να απελευθερωθείτε!

Η έρευνα έχει δείξει, ότι τα άτομα που επιμένουν να κοιμούνται σε πιτζάμες ή έστω και με τα εσώρουχα τους, καταπιέζονται τις περισσότερες φορές κάποια σεξουαλικά κόμπλεξ. Εάν όντως ισχύει στην περίπτωση σας, δεν χάνετε τίποτε να ξεκινήσετε την απελευθέρωση σας πρώτα από την απαλλαγή των μη απαραίτητων κατά τη διάρκεια του ύπνου. Με τον καιρό θα συμφιλιωθείτε με το κορμί σας και θα οδηγηθείτε με βεβαιότητα σε σεξουαλικούς πειραματισμούς, που λίγο πριν δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε. Με την πάροδο του χρόνου η απελευθέρωση αυτή θα φέρει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή και πολύ μεγαλύτερη απόλαυση!

Κοιμηθείτε γυμνοί για πιο δραστήρια σεξουαλική ζωή!

Όσοι κοιμούνται γυμνοί με το ταίρι τους, έχει αποδειχτεί ότι έχουν πιο δραστήρια ερωτική ζωή! Η επαφή των επιδερμίδων εκτοξεύει την παραγωγή της οξυτοκίνης, που είναι υπεύθυνη για την σεξουαλική διέγερση, στα ύψη! Εάν διανύετε στην σχέση σας περίοδο «ανομβρίας», μήπως να το ξανασκεφτόσασταν;

Κοιμηθείτε γυμνοί για καλύτερη «έπαρση»!

Με το να κοιμάται κανείς γυμνός επιτρέπει σε όλο το σύστημα των γεννητικών οργάνων να έρθει στην σωστή και ισορροπημένη θερμοκρασία που πρέπει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, που βελτιώνει την στυτική λειτουργία και επιδρά θετικά στην παραγωγή σπέρματος. Εάν πάει καιρός από τότε που ξυπνήσατε τελευταία φορά «μεσίστιος», ήρθε η ώρα να τα πετάξετε όλα και να αφήσετε την άμεση και ανεμπόδιστη επαφή με το σεντόνι να σας συνεπάρει!

Κοιμηθείτε γυμνοί για καλύτερο σπέρμα!

Ο δέκατος αλλά ίσως σημαντικότερος λόγος για να κοιμηθεί κανείς γυμνός, είναι ότι η επαφή με τα σεντόνια βοηθάει να επανέλθει η ισορροπία θερμοκρασίας στο όσχεο, στους 35 – 36ο C.  Πρόκειται για τις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας για το  αυτό των αναπαραγωγικών οργάνων του άντρα, υπεύθυνα για την παραγωγή σπέρματος.

Όλο το σώμα μας μπορεί να επωφεληθεί από ένα καλό και ανεμπόδιστο ύπνο, και στο χέρι μας είναι να κάνουμε ότι μπορούμε για να τον απολαύσουμε. Και υπάρχουν παράμετροι στην σύγχρονη ζωή μας που είναι πέρα και πάνω από τις δυνάμεις μας να ελέγξουμε, κάποιες μικρές αλλά θαυματουργές παρεμβάσεις όμως μπορούμε να τις κάνουμε! Ας δοκιμάσουμε λοιπόν και δεν χάνουμε τίποτε! Ας ξεκινήσει η επανάσταση της πιτζάμας…


Φοίβος Χρυσοσπάθης

Οι κύκλοι του Κρόνου

Ο Κρόνος στον γενέθλιο ωροσκόπο συμβολίζει αυτά που θέλουμε να αποφύγουμε, τις φάσεις της ζωής μας από τη στιγμή της γέννησης μας έως τη στιγμή της ωρίμανσης και της σοφίας!
Ο Κρόνος χρειάζεται περίπου 28-29 χρόνια για να γυρίσει στη γενέθλια του θέση, δηλαδή να βρεθεί ξανά στο σημείο εκείνο που ήταν κατά τη στιγμή της γέννησης. Οι κύκλοι του Κρόνου χωρίζονται σε οκτώ κομμάτια, των επτά ετών το καθένα. Συμπτωματικά ή όχι, το σώμα χρειάζεται επτά έτη για να ανανεώσει πλήρως τα κύτταρά του, στη Βίβλο γίνεται λόγος για τα επτά πενιχρά και τα επτά καλά χρόνια, ενώ πολλά ζευγάρια έχουν αναθεματίσει το περιβόητο έβδομο έτος του γάμου τους!

Ο πρώτος κύκλος!

Κατά τον πρώτο κύκλο, όταν δηλαδή το άτομο είναι περίπου επτά ετών, ο Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με τη γενέθλιά του θέση, φέρνοντάς του τις πρώτες ευθύνες και την ένταξή του σε μια μικρή κοινωνία: το σχολείο, όπου εκεί για πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπο με τη σοβαρότητα της ζωής, ενώ οι δάσκαλοι γίνονται συχνά βραχνάς στη θέση των γονιών.

Ο Κρόνος σε αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο!

Στα 14 χρόνια ενός ατόμου, ο Κρόνος του βρίσκεται σε αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο: είναι η φάση που πάνω στην αρχή της εφηβείας, πολλοί έρχονται σε ρήξη με το κατεστημένο, δοκιμάζουν τα όριά τους, προκαλούν την εξουσία, τους γονείς, έρχονται σε σύγκρουση με το νόμο.

Τετράγωνο Κρόνου με γενέθλιο Κρόνο!

Στα 21 περίπου, επαναλαμβάνεται ακόμα ένα τετράγωνο του Κρόνου με το γενέθλιο Κρόνο και με αυτή τη φάση μπαίνουμε σε λειτουργία ως ενήλικες. Είναι συνήθως η φάση της ζωής μας, όπου εγκαταλείπουμε το πατρικό, ως υπόλογοι μόνο στον εαυτό μας. Σε κάποιες χώρες ακόμα, είναι η ηλικία των 21 ετών η επίσημη ενηλικίωση του ατόμου, όπου απέναντι στην πολιτεία αντιμετωπίζεται ως ενήλικας πολίτης.

Επιστροφή Κρόνου στον γενέθλιο χάρτη!

Κοντά στα 28 μας χρόνια επιστρέφει ο Κρόνος στη γενέθλιά του θέση, αφού ολοκληρώσει μια πλήρη περιστροφή στο χάρτη μας. Ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας λοιπόν, ολοκληρώνεται. Το μοτίβο, σύμφωνα με το οποίο μέχρι τώρα ζούσαμε, αναθεωρείται, εξετάζεται αν ωφελεί, αν είναι πρακτικό και χρήσιμο. Σε περίπτωση όμως που κάποιος δεν σκοπεύει να αλλάξει κάτι, ακόμα και αν το επιθυμεί, η ζωή η ίδια θα πιέσει για αλλαγές. Είναι οι εποχές, όπου το άτομο, είτε σκέφτεται να δημιουργήσει οικογένεια, είτε δίνει όλο του το δυναμικό στην επαγγελματική του πορεία.

Η αμφισβήτηση!

Κατά το επόμενο τετράγωνο, στα 35 χρόνια μας περίπου, θέτουμε τα πάντα σε αμφισβήτηση. Έχουμε αποκτήσει όχι μόνο γνώσεις, αλλά και εμπειρία πλέον, είμαστε πολύ πιο ανεξάρτητοι, έχουμε επενδύσει σε καριέρα ή τουλάχιστον έχουμε ένα επάγγελμα. Μπορεί και ένα επάγγελμα το οποίο λίγο έχει να κάνει με τα όνειρά μας, αλλά μας προσφέρει σιγουριά. Αποφάσεις του παρελθόντος, μπαίνουν στο μικροσκόπιο και ανάλογα διορθώνονται και ανανεώνονται.

Φαινόμενο της κρίσης!

Η αντίθεση στα 42 μας περίπου, συνοδεύεται συχνά από το φαινόμενο της κρίσης, στην οποία συμμετέχει και ο Ουρανός. Μπορεί να είναι αναρίθμητα αυτά, που χρόνια καταπιέζαμε μέσα μας, προς χάριν άλλων καταστάσεων, τα οποία πλέον δεν γίνεται να αγνοηθούν. Βρισκόμαστε στο μέσο της ζωής μας με την ερώτηση στον εαυτό μας, αν οι σκοποί των 29 μας χρόνων για καταξίωση, βρήκαν επίτευξη. Χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι μήπως ή να συνεχίσουμε το δρόμο που πήραμε πριν χρόνια; Παράλληλα αντιμετωπίζουμε το ενδεχόμενο της απώλειας. Οι γονείς μας γερνάνε, χρειάζονται βοήθεια ή πεθαίνουν. Είναι η φάση που μονιάζουμε πια με το παρελθόν μας.

Διαδικασία ωρίμανσης πρώτη φάση!

Ακολουθεί η ηλικία των 52 ετών, με το επόμενο τετράγωνο, να μας φέρνει αντιμέτωπους με τη δική μας διαδικασία ωρίμανσης. Αποχαιρετάμε ένα κομμάτι της ζωής μας, κατά το οποίο είχαμε αναλάβει μεγάλες ευθύνες για άλλους. Παράλληλα, προετοιμάζουμε τον εαυτό μας και γνωρίζουμε πως δε θα εξασκούμε για πολύ ακόμα το επάγγελμά μας, ενώ ενδόμυχα αποχαιρετούμε την πολύ ενεργή ζωή.

Διαδικασία ωρίμανσης δεύτερη φάση!

Στη φάση της δεύτερης επιστροφής του Κρόνου, είμαστε πλέον περίπου 59-60 χρονών. Οι εμπειρίες μας είναι πολλές και έχουν ήδη επιδράσει μέσα μας. Σε αυτή την φάση πραγματοποιείται το πέρασμα από την ύλη, προς στις εσωτερικές αξίες και την πνευματική ουσία, τις οποίες δίνουμε στην επόμενη γενιά.

Αλίντα Κανάκη

Ερωτευτήκατε ψυχάκια; Πώς να αναγνωρίστε τα σημάδια μιας ψυχοπαθητικής προσωπικότητας

Με τον όρο «ψυχοπαθής» ο περισσότερος κόσμος έχει συνδέσει την εικόνα ενός εμφανώς ψυχικά διαταραγμένου ατόμου, με μάτι που γυαλίζει, με εκφράσεις προσώπου που μπορεί να προκαλούν τον φόβο ή ακόμη και τον τρόμο, με προβληματική κοινωνική συμπεριφορά στην καλύτερη περίπτωση ή ακόμη και με δολοφονικές τάσεις. Κάτι σαν τον HannibalLecter στην εμβληματική ταινία «Η σιωπή των αμνών».

Και ναι μεν η εικόνα αυτή είναι ακριβής, αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει, ότι οι ψυχοπαθητικές προσωπικότητες αντιστοιχούν στο 1% του πληθυσμού και υπάρχει μια ολόκληρη γκάμα χαρακτηριστικών που φέρουν και μια ευρεία κλίμακα επικινδυνότητας, από τις πιο σοβαρές έως τις πιο ελαφρές μορφές τους. Και οι πιο ελαφρές μορφές είναι αυτές που δεν εντοπίζονται εύκολα από το μη υποψιασμένο μάτι και μπορούν να μετατρέψουν την ζωή μας σε κόλαση!

Είναι λοιπόν πολλοί, είναι σκόρπιοι και είναι ανάμεσα μας, και καλό θα ήταν να γνωρίζουμε τα βασικά χαρακτηριστικά που διέπουν μια ψυχοπαθητική προσωπικότητα, ειδικά όταν εμπλεκόμαστε συναισθηματικά μαζί της.

Οι περισσότεροι ψυχοπαθείς έχουν καλή μόρφωση ή κατάρτιση, έχουν ευφράδεια λόγου και έχουν σταθερές δουλειές. Μπορεί να είναι άντρες ή γυναίκες, νέοι ή μεγαλύτερης ηλικίας, ετεροφυλόφιλοι, ομοφυλόφιλοι ή αμφισεξουαλικοί, άτομα κάθε κοινωνικής τάξης και οικονομικής επιφάνειας. Μοιάζουν σαν τον κάθε ένα από εμάς, αλλά η μεγάλη διαφορά από τον υπόλοιπο πληθυσμό είναι ότι δεν έχουν συνείδηση! Δεν έχουν την ικανότητα να αισθάνονται ενοχή, ντροπή ή αποστροφή για τις αισχρές τους πράξεις. Οι περισσότεροι είναι εξαιρετικοί χαμαιλέοντες, που μιμούνται τα ανθρώπινα συναισθήματα, χωρίς ποτέ να τα έχουν βιώσει στην πραγματικότητα. Θεωρούν πως τα συναισθήματα είναι εμπορεύσιμα και τα χρησιμοποιούν σαν όπλο τους για να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη μας, να εκμαιεύσουν την αγάπη και να εκβιάσουν την συγχώρεση.

Οι περισσότεροι είναι εξαιρετικά επικοινωνιακοί, φιλικοί, συμπαθείς και με την έμφυτη ικανότητα να γοητεύουν! Και αν έχετε την ατυχία να σας βάλουν στο στόχαστρο, η ζωή σας μετά από αυτό δεν θα είναι ποτέ πια ίδια.

Οι πρώτες συναντήσεις με ένα τέτοιο άτομα μοιάζουν βγαλμένες από παραμύθι! Έχουν τα χαρακτηριστικά του απόλυτου ρομάτσου, αυτό που ο καθένας μας θα ήθελε να ζήσει στη ζωή του. Με την πάροδο όμως του χρόνου, αργά και προοδευτικά, το ρομάντσο αυτό δίνει τη θέση του, χωρίς να το καταλάβουμε, στην παράνοια…

Εισβάλουν στην ζωή σας σαν καταιγίδα! Τα συναισθήματα που προκαλούν είναι πολλά και πολύ έντονα, οι καταστάσεις διαδέχονται η μια την άλλη με την ταχύτητα του φωτός και αισθάνεστε ότι απογειωνόσαστε συναισθηματικά! Σας κάνουν να αισθάνεστε ότι είστε το κέντρο του κόσμου τους και σας τυλίγουν στον μεταξένιο ιστό τους, με τον τρόπο που παγιδεύει η αράχνη τα θύματα της. Τα κομπλιμέντα είναι συνεχή, αλλά με μέτρο για να μην δημιουργήσουν υποψίες, πείθεστε ότι έχετε κοινά ενδιαφέρονται και στόχους ζωής και σας υποβάλουν την ιδέα ότι αποτελούν την ενσάρκωση των ονείρων και των ελπίδων σας.

Με την πάροδο του χρόνου, και όταν αισθανθούν ότι είστε πια του χεριού τους και κάτω από τον έλεγχο τους, αρχίζουν να αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Αρνούνται κατηγορηματικά κάθε τοξική συμπεριφορά τους και σας κατηγορούν ευθέως και αναίσχυντα ότι εσείς έχετε το πρόβλημα. Εσείς και μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για τις απερίγραπτες πράξεις τους, ενώ αρνούνται με πολύ μεγάλη άνεση, κάτι που μόλις παραδέχτηκαν, βγάζοντας σας τρελούς. Και βέβαια, εξαφανίζουν κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο των πράξεων τους, ώστε να μην μπορεί να αποδειχτεί τίποτε.

Έχουν έμφυτη την ανάγκη να χειραγωγούν τους γύρω τους, και ειδικά το ταίρι τους! Ένας συνηθισμένος τρόπος χειραγώγησης που χρησιμοποιούν είναι να δημιουργούν μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα, είναι ότι ο κόσμος τους βρίσκει ελκυστικούς και ότι τους κυνηγάνε. Έτσι φωλιάζει ο φόβος της απώλειας ενός «τέλειου συντρόφου» μέσα σας και γίνεστε έρμαιο των ορέξεων τους. Είναι άτομα ικανά για πολλαπλές παράλληλες σχέσεις και ποτέ δεν θα μάθετε, εάν και κάτω από ποιες συνθήκες τελείωσε η προηγούμενη σχέση του.

Συχνά σας προκαλούν και προσπαθούν να σας κάνουν να αντιδράσετε υπό συναισθηματική ένταση, ώστε να μπορούν να σας κατηγορήσουν και να σας κάνουν να αισθανθείτε άσχημα για τα συναισθήματα που βιώσατε. Σας αποκαλούν απαιτητικούς και εγωκεντρικούς, όταν δεν σας παραχωρούν το χρόνο που θα επιθυμούσατε, ζηλιάρηδες, αφού σας έχουν προκαλέσει φλερτάροντας με την ομήγυρη, και τρελούς ή υστερικούς, όταν πια ξεπεράσετε τα όρια σας και αντιδράσετε λίγο πιο δυναμικά. Στο τέλος όμως θα βάλετε την ουρά στα σκέλια, θα ζητήσετε συγνώμη και θα σας πιάσουν οι τύψεις για την σκηνή που δημιουργήσατε.

Οι ψυχοπαθητικές προσωπικότητες είναι ικανότατοι στο ψέμα. Για την ακρίβεια είναι παθολογικοί ψεύτες που δύσκολα ανιχνεύονται! Ψεύδονται σχεδόν για τα πάντα. Και όταν τους στριμώχνετε, διαψεύδουν με πολύ μεγάλη άνεση τα πάντα, αποκαλώντας σας ψεύτες και τρελούς ή προσπαθούν να σας πείσουν ότι παρεξηγήσατε κάποια πράγματα, ακόμη και όταν κάποιο συμβάν που σας δίνει επιχειρήματα εναντίων τους συμβαίνει μπροστά σας.

Εκείνο που καταρρακώνει τους συντρόφους τους και τους απογυμνώνει αργά αλλά σταθερά από κάθε αίσθηση αξιοπρέπειας και αυτοεκτίμησης, είναι η ασταθής συμπεριφορά τους. Τη μια στιγμή είναι όλο γλύκες και χάδια και την άλλη τους αγνοούν επιδεικτικά. Σχόλια που πληγώνουν και δημιουργούν ανασφάλειες είναι συνηθισμένα και αφορούν την προσωπικότητα ή την εξωτερική εμφάνιση, την μόρφωση, την καταγωγή, την οικογένεια ή ότι αισθανθούν ότι μπορεί να τους πληγώσει και να εξυπηρετήσει τους στόχους τους.

Προσπαθούν να καταρρακώσουν το ηθικό σας και να σας προσδένουν στο άρμα τους, έρμαιο των ορέξεων τους. Και αντί να αντιδράσετε, όπως θα έκανε κάθε άνθρωπος σε τέτοια περίπτωση, προσπαθείτε ακόμη περισσότερο να τους ικανοποιήσετε, από φόβο μήπως και τους χάσετε. Γιατί έχουν υποσκάψει με τον χρόνο την αυτοπεποίθηση σας και αισθάνεστε ότι ποτέ ξανά κάποιος άνθρωπος δεν θα ενδιαφερθεί για σας, καθώς είστε ανάξιοι προσοχής και αγάπης. Και έτσι ζείτε με τον συνεχή φόβο και την αγωνία της απώλειας, που σας αποστραγγίζει από την ικμάδα σας.  Καταλήγετε συναισθηματικά ράκη, σκιά του εαυτού σας, άδειοι, φοβισμένοι, ανασφαλείς, ένα χέρσο έδαφος.

Σπάνια ωστόσο είναι βίαιοι με την έννοια της χειροδικίας. Η συναισθηματική βία και κακοποίηση που ασκούν όμως επάνω σας έχει πολύ πιο καταστροφικά αποτελέσματα! Τα σημάδια που αφήνουν στην ψυχή σας είναι βαθιά και χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια και πολύ χρόνο για να απαλειφθούν μετά το τέλος της σχέσης. Και αυτό οφείλεται στην ικανότητα τους να εντοπίζουν τις αδυναμίες σας, τα ευαίσθητα σημεία σας ή τις ανασφάλειες σας και δεν έχουν καμία ηθική αναστολή να εκμεταλλευτούν προς όφελος τους  τις επώδυνες εμπειρίες σας που τους έχετε εμπιστευθεί.

Στην προσπάθεια τους να σας έχουν υπό πλήρη έλεγχο, θα επιχειρήσουν να σας αποκόψουν από τον φιλικό και συγγενικό σας περίγυρο, από όλο εκείνο το υποστηρικτικό σύστημα που οικοδομήσατε με τα χρόνια και είναι σημαντικό στην ζωή σας. Και αυτό με μόνο σκοπό να μην μπορεί κανείς να σας βγάλει από την βαθιά σας πλάνη!

Και στο τέλος, αφού έχουν καταφέρει να σας υποτάξουν συναισθηματικά και ψυχικά, είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσουν και σε οικονομική καταστροφή, με την δημιουργία αναγκών που ποτέ δεν είχατε. Θα πληρώσετε για μια άνετη και ίσως πολυτελή ζωή, για διακοπές, για ακριβά δώρα, για όλα εκείνα που φαντάζεστε ότι μπορούν να τους κρατήσουν κοντά σας και να τους ικανοποιήσουν, ώστε να μην τους χάσετε από την αγκαλιά και το κρεβάτι σας.

Μην απατάστε όμως, δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψουν ποτέ, όσο τουλάχιστον τους παρέχετε αυτό που χρειάζονται και αποτελείτε πειθήνιο όργανό τους. Για να απαλλαγείτε από ένα τέτοιο άτομο θα πρέπει εσείς να ανοίξετε τα μάτια σας και να συνειδητοποιήσετε το εύρος της υποτέλειας σας. Αποδεχτείτε με γενναιοψυχία την αφέλεια σας, μαζέψτε το κουράγιο που σας έχει απομείνει και κάντε κατά μέτωπο επίθεση. Το κοινό χαρακτηριστικό των ανθρώπων με ψυχοπαθητικές προσωπικότητες είναι, ότι είναι θρασύδειλα. Και γι αυτό δεν πρέπει να φοβάστε τίποτε! Κόψτε τα δεσμά, για να αρχίσει η φάση της ανάρρωσης σας. Θα χρειαστείτε τη στήριξη όλων εκείνων που παραγκωνίσατε για χάρη τους, αλλά θα τα καταφέρετε. Γιατί πάντοτε σηκωνόμαστε μετά από κάθε πέσιμο. Και γιατί το κάθε πέσιμο μας χαρίζει πολύτιμες εμπειρίες ζωής!

Όσα αναφέρθηκαν στο παρόν άρθρο αποτελούν ευρήματα κλινικών ερευνών και επικεντρώνεται στα βασικά χαρακτηριστικά συμπεριφοράς μιας ψυχοπαθητικής προσωπικότητας. Η γκάμα των χαρακτηριστικών τους είναι ατέλειωτη και μπορεί να αναζητηθεί στην εγχώρια και διεθνή βιβλιογραφία. Το άρθρο αυτό όμως είναι και βιωματικό, καθώς είχα την ατυχία να γνωρίσω και να συμβιώσω με το «10 το καλό», μια είχε και τα δέκα χαρακτηριστικά που αναφέρονται πιο πάνω! Η καταστροφή ήταν απόλυτη, αλλά το μάθημα ζωής που πήρα, θέλω να πιστεύω πως με μεταμόρφωσαν και με αναγέννησαν, με έκαναν πολύ πιο δυνατό και ικανό να αντεπεξέλθω στις προκλήσεις της ζωής! Γιατί η ζωή είναι πολύ σύντομη και πολύ ωραία για να την σπαταλάμε σε ανούσιες αγωνίες…


Αλίντα Κανάκη

Μήτρας Δημήτρης


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
25 degrees
Libra
Moon in Libra
9 degrees
New Moon
New Moon
27 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ