Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

Ο ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ 30 Μάρτη 2011 - 22 Απρίλη 2011

καρμικό μήνυμα!!!

 

Ο Ερμής γίνετε ανάδρομος περίπου 3 φορές το χρόνο.

 

Το 2011, οι ανάδρομες πορείες του Ερμή ειναι:

 • 30 Μάρτη 2011 - 23Απρίλη 2011
 • 3 Αυγούστου του 2011 - 27τουΑυγούστου, 2011
 • 24 του Νοεμβρίου 2011 - 14Δεκεμβρίου 2011

Όταν Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας , γίνετε ανάδρομος, το καρμικό μήνυμαεστιάζεται στην επανεξέταση και αναδρομή του εσωτερικού μας κόσμου, καταγράφοντας τρόπους για να αφουγκραστούμε το υποσυνείδητο της ψυχής μας, αναθεωρώντας πιθανόν άστοχες επιλογές και λάθη του παρελθόντος . Μέσα από βαθύ διαλογισμό “ακούσουμε” την εσωτερική φωνή της διάνοιας μας (σημείο που εξουσιάζει ο πλανήτης), μαθαίνουμε την αλήθεια από τη βαθύτερη πτυχή του εσωτερικού μας «εγώ» και φτάνουμε στην αυτοεξέλιξη μέσα από την καταγραφή και αποδοχή των αδυναμιών μας.

 

Γιατί όπως σοφά σκιαγραφεί την ανθρώπινη ύπαρξη ο Lindberg:

«Είμαστε ψυχές φυλακισμένες σε σώματα. Η ψυχή, ρίχνοντας ματιές μέσα απ’ τη φυλακή της, είναι ικανή να αντιληφθεί μόνο τις φευγαλέες σκιές και οι αδαείς ισχυρίζονται ότι αυτό εξαντλεί την πραγματικότητα… Για να αποκτήσουμε πρόσβαση σ’ αυτές τις ανώτερες πραγματικότητες, οφείλουμε να αποδράσουμε από τα δεσμά της αισθητηριακής εμπειρίας και να σκαρφαλώσουμε έξω απ’ τη σπηλιά, μέχρι να αποκτήσουμε τελικά την ικανότητα να ατενίσουμε την αιώνια πραγματικότητα, εισερχόμενοι με αυτόν τον τρόπο στην περιοχή της αληθινής γνώσης.

 

 

 

Προβλέψεις - Ανάδρομος  Ερμής

Από  30/3/2011 έως  23/4/2011

(24μοιρες 21'-12μοιρες 53'στο ζώδιο του Κριού.)

   Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Κριού αποφύγετε νέα ξεκινήματα και σημαντικές συνεργασίες που ενδεχομένως να παρουσιάσουν μικροεμπόδια  και εντάσεις που θα σας προβληματίσουν μελλοντικά. Κακή επικοινωνία και κλίμα παρανόησης θα χαλάσει το κέφι και τη διάθεση σας κατά το διάστημα αυτό και το πρώτο επταήμερο αμέσως μετά. Αποφύγετε να δανείσετε χρήμα και να πάρετε δάνεια. Στον αισθηματικό τομέα το κλίμα θα είναι έντονο,  γεμάτο από λογομαχίες και διαπληκτισμούς που θα κάνουν την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό. Αποφύγετε νέες γνωριμίες ,γάμους ή αρραβώνες .Οι αλλαγές και οι αποφάσεις ζωής δεν ευνοούνται γιατί πιθανόν να απογοητευτείτε μελλοντικά. Προσοχή στη οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

    Δείτε τα πράγματα με χιούμορ και αισιοδοξία για να αντεπεξέλθετε σε τυχόν λάθη και ταλαιπωρίες που θα προκληθούν εξαιτίας ασυνεννοησίας και κακής επικοινωνίας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΔΡΟΜΟΥ ΕΡΜΗ

     Όταν ο Ερμής  γίνετε ανάδρομος ενδέχεται να παρουσιαστούν μικροεμπόδια και καθυστερήσεις  στον τομέα της επικοινωνίας ,στις μετακινήσεις και στις συναλλαγές εξαιτίας της αντίστροφης τροχιάς του. Για το λόγο αυτό, κατά τη διάρκεια της οπισθοδρόμησης του, καλό είναι να αποφεύγουμε τομείς που επηρεάζονται όπως:

 • Σημαντικές αποφάσεις καριέρας και διορισμούς
 • Εξετάσεις (εφ όσον είναι δυνατόν)
 • Ταξίδια
 • Υπολογιστές, τηλέφωνα ,faxκαι άλλες ηλεκτρονικές συσκευές
 • Αγοραπωλησίες
 • Συμβάσεις - συμφωνίες
 • Αγορά αυτοκινήτου.

Για τον περιορισμό των πιθανών ζημιών:

 • Επιβεβαιώσετε εκ νέου τα ραντεβού  σας.
 • Επανελέγξετε την οργάνωση του ταξιδιού σας.
 • Ασφαλίστε τις αποσκευές και  τα εισιτήρια και βεβαιωθείτε ότι έχετε αντίγραφα όλων των ταξιδιωτικών εγγράφων, κατά προτίμηση όχι στην τσάντα σας.
 • Αποφύγετε μηχανικά προβλήματα στο αυτοκίνητο ή την μηχανή σας με την έγκαιρη συντήρηση τους και μην ξεχνάτε ποτέ την ασφάλεια τους.
 • Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας στους υπολογιστές σας (backup).
 • Αποφύγετε την αγορά κάθε σημαντικού τεχνολογικού μέσου κατά την περίοδο αυτή .

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ.


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
3 degrees
Aries
Moon in Aries
6 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ