Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Γεια σας, καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μου.

Είμαι η Αλίντα Κανάκη.

Στην εποχή μας όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ ανήσυχοι για το μέλλον και τα γεγονότα που θα επηρεάσουν την οικογενειακή τους ζωή, την υγεία, τις σχέσεις, και την οικονομική κατάσταση.

Οι παρακάτω αστρολογικές προβλέψεις περιλαμβάνουν παγκόσμιες αστρολογικές αναλύσεις και γεγονότα, με βάση τις διελεύσεις Ουρανού, Πλούτωνα, Ποσειδώνα, Κρόνου, τις κινήσεις του Ήλιου και Σελήνης των νέων αστερισμών (πλανήτες νάνοι - Έρις, Σέντα, Χαουμέια, Μακεμάκε, Δήμητρα, Παλλάς κ.λ.π) και ολόκληρου του Ηλιακού μας συστήματος.

«Η τέχνη της αστρολογίας και ο περίπλοκος υπολογισμός του ωροσκοπίου απαιτούν την εργώδη έρευνα ενός ειδικού.»

Αλδέλμος, περίπου 700 μ.χ

ΚΡΙΟ:
Κάνετε τις επιλογές χωρίς βιασύνη, με το απόλυτο πνεύμα συμφέροντος που αναγκαστικά θα φέρει κάποιους συμβιβασμούς με σκοπό ένα καλύτερο αύριο.

ΤΑΥΡΟ:
Κατάχρηση ενεργητικότητας. Παρορμητικές ενέργειες με εγωιστικά κίνητρα, δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Αντιμετωπίστε τα πράγματα με σύνεση.

ΔΙΔΥΜΟ:
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σας θα σας επιφέρει χαρούμενα γεγονότα. Ο αέρας της αλλαγής φυσάει αλλά κάποια πράγματα μας κρατάνε δεμένους. Ισορροπήστε!!

ΚΑΡΚΙΝΟ:
Μην φοβάστε να ξεκολλήσετε από το παρελθόν επειδή προσφέρει απλά μια ήσυχη ρουτίνα. Οπλιστείτε με θάρρος και πίστη στον εαυτό σας και στις γνώσεις σας.

ΛΕΩΝ:
Νιώθετε δυνατοί και το δείχνετε. Δεν δέχεστε πλέον τους συμβιβασμούς, υπερασπίζεστε τον εαυτό σας. Σε συλλογικό επίπεδο όμως θα υπάρξουν αντιδράσεις, διότι πρέπει να εξετάσετε και τις παραμέτρους που σας κάνουν αναγκαστικά εξαρτώμενους.

ΠΑΡΘΕΝΟ:
Είστε εξαντλημένοι από τα «πρέπει» του περιβάλλοντος, ίσως και του συντρόφου σας. Η δουλειά σας ασκεί πίεση και θέλετε να ξεφύγετε. Είναι δύσκολο να επιφέρετε κάποιες αλλαγές τουλάχιστον, στα επαγγελματικά, γιατί οι αλλαγές θα πρέπει να ριζικές!! Υπομονή και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που αναζητάτε.

ΖΥΓΟ:
Νέο ειδύλλιο σας ξεμυαλίζει. Προσοχή στην δράση σας σχετικά με τα οικονομικά ή ότι αφορά τον νόμο. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟ:
Μην νιώθετε μπλοκαρισμένοι και αδύναμοι να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Τώρα είναι που πρέπει να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Περάστε πάνω από τα αγκάθια, για να βρεθείτε απέναντι.

ΤΟΞΟΤΗ:
Ήρθε ο καιρός να συγκεντρωθείτε και να βρείτε την λύση μέσα σας. Ακούστε την καρδιά σας!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:
Η περίοδος απαιτεί ψυχραιμία και υπομονή για να μην γκρεμιστεί ότι για χρόνια χτιζόταν με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟ:
Οι επαγγελματικές κινήσεις σας απαιτούν σταθερότητα, κοιτάζοντας τι πραγματικά σας συμφέρει, εκεί να συμβιβαστείτε. Ο γάμος σας έχει την ανάγκη και την φροντίδα σας.

ΙΧΘΥΕΣ:
Μυστικά και πάθη κυριαρχούν… Αρκεί να μην βρεθείτε λαβύρινθο στο τέλος. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου επιφορτίζει το κλίμα.


 

 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.         Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

Γραμμή ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ                           

http://www.alindakanaki.gr     

http://www.zodia-astrologia-taro.gr        

http://www.astroblock.blogspot.com/

για περισσότερα :   & ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23/SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

                     

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ