Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Γεια σας, καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μου.

Είμαι η Αλίντα Κανάκη.

Στην εποχή μας όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ ανήσυχοι για το μέλλον και τα γεγονότα που θα επηρεάσουν την οικογενειακή τους ζωή, την υγεία, τις σχέσεις, και την οικονομική κατάσταση.

Οι παρακάτω αστρολογικές προβλέψεις περιλαμβάνουν παγκόσμιες αστρολογικές αναλύσεις και γεγονότα, με βάση τις διελεύσεις Ουρανού, Πλούτωνα, Ποσειδώνα, Κρόνου, τις κινήσεις του Ήλιου και Σελήνης των νέων αστερισμών (πλανήτες νάνοι - Έρις, Σέντα, Χαουμέια, Μακεμάκε, Δήμητρα, Παλλάς κ.λ.π) και ολόκληρου του Ηλιακού μας συστήματος.

«Η τέχνη της αστρολογίας και ο περίπλοκος υπολογισμός του ωροσκοπίου απαιτούν την εργώδη έρευνα ενός ειδικού.»

Αλδέλμος, περίπου 700 μ.χ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Στον τομέα της καριέρας, φίλοι Σκορπιοί, οι επιρροές του Άρη από το ζώδιο σας θα σας οπλίσει με αποφασιστικότητα να πετύχετε, φιλοδοξίες για ένα καλύτερο μέλλον και θα σας οδηγήσει στο να πάρετε πρωτοβουλίες. Αρωγός στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας μπορεί να είναι η προσωπική σας γοητεία αλλά και οι κοινωνικές σας σχέσεις. Ο Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης, επίσης στο ζώδιο σας, φέρνει την επιτυχία στην πόρτα σας. Οι πλανητικές συγκυρίες σας οδηγούν σε μεγάλα επιτεύγματα και είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να λάμψετε! Ευνοούνται συναντήσεις, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και επαγγελματικά ταξίδια, καθώς και πνευματικά και καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα! Η συγγραφή, η σπουδές, δημόσιες ομιλίες ή ακόμη και συνεντεύξεις ευνοούνται ιδίως κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Στον οικονομικό τομέα δεν θα λείψουν ιδιαίτερες ευκαιρίες για οικονομική ανάκαμψη, ευκαιρίες που θα έρθουν σχεδόν από μόνες τους! Εκεί που θα έχετε πρόβλημα θα είναι πώς να κρατήσετε τα χρήματα που θα φτάσουν στα χέρια σας…

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το χαρακτηριστικό του μήνα θα είναι οι έντονες συναισθηματικές σας ανάγκες και η παρόρμηση σας να δράσετε ή να αντιδράσετε άμεσα σε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας. Η σύζευξη Άρη-Δία βάζει φωτιά στον ερωτισμό σας αλλά και στον ρομαντισμό και υπόσχεται πολύ δράση! Κατά το δεύτερο δεκαήμερο η παρουσία της Αφροδίτης στον οίκο του ζευγαριού θα φέρει πολλές συζητήσεις και αναλύσεις, η κοινή συνισταμένη όμως είναι πολύ πιθανόν να βρεθεί σε πιο πνευματικές αναζητήσεις, που μπορούν αν σας φέρουν πιο κοντά! Κατά το τρίτο δεκαήμερο το πάθος καταλαγιάζει και επέρχεται μια ισορροπία στην σχέση. Προτεραιότητα αποκτούν τώρα το σπίτι και η οικογένεια! Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας το πλανητικό σκηνικό  μεταφράζεται σε πολλές και σύντομες γνωριμίες, ίσως και πολύ και ανώνυμο σεξ. Δεν φαίνεται να σας ικανοποιεί τίποτε, κανείς δεν πληροί τα κριτήρια σας για να του χαρίστε την αφοσίωση σας! Η σεξουαλική σας ορμή είναι ακόρεστη και το πάθος σας για κατακτήσεις μεγάλο! Μόνο κατά το τρίτο δεκαήμερο που το πάθος καταλαγιάζει αρχίζετε να σκέφτεστε το ενδεχόμενο μιας πιο μόνιμης κατάστασης. 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Gemini
Sun in Gemini
27 degrees
Leo
Moon in Leo
21 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
6 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ