Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΚΡΙΟΣ 21/3 - 20/4 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

κριόςΌσοι ανήκουν στο ζώδιο αυτό τους αρέσει να ξεχωρίζουν, να προβάλλουν πάντα το εγώ τους και είναι διατεθειμένοι ότι βάλλουν στο μυαλό τους να το πετύχουν...

Κυβερνήτης ο πλανήτης Άρης που τους κάνει να είναι πολύ παρορμητικοί στις κινήσεις τους, να ενθουσιάζονται εύκολα, μεγαλόψυχοι και να είναι ζωηροί σαν χαρακτήρες. Είναι έξυπνοι και αντιλαμβάνονται γρήγορα τις καταστάσεις που συμβαίνουν τριγύρω τους αλλά επειδή βιάζονται να δράσουν πολλές φορές οδηγούνται σε λανθασμένες κινήσεις αφού δεν έχουν εξετάσει αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες πριν κινηθούν.  Ευέξαπτοι, εριστικοί, προσβάλλουν τον άλλο καμιά φορά χωρίς να το σκεφθούν και μετά μετανιώνουν αλλά δύσκολα θα το παραδεχθούν.

Επιβιώνουν στις δύσκολες καταστάσεις, είναι παρά πολύ δυναμικοί, αντέχουν τις ταλαιπωρίες και προσπαθούν πάντα να είναι σε ετοιμότητα για να μπορούν να ξεπερνούν τα εμπόδια που συναντούν στο δρόμο τους. Στην εργασία τους αρέσει να έχουν ελευθερία κινήσεων, είναι οργανωτικοί, έχουν επιχειρηματικό μυαλό και προσπαθούν να προβάλλουν με επιτυχία τα ταλέντα και τις πρωτοποριακές τους ιδέες. Πετυχαίνει καλύτερα σε θέσεις που μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες και αποφάσεις μόνος του, του αρέσει να δουλεύει σε χώρους που υπάρχει θόρυβος, φωνές, πολυκοσμία ,να καταπιάνεται με κοφτερά εργαλεία, μεταλλικά αντικείμενα και γενικότερα να υπάρχει ένταση και κινητικότητα.

Δεν μπορεί να είναι σε ένα ήρεμο περιβάλλον και να απολαμβάνει την ρουτίνα της καθημερινότητας. Στα οικονομικά του είναι λιγάκι σπάταλος και πρέπει πάντα να προσέχει πως διαχειρίζεται τα χρήματα του. Στον έρωτα θέλει να τον απολαμβάνει σε όλο του μεγαλείο, κατακτητής, να έχει πάντα το πάνω χέρι αφού του αρέσει να επιβάλλεται στον σύντροφο του. Πρέπει να τον χειρίζεται με διπλωματία αποφεύγοντας καβγάδες και εντάσεις μαζί του.


ΤΑΥΡΟΣ (21/4 – 21/5) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ταύροςΓήινο, σταθερό ζώδιο με κυβερνήτη τον πλανήτη Αφροδίτη τους αρέσει να φροντίζουν ιδιαίτερα τον εαυτό τους, λατρεύουν το καλό φαγητό και την καλοπέραση...

Είναι σταθεροί στις απόψεις τους, πεισματάρηδες, δύσκολα αλλάζουν γνώμη και πρέπει να τους προβάλλεις πολλά επιχειρήματα για να τους πείσεις για κάτι. Υπερήφανος, ειλικρινής, ευχάριστος και φιλικός στο περιβάλλον του, θίγεται όμως εύκολα αν τον προσβάλεις, ισχυρογνώμων και πολύ εγωιστής. Λατρεύουν το θέατρο, την μουσική, δεν τους αρέσει η φασαρία και αν θέλεις να τους ευχαριστήσεις ικανοποιούνται με ένα πολύ καλό και ποιοτικό φαγητό! Τρώνε πάρα πολύ σε ποσότητες, είναι λαίμαργοι και αυτό είναι ένα μείον για την υγεία τους....Για τους Ταύρους μεγάλη σημασία έχουν τα υλικά αγαθά, αγωνίζονται για να φτάσουν στην κορυφή και να πετύχουν τις υψηλές τους φιλοδοξίες.

Νοιώθουν μεγάλη ανασφάλεια όσον αφορά τα χρήματα αφού θέλουν να έχουν οικονομική σταθερότητα στη ζωή τους και κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν αυτό. Θέλουν να έχουν υλικά αποκτήματα, να έχουν μια σταθερή πορεία στη ζωή τους και όταν τους τυχαίνουν εμπόδια και ανατροπές στα σχέδια τους δεν είναι τόσο ευέλικτοι όπως κάποια άλλα ζώδια. Έχουν όμως υπομονή και επιμονή στους στόχους τους, είναι ισορροπημένοι, δύσκολα νευριάζουν αλλά αν τους πιέσεις πολύ οι εκρήξεις θυμού τους είναι μεγάλοι με αποτέλεσμα κάποιες φορές να χάνουν τον έλεγχο τους. Αξιόπιστος και έμπιστος, αγαπάει πολύ τους φίλους του και ποτέ δεν τους εξαπατά. Στα αισθηματικά του είναι σταθερός, θέλει χρόνο για να αγαπήσει, δοκιμάζει το ταίρι του μέχρι να αρχίσει να εκδηλώνει τα αληθινά του συναισθήματα γιατί δεν θέλει να πληγωθεί.

Του αρέσει να επιβάλλεται και να φέρνει στα δικά του μέτρα και σταθμά την σχέση που έχει. Κτητικός και ζηλιάρης αλλά πολύ δοτικός και αφοσιωμένος φροντίζοντας να υπάρχουν όλες οι ανέσεις και να περνούν καλά μαζί όπου και αν πηγαίνουν. Ευχάριστοι σύζυγοι και γονείς αλλά υπερβολικοί στις απαιτήσεις που έχουν από τους συντρόφους και τα παιδιά τους.


ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5 – 21/6) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

δίδυμοιΜεταβλητό ζώδιο του αέρα χαρακτηρίζεται από την πνευματική του ευστροφία, την άριστη επικοινωνία που έχει με τους άλλους και την διπλωματία του...

Διπλής φύσης ζώδιο μπορεί συγχρόνως να καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα και να τα βγάζει πέρα με επιτυχία χωρίς να μπλοκάρει. Πολύπλευρη προσωπικότητα, δραστήριος, καταπιάνεται με τα πάντα, διαβάζει ακατάπαυστα και θέλει να ενημερώνεται για όλα που συμβαίνουν γύρω του γι΄ αυτό έχει πάντα άποψη και γνώμη για ότι και αν τον ρωτήσεις. Οι Δίδυμοι πάντα πρέπει να μορφώνονται για να μπορούν να καλλιεργήσουν σωστά το μυαλό τους και να βάλλουν υψηλούς στόχους που σχεδόν πάντα τους πετυχαίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν δεν καλλιεργήσουν σωστά το μυαλό τους τότε έχουμε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα απατεώνες, ψεύτες, πάντα θα κοιτάνε πως να βγάλουν εύκολα χρήματα με οποιοδήποτε τρόπο απλά για να περνούν καλά χωρίς ιδανικά και στόχους.

Κυβερνήτης ο πλανήτης Ερμής που τους δίνει την νεανικότητα, την ευστροφία, την ταυτόχρονη ενασχόληση με πολλά πράγματα, την εφευρετικότητα αλλά και την νευρικότητα, δυστροπία, άγχος και μερικές φορές ανασφάλεια ειδικά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά όπως ακριβώς τα είχαν προβλέψει. Το ευχάριστο είναι ότι προσαρμόζονται εύκολα στις δύσκολες καταστάσεις και προσπαθούν να τις φέρουν στα δικά τους μέτρα για να έχουν θετικά αποτελέσματα. Καλοί συνεργάτες, έχουν δίψα για μάθηση, πρωτοποριακές ιδέες, δεν τους αρέσει να φορτώνονται όμως με πολλές ευθύνες αν και γνωρίζουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν άνετα. Στην διαχείριση των χρημάτων τους είναι σπάταλοι, τους αρέσει να περνούν καλά, να διασκεδάζουν, να πηγαίνουν εκδρομές με τους φίλους τους, αφού για τους Δίδυμους ζωή σημαίνει ελευθερία κινήσεων ,απόλαυση, διασκέδαση, χωρίς ευθύνες και υποχρεώσεις. Πράγμα λιγάκι δύσκολο για τα σημερινά δεδομένα αλλά φροντίζουν πάντα να ξεκλέβουν χρόνο για τον εαυτό τους και την καλοπέραση τους.

Στον έρωτα είναι άστατοι, δύσκολα μπαίνουν σε καλούπια, είναι όμως συναισθηματικοί και αν θέλει κάποιος να τους ΄κλέψει΄ την καρδιά θα πρέπει να τους ΄κλέψει΄ το μυαλό πρώτα....Θέλουν ο σύντροφος τους να είναι εύστροφος, ανοιχτόμυαλος και μορφωμένος για να μπορούν να συζητούν τα πάντα μαζί του.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

καρκίνος Το τέταρτο ζώδιο ανήκει στο νερό, η φύση του είναι παρορμητική χαρακτηρίζεται από την ευαισθησία και την ντροπαλότητα που τον διακατέχει...

Οι Καρκίνοι αγαπούν την οικογένεια, δένονται πολύ με τους δικούς τους ανθρώπους, είναι σπιτόγατοι και τους αρέσει να απολαμβάνουν την θαλπωρή και την ηρεμία του σπιτιού τους, που είναι και το μόνο μέρος που τους κάνει να νιώσουν ασφάλεια και λατρεύουν πολύ την μητέρα τους. Αθεράπευτα ρομαντικοί, ζουν με τις αναμνήσεις του παρελθόντος, πολύ ευαίσθητοι και πολύ εύθικτοι όμως, δύσκολα εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους γιατί φοβούνται μην πληγωθούν. Θέλουν να έχουν τον δικό τους χώρο, να μην τους πειράζουν ποτέ τα πράγματα γιατί εκνευρίζονται. Κυκλοθυμικοί, ανασφαλείς, παρορμητικοί και γενικότερα δύσκολοι χαρακτήρες αν θέλεις να τους γνωρίσεις και να τους μάθεις καλύτερα πρέπει να τους κάνεις να νιώσουν ασφάλεια για να μπορέσουν να αρχίσουν να ανοίγονται.

Όταν κάτι δεν πάει καλά στη ζωή τους γκρινιάζουν, κατσουφιάζουν, χάνουν την αυτοπεποίθηση τους για αυτό χρειάζονται πάντα δίπλα τους αγαπημένα πρόσωπα να τους ενθαρρύνουν. Έχουν επιχειρηματικές ικανότητες, πλούσιες ιδέες και φαντασία μεγάλη. Πρέπει να εμπιστεύονται την διαίσθηση και τον αλάνθαστο ένστικτο τους γιατί αυτό μπορεί να τους σώσει από τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσουν. Στα οικονομικά τους αρέσει να αγοράζουν δωράκια για τους δικούς ανθρώπους, να τους ικανοποιούν τις απαιτήσεις και να τους βλέπουν ευτυχισμένους. Τους αρέσει πάρα πολύ το καλό φαγητό για αυτό θα πρέπει να προσέχουν γιατί είναι επιρρεπής στις ποσότητες που τρώνε και είναι πολύ εύκολο να πάρουν βάρος.  Στα συναισθηματικά τους είναι πολύ τρυφεροί, στοργικοί και υπερπροστατευτικοί με το έτερο ήμισυ τους.

Ο άντρας Καρκίνος είναι λιγάκι άστατος στις σχέσεις του γι αυτό θέλει ένα δυναμικό άνθρωπο να τον κουμαντάρει. Η γυναίκα Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητη, της αρέσει να περιποιείται το ταίρι της,  δίνει πολλά σε μια σχέση χωρίς να ζητήσει ανταλλάγματα.


ΛΕΩΝ (23/7 – 23/8) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΛέωνΣταθερό ζώδιο της φωτιάς, μεγαλοπρεπείς, φιλόδοξοι, ηγέτες, ποτέ δεν το βάζουν κάτω ότι και αν συμβεί στη ζωή τους, μένουν ακάθεκτοι στους στόχους τους και αγωνίζονται σκληρά...

για να τους πετύχουν. Φροντίζουν να ξεχωρίζουν μέσα στο σύνολο, αφού επιδεικνύουν τα ταλέντα τους και προβάλλουν έντονα τον εαυτό τους επιδεικτικά. Κυβερνήτης τους ο Ήλιος που τους προσδίδεις λάμψη, ισχυρή θέληση, έντονη προσωπικότητα αλλά μπορεί να γίνουν σνομπ, απόμακροι και παγεροί όταν δεν γνωρίζουν τον άλλο καλύτερα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τους τομέα αφού γίνονται πολλές φορές αντικείμενο ζήλιας και προσπαθούν να προστατεύσουν τα κεκτημένα τους που με τόσο κόπο απόκτησαν. Σκληροί διαπραγματευτές, αυθεντικοί, αφοσιωμένοι στα καθήκοντα τους και στο έργο που τους αναθέτουν τα βγάζουν πάντα πέρα αφού δεν έχουν μάθει να χάνουν ποτέ. Τους αρέσει να κατέχουν υψηλά ιστάμενες θέσεις αφού θέλουν να νιώθουν αρχηγοί, είναι δραστήριοι και έξυπνοι επιχειρηματίες ή στελέχη σε μεγάλες εταιρίες. Θέλουν να έχουν το δικό τους χώρο για να λειτουργούν καλά στη δουλειά τους, είναι συνεργάσιμοι με τους άλλους αλλά είναι και πολύ εγωιστές.... Είναι καλοσυνάτοι και πολύ γενναιόδωροι με τους ανθρώπους που αγαπάνε αφού πάντα τους κάνουν ακριβά δώρα για να τους ευχαριστήσουν.

Επειδή είναι λάτρεις της καλοπέραση και γενικότερα τους αρέσει η πολυτέλεια στη ζωή τους αυτό τους κάνει να έχουν κακή σχέση με τα χρήματα. Αν θέλουν να ικανοποιήσουν το εγώ τους δεν λογαριάζουν πόσο θα ξοδέψουν αρκεί να αποκτήσουν αυτό που θέλουν. Σαν επιχειρηματίες ρισκάρουν στη δουλειά τους επάνω και επενδύουν τα χρήματα τους για να πετύχουν τους στόχους τους αφού πρώτα όμως έχουν εξετάσει αναλυτικά όλους τους ανασταλτικούς παράγοντες που μπορεί να συναντήσουν μπροστά τους. Στα αισθηματικά τους αρέσει να φλερτάρουν έντονα το αντίθετο φύλο, να μαγνητίζουν τα βλέμματα των άλλων με το ανανεωμένο τους παρουσιαστικό. Μέσα σε μια σχέση είναι ιππότες, φροντίζουν τον σύντροφο τους και τους παρέχουν όλες τις ανέσεις. Φυσικά τους αρέσει να πειραματίζονται και να επιβεβαιώνονται γι΄ αυτό μερικές φορές μπλέκονται σε διπλές καταστάσεις.

Οι γυναίκες Λιονταρίνες γίνονται πάρα πολύ καλές μητέρες αφού λατρεύουν την οικογένεια και τον σύντροφο τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8 – 22/9) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Παρθένος

Μεταβλητό, ζώδιο της γης με κυβερνήτη και αυτό τον πλανήτη Ερμή που τον κάνει να δείχνει πάντα νέος, του προσδίδει εξυπνάδα, αναλυτικότητα και πολύ άγχος και νεύρα...

Ο Παρθένος αγαπάει πολύ την τάξη και την καθαριότητα, είναι οργανωτικός, πιο καλά προσαρμόζεται σε μια θέση υπαλλήλου παρά σε μια θέση διευθυντή. Αναζητά συνέχεια την τελειότητα, είναι πολύ επικριτικός στους άλλους, συντηρητικός στις ιδέες και στις απόψεις του, δύσκολα ικανοποιείται με κάτι. Έχει έλλειψη συναισθήματος, πρακτικός, μεθοδικός, κινείται αργά σχετικά με κάποια άλλα ζώδια, κυριεύεται εύκολα από ανασφάλειες και φοβίες με αποτέλεσμα να μπερδεύεται και να μένει στάσιμος μερικές φορές. Δίνει μια διαφορετική εικόνα του εαυτού του στον κόσμο από ότι είναι στην πραγματικότητα αφού ξέρει καλά να κρύβεται και εμφανίζεται απόμακρος και πολύ σοβαρός απέναντι στους άλλους. Είναι ο καλύτερος υπάλληλος γιατί ότι και αν του αναθέσεις θα το βγάλεις εις πέρας με επιτυχία.

Εργάζεται σκληρά παραπάνω ώρες από ότι πρέπει αφού θέλει να είναι πάντα εντάξει στις υποχρεώσεις του και να τα τακτοποιεί όλα. Ορισμένες φορές όμως κολλάει στις λεπτομέρειες αφού αναλύει τα πάντα και σε πράγματα που δεν είναι αναγκαία για να το κάνει και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην προλάβει να αρπάξει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται. Απογοητεύεται πολύ εύκολα όταν βλέπει ότι μπλοκάρονται ή ανατρέπονται τα σχέδια του και κλείνεται στον εαυτό του.  Στα οικονομικά του κάνει συνετή διαχείριση των χρημάτων του αποφεύγοντας περιττές σπατάλες και έξοδα. Σε σύγκριση με άλλα ζώδια έχει την φήμη του τσιγκούνη...αφού ξοδεύει χρήματα για τον εαυτό του και για τον άνθρωπο του αλλά και αυτό πάντα με μέτρο..Στα συναισθηματικά θα πρέπει να γίνει πιο τρυφερός και να σταματήσει να ασκεί έντονη κριτική και ψυχολογική πίεση στον σύντροφο του γιατί δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να μείνει μαζί του για πολύ καιρό. Είναι γκρινιάρης και δεν ευχαριστιέται με τίποτα όταν δεν έχει κέφια και αυτό κουράζει τους άλλους. Δύσκολα θα δεις ένα Παρθένο να χορεύει αντιθέτως του αρέσει στους χώρους διασκέδασης που πάει να κάθεται και να συζητά με τους άλλους.

Στο γάμο γίνονται καλοί σύζυγοι, είναι στοργικοί και πιστοί αλλά απαιτούν από ταίρι τους τα πάντα να είναι τέλεια μέχρι και στο φαγητό που θα φάνε γιατί δεν τους αρέσουν οι προχειρότητες.


ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ζυγός

Ζώδιο του αέρα, παρορμητικό με κυβερνήτη το πλανήτη Αφροδίτη που του προσδίδει την ανάγκη για ισορροπία και αρμονία στη ζωή του...

Οι Ζυγοί παρουσιάζουν εναλλαγές στη διάθεση τους, είναι ανασφαλείς και καθυστερούν να πάρουν αποφάσεις αφού πάντα συζητούν με τους δικούς τους ανθρώπους και ακούν τις γνώμες τους και μετά κάνουν κινήσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνουν κάποιες ευκαιρίες στη ζωή τους για αυτό θα πρέπει να ενεργοποιηθούν και να γίνουν πιο δυναμικοί αν θέλουν να κάνουν σύντομα τα όνειρα τους πραγματικότητα. Είναι πάρα πολύ καλοί διπλωμάτες, πρόσχαροι, δίκαιοι, διαθέτουν πολύ καλό γούστο, καλλιτεχνική φύση και περιποιούνται πολύ τον εαυτό τους για αυτό ποτέ δεν θα τους δεις ατημέλητους. Προσπαθούν πάντα να είναι αντικειμενικοί και εξετάζουν αναλυτικά τις καταστάσεις που διαδραματίζονται γύρω τους και μετά κρίνουν πως θα κινηθούν αφού θέλουν να είναι δίκαιοι απέναντι σε όλους και σε όλα.

Είναι καλαίσθητοι και θέλουν οι χώροι που κινούνται να είναι καλά διακοσμημένοι και έτσι το γραφείο ή το σπίτι που έχουν είναι πάντα καθαρό, περιποιημένο με πολύ όμορφα αντικείμενα που δείχνουν το ωραίο γούστο που διαθέτουν.  Δεν τους αρέσουν οι σκληρές δουλειές, λειτουργούν καλά σε χώρους που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις αφού χειρίζονται καλά το λόγο και έχουν σωστά επιχειρήματα που μπορούν να πείσουν τους άλλους. Φροντίζουν πάντα για την εικόνα τους και προωθούν έξυπνα τα ταλέντα τους για να εισπράττουν πάντα την αναγνώριση και τον θαυμασμό των άλλων. Στα οικονομικά τους ξοδεύουν χρήματα για την γκαρνταρόμπα τους αφού πάντα ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας, τους αρέσει η καλοπέραση και όπου και αν πηγαίνουν φροντίζουν να υπάρχουν όλες οι ανέσεις που θέλουν. Στην προσωπική τους ζωή αποφεύγουν τους καβγάδες και τις εντάσεις με τον σύντροφο τους και λύνουν τα προβλήματα τους με διάλογο.

Τρυφεροί, ιδιαίτερα αγαπησιάρηδες με το ταίρι τους, αφοσιωμένοι και σκοπός τους είναι να κρατούν πάντα τις ισορροπίες μέσα στη σχέση του.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 22/11) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣκορπιόςΣταθερό ζώδιο του νερού συμβολίζει τον θάνατο και την αναγέννηση. Κυβερνήτης του ο πλανήτης Πλούτωνας που του δίνει τεράστια αποθέματα...

αντοχών, έντονη διαίσθηση, εσωστρέφεια, θάρρος, δυναμικότητα και αυτοέλεγχο. Δεν ανοίγονται εύκολα στο περίγυρο τους, είναι πολύ δύσκολο να τους καταλάβεις αφού ξέρουν να κρύβουν καλά τα συναισθήματα τους και υψώνουν ένα ΄τείχος΄ απέναντι σε όλους για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και να μην τους εκμεταλλευτεί κανείς. Φιλικοί, ιδιαίτερα ευαίσθητοι, δίνονται στους ανθρώπους που αγαπούν αλλά αν τους πληγώσεις ή τους εξαπατήσεις δεν θα το ξεχάσουν ποτέ και θα φροντίσουν να σε εκδικηθούν. Σταθεροί στις απόψεις τους, ισχυρογνώμονες, διαθέτουν αποφασιστικότητα για αυτό και κινούνται δυναμικά παίρνοντας συνεχώς πρωτοβουλίες μέσα στη δουλειά τους για να ξεχωρίσουν μέσα στο σύνολο και να αναδειχθούν. Δύσκολοι αντίπαλοι, πάντα ετοιμοπόλεμοι αφού η διαίσθηση που διαθέτουν και η ευστροφία τους κάνει να αντιλαμβάνονται τους εχθρούς που υπάρχουν γύρω τους και να τους κατατροπώνουν!  Σκληροί επιχειρηματίες, θέλουν ακράδαντες αποδείξεις για να τους πείσεις για κάτι, εγωιστές, ευέξαπτοι και θέλουν πάντα να έχουν το πάνω χέρι στη ζωή τους. Δεν δέχονται διαταγές ούτε προσβολές αντιθέτως δίνουν και έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους.

Σκληροί με τον εαυτό τους και όταν βάλλουν κάτι στο μυαλό τους το πετυχαίνουν ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες που θα βρεθούν μπροστά τους. Δεν συγχωρούν τα λάθη των άλλων αφού δεν τα ξεχνούν ποτέ και φροντίζουν να τους τα θυμίζουν. Όσον αφορά τον χειρισμό των οικονομικών τους αναζητούν συνέχεια νέες πηγές εισοδημάτων που θα τους προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη αφού τους αρέσει να ξοδεύουν χρήματα για την καλοπέραση τους. Θέλουν να έχουν οικονομική σταθερότητα για να μπορούν να προσφέρουν μια άνετη ζωή στον εαυτό τους και στους δικούς τους ανθρώπους. Ρισκάρουν σε επενδύσεις όταν έχουν κάνει προηγουμένως έρευνες και έχουν συλλέξει πληροφορίες για τις κινήσεις που θέλουν να κάνουν για να μην απώλειες ή ζημιές. Στα ερωτικά τους είναι άστατοι αφού ο Σκορπιός είναι το σύμβολο του σεξ και ζουν μέσα από αυτό και ανανεώνονται.

Διαθέτουν έντονο μαγνητισμό, κάνουν πολυτάραχη ζωή βιώνοντας έντονα πάθη, έχουν εκρήξεις ζήλιας και είναι κτητικοί απέναντι στον σύντροφο τους.


ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τοξότης

Μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς συμβολίζει την ανώτερη φιλοσοφία, την θρησκεία, την υπεράσπιση για την ελευθερία και την ανεξαρτησία, την εντιμότητα και την ειλικρίνεια...

Είναι το πιο αισιόδοξο ζώδιο πάντα με το χαμόγελο στα χείλη ότι και αν του συμβαίνει, κυβερνήτης του ο πλανήτης της επέκτασης ο Δίας του δίνει την δίψα για μάθηση και μόρφωση αφού θέλει συνεχώς να ενημερώνεται για τα θέματα που τον απασχολούν. Οι Τοξότες είναι λάτρεις των σπορ, του αθλητισμού, τους αρέσει η περιπέτεια και τα μακρινά ταξίδια όπου μπορούν να γνωρίσουν και να εξερευνήσουν άλλους πολιτισμούς με διαφορετικά ήθη και έθιμα. Τους χαρακτηρίζει η ευθύτητα στο λόγο τους, η αγάπη για την ζωή γι΄ αυτό θέλουν να γεύονται την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική! Μερικές φορές γίνονται όμως αφελής, επιπόλαιοι και κάνουν σοβαρά λάθη γι΄ αυτό θα πρέπει να γίνουν πιο οργανωτικοί και πιο υπεύθυνοι αν θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους. .

Αν θέλετε να κερδίστε την καρδιά ενός Τοξότη θα πρέπει να μην του στερήσετε ποτέ την ελευθερία και να μην προσπαθήσετε να τον βάλετε σε καλούπια γιατί τότε θα τον χάσετε αφού ο χαρακτήρας του είναι λίγο τυχοδιωκτικός...Έχουν ανοιχτούς ορίζοντες και αντιλαμβάνονται τελείως διαφορετικά κάποια πράγματα για την ζωή, δεν τους αρέσει να ζουν με ΄ πρέπει και κανόνες, θέλουν να ζουν ανέμελα στη καθημερινότητα τους αναζητώντας συνέχεια την αλήθεια. Σωστά τους χαρακτηρίζουν ως φιλόσοφο αφού πάντα ψάχνονται ΄ για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω τους. Τους ταιριάζουν περισσότερο επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με ελαστικό ωράριο, με ταξίδια, με δημιουργία και γενικότερα με αυτά που θα τους επιτρέψουν να λειτουργήσουν με χαλαρούς ρυθμούς. Στα οικονομικά τους είναι λίγο άστατοι αφού δεν υπολογίζουν το χρήμα και δύσκολα μπαίνουν στη διαδικασία της αποταμίευσης. Στα αισθηματικά τους είναι φλογεροί, έντιμοι με τις σχέσεις τους, δεν τους αρέσουν οι ζήλιες και η κτητικότητα και θέλουν να έχουν την ελευθερία τους.

Δεν μπορούν να προγραμματίσουν και πάντα αποφασίζουν την τελευταία στιγμή τι θα κάνουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 20/1) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΑιγόκερωςΊσως είναι το πιο σοβαρό και το πιο αυστηρό ζώδιο από όλα καθώς τον χαρακτηρίζει η πειθαρχία, η ισορροπία, ζει με κανόνες και ΄πρέπει’ και ποτέ δεν ξεφεύγει από αυτά...

Δύσκολα τους αποσπάς ένα μυστικό, έχουν λίγους και καλούς φίλους που τους εμπιστεύονται και συζητούν μαζί τους τα σχέδια και τις ιδέες για το μέλλον τους. Είναι σταθεροί χαρακτήρες, κυβερνήτης τους ο πλανήτης Κρόνος που τους δίνει αντοχές για να επιβιώνουν μέσα από τις δυσκολίες και τα προβλήματα που παρουσιάζονται και να αγωνίζονται σκληρά μέχρι να υλοποιήσουν τις υψηλές τους φιλοδοξίες και να φτάσουν στην κορυφή.  Δυνατή θέληση, εργάζονται σκληρά, συγκρατημένοι στις εκδηλώσεις τους, και φειδωλοί στο λόγο τους. Αξιόπιστοι, συνεσταλμένοι, ευαίσθητοι, μελαγχολικοί και μυστικοπαθείς βάζουν πάνω από όλα τις ανάγκες της δουλειάς τους και εργάζονται παραπάνω ώρες για να τελειώσουν το έργο που τους έχουν αναθέσει πριν το απαιτούμενο χρονικό διάστημα που τους έχουν δώσει.

Οργανωτικοί και υπεύθυνοι βάζουν ένα πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις τους και κινούνται βάση αυτού για να τα τακτοποιήσουν όλα και να εισπράξουν την αναγνώριση από τους προϊσταμένους τους. Μπροστά σε μια αποτυχία δεν το βάζουν κάτω αντιθέτως ανασυγκροτούν τις δυνάμεις τους και ξανά σηκώνονται και επαναπροσδιορίζουν τους στόχους τους σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα που επικρατούν στη ζωή τους. Δίνουν μεγάλη σημασία στα λόγια του κόσμου γι΄ αυτό φροντίζουν πολύ για την δημόσια εικόνα τους. Οι θέσεις που τους ταιριάζουν και μπορούν να δουλέψουν καλύτερα είναι σε τράπεζες, δημόσιο, χρηματοοικονομικές συναλλαγές, λογιστές, και γενικότερα να βρίσκονται σε σημαντικά πόστα όπου μπορούν να κινήσουν άνετα τα νήματα, παίρνοντας πολλές πρωτοβουλίες για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Στα οικονομικά κάνουν συνετή διαχείριση των χρημάτων τους αφού θέλουν να υπάρχει η ασφάλεια και η σταθερότητα στη ζωή τους.

Στα συναισθηματικά δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί στο σύντροφο τους, θέλουν χρόνο να ανοιχτούν. Ασκούν αυστηρή κριτική και θέλουν το ταίρι τους να προσαρμόζεται με τις απαιτήσεις και τα θέλω τους.  Πολλές φορές βάζουν σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά τους όταν πρόκειται για την δουλειά τους και την επαγγελματική τους καταξίωση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1 - 18/2) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΥδροχόοςΣταθερό ζώδιο του αέρα, δυναμική προσωπικότητα, ανοιχτόμυαλο, επικοινωνιακό, θέλει πάντα να πλουτίζει τις γνώσεις του και να ενημερώνεται για οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο...

Κυβερνήτης ο Ουρανός που τους προσδίδει γοητεία, ανεξαρτησία, επαναστατικότητα καθώς δεν μπορεί να νιώσει ποτέ ότι του στερούν την ελευθερία! Είναι πολύ δοτικοί προσφέρουν την βοήθεια τους στον κόσμο, αγαπάνε πολύ τους φίλους τους και είναι πάντα δίπλα τους και τους στηρίζουν. Θετικοί, αισιόδοξοι αλλά και πεισματάρηδες γιατί μερικές φορές κολλάνε στις ιδέες που έχουν και δύσκολα αλλάζουν γνώμη. Διαθέτουν καλή μνήμη, πανέξυπνοι και ετοιμόλογοι αφού ξέρουν να χειρίζονται άψογα το λόγο, σταθεροί στις απόψεις τους και αποδέχονται τα λάθη τους. Κύριο ελάττωμα τους είναι το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη τους και είναι δύσκολο να προσπαθήσεις αν τους αλλάξεις τα μυαλά. Δύσκολα τον πλησιάζεις για να σου ανοιχτεί και να σου πει τις σκέψεις και τις επιθυμίες του, του αρέσει η μοναξιά και ενώ μπορεί να βρίσκεται συνέχεια με κόσμο και να συζητά, να διασκεδάζει πάντα δημιουργεί μια απόσταση από τους άλλους.

Εκκεντρικός και στην εμφάνιση του αλλά και στις ιδέες του δεν τον απασχολεί η γνώμη των άλλων απλά εκφράζει τις απόψεις του και αν τις δεχτούν. Ιδιαίτερο χιούμορ, καυστικό ορισμένες φορές, λειτουργούν καλύτερα σε ομάδες στον εργασιακό τους χώρο, άριστοι συνεργάτες και τους ταιριάζουν επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με ανθρωπιστικούς κλάδους, με την τεχνολογία, με την κοινωνική πρόνοια ώστε να νιώσουν ότι προσφέρουν έργο και βοηθάνε τον κόσμο. Στα οικονομικά τους δεν δένονται με υλικά αγαθά αφού είναι ολιγαρκής και δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις από την ζωή τους. Τους αρέσει όμως να φροντίζουν τους δικούς τους ανθρώπους και να τους προσφέρουν απλόχερα όλες τις ανέσεις. Στα αισθηματικά τους δύσκολα δεσμεύονται γιατί τους αρέσει να είναι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι.

Όταν όμως δημιουργήσουν μια σχέση είναι πιστοί και αφοσιωμένοι στο ταίρι τους.


ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΙχθύεςΖώδιο του νερού, μεταβλητό, το σύμβολο του είναι δύο ψάρια που κολυμπούν προς αντίθετες κατευθύνσεις αυτό σημαίνει ότι οι Ιχθύς παρουσιάζουν ένα πολύπλοκο χαρακτήρα, έχουν μέσα...

τους μια έμφυτη αντιπαλότητα γι΄ αυτό δυσκολεύονται να πάρουν αποφάσεις στη ζωή τους. Έχουν ανασφάλειες και φοβίες πολλές φορές αδικαιολόγητες, αγχώδης, νευρικοί, ευαίσθητοι και

γενικότερα πολλές εναλλαγές στη διάθεση τους. Κυβερνήτης τους ο πλανήτης Ποσειδώνας που τους προσδίδει έντονη γοητεία και μαγνητισμό, αγάπη για την τέχνη, για την θάλασσα αφού είναι το μόνο μέρος που νιώθουν ότι ηρεμούν.

Οραματιστές, καλόκαρδοι, αυξημένη διαίσθηση, έχουν κλίση στο χορό, στη μόδα, στην ποίηση και είναι καλό να καλλιεργούν την καλλιτεχνική τους φύση για να βρίσκουν μια διέξοδο στα έντονα και βαθιά συναισθήματα που έχουν μέσα τους. Γιατί αν υπάρχει σύγχυση και έλλειψη ενδιαφερόντων τότε χάνονται στο δικό τους κόσμο και μένουν στάσιμοι. Του αρέσει η ομαδική εργασία και συνεργάζονται καλά με τους άλλους ιδιαίτερα όταν νιώθουν ότι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο. Κινούνται σε σχετικά χαλαρούς ρυθμούς και δεν τους αρέσει να τους πιέζουν.

Στην πρώτη όμως αποτυχία ΄πέφτουν΄ ψυχολογικά και κλείνονται στον εαυτό τους και εκεί χρειάζεται κάποιος να τους στηρίξει για να μπορέσουν να ξανά σηκωθούν. Στα οικονομικά τους είναι σπάταλοι αφού ξοδεύουν τα χρήματα τους για την εμφάνιση τους, για διασκεδάσεις και ταξίδια. Πάντα αναζητούν ένα επικερδές επάγγελμα για να ζουν την άνετη ζωή που ονειρεύονται. Στα ερωτικά τους είναι πολύ τρυφεροί, ρομαντικοί, ονειροπόλοι και απογειώνουν τον σύντροφο τους στα σύννεφα. Ενθουσιάζονται εύκολα και παρασύρονται με την ιδέα του έρωτα και μόνο και δημιουργούν σχέσεις χωρίς να σκέφτονται αν θα υπάρξει μέλλον ή όχι.

Γι αυτό απογοητεύονται μετά από λίγο χρονικό διάστημα και μένουν μόνοι. Αν όμως αγαπήσουν αληθινά τότε δίνονται ολοκληρωτικά στο έτερο ήμισυ τους και γίνονται υπερπροστατευτικοί μαζί του.


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ