Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Η αστρολογική ανάλυση του ωροσκοπίου του νέου πρωθυπουργού της Ελλάδας προβλέπει έναν εκσυγχρονιστή, με προοδευτική φύση και θέση ηγέτη, που αγαπά την καινοτομία και προσβλέπει στην ανθρώπινη πρόοδο και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Αλέξης Τσίπρας

Πολλά έχουν γραφεί τον τελευταίο καιρό για τον πρόσφατα εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας, για την προσωπική του ζωή, την πολιτική του πορεία μέχρι τη στιγμή της ορκωμοσίας του, αλλά και για τις επιδιώξεις και τα σχέδια που έχει για τις τύχες της χώρας, της οποίας τα ηνία ανέλαβε στις 25 Ιανουαρίου 2015.

Μια σύντομη βιογραφική αναφορά

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Ιουλίου 1974, από πατέρα Ηπειρώτη και μητέρα με καταγωγή από την Ελευθερούπολη της Καβάλας. Γεννήθηκε μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά την μεταπολίτευση και αυτό από μόνο του δημιουργεί ένα πρόσθετο ενδιαφέρον για ένα πολιτικό πρόσωπο που ανήλθε με γοργά βήματα τα σκαλιά της πολιτικής ζωής της χώρας.

Την αγάπη του για την ενασχόληση με τα κοινά την εξέφρασε από πολύ νωρίς, ήδη από τα μαθητικά θρανία, ενώ έντονη πολιτική δραστηριότητα ανέπτυξε στα φοιτητικά του χρόνια, ως φοιτητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ της Αθήνας, οργανωμένος στην Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδος. Το 2001 με την διάσπαση του Συνασπισμού και την αποχώρηση του ΚΚΕ, αποχωρεί και ο ίδιος από την ΚΝΕ. Το 2004 εκλέγεται στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού και στη συνέχεια στη πολιτική Γραμματεία του κόμματος, ενώ το 2006 και σε ηλικία μόλις 30 ετών καταβαίνει στις δημοτικές εκλογές ως εκπρόσωπος του Συνασπισμού, υποψήφιος για την δημαρχία της Αθήνας, και συγκεντρώνει ποσοστό 10,5 % και καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Στις 10 Φεβρουαρίου του 2008 εκλέγεται από το 5ο συνέδριο του Συνασπισμού της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας (ΣΥΝ) με ευρεία πλειοψηφία πρόεδρος, διαδεχόμενος τον Αλέκο Αλαβάνο. Στην ηλικία των 33 ετών ο Αλέξης Τσίπρας γίνεται ο νεώτερος πολιτικός αρχηγός κόμματος στην νεώτερη Ελληνική Ιστορία. Τα σχετικά χαμηλά ποσοστά που φέρνει στις Ευρωεκλογές του 2009 δημιουργούν τριγμούς στο εσωτερικό του συνασπισμού, με συνέπεια στο συνέδριο που ακολουθεί να αποσπαστούν τέσσερα στελέχη της Κ.Ο., μεταξύ των οποίων και ο Φώτης Κουβέλης. Στις Εθνικές εκλογές του 2009 καταλαμβάνει για πρώτη φορά βουλευτική έδρα, ενώ από τον Φώτη Κουβέλη δημιουργείται το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Η αντιμνημονιακή του αντιπολιτευτική γραμμή οδηγούν τα ποσοστά του Σύριζα στις Εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 από το 4,60% των εκλογών του 2009 στο 16,78%, καταλαμβάνοντας της θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ως δεύτερο σε δύναμη κόμμα του Κοινοβουλίου, ενώ στις εκλογές του Ιουνίου της ίδιας χρονιάς καταφέρνει να αυξήσει περεταίρω τη δύναμη του, κατακτώντας ποσοστό 26,89%. Στις πρόσφατες εκλογές αποσπά 149 έδρες με ποσοστό 36,34% και ορκίζεται στις 26.1.2015 ως ο νεώτερος Πρωθυπουργός στην κοινοβουλευτική ιστορία του τόπου.

Ο Αλέξης Τσίπρας συζεί με την σύντροφο της ζωής του Περιστέρα Μπαζιάνα, με την οποία έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, και έχει αποκτήσει δύο γιούς, τον Φοίβο – Παύλο (γεν. 2010) και τον Ορφέα – Ερνέστο (γεν. 2012).

Διαβάστε περισσότερα: Αλέξης Τσίπρας - Αστρολογική ανάλυση - ωροσκόπιο

Recep_Tayyip_Erdoğan

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογκάν είναι Τούρκος πολιτικός και πρωθυπουργός της Τουρκίας από το 2003. Είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKParti) που διατηρεί την πλειοψηφία των εδρών στο Τουρκικό Κοινοβούλιο.

Γεννήθηκε σε προάστιο της Κωνσταντινούπολης στις 26 Φεβρουαρίου του 1954 και αποφοίτησε από το γυμνάσιο ImamHatip, ένα σχολείο που λειτουργεί με βάση τις αρχές του Ισλάμ. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά και αποφοίτησε το 1981, ενώ την περίοδο από το 1969 έως το 1982 υπήρξε ημι-επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είναι παντρεμένος με την Εμινέ Γκιουλμπαράν, από την οποία απέκτησε τέσσερις απογόνους, δύο αγόρια (τους Ahmet Burak και Necmeddin Bilal) και δύο κορίτσια (τις Esra και Sümeyye).

Πολιτική σταδιοδρομία

Η πολιτική του καριέρα ξεκινάει από την δημαρχία της Κωνσταντινούπολης, σε μια θητεία που διήρκησε από το 1994 έως το 1998. Το ισλαμικών καταβολών κόμμα, του οποίου είναι συνιδρυτής (AKP, Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης) κέρδισε στις εκλογές του 2002, αλλά ο ίδιος δεν μπόρεσε να γίνει άμεσα Πρωθυπουργός, λόγω κωλύματος εκλογιμότητας. Πρωθυπουργός ορίστηκε αρχικά ο στενός συνεργάτηςτου Αμπντουλάχ Γκιουλκαι ο Ερντογκάν ορκίστηκε ως ο 57ος πρωθυπουργός της σύγχρονης Τουρκίας στις 14 Μαρτίου 2003.

Διαβάστε περισσότερα: Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογκάν

Ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν είναι ο πολιτικός εκείνος που κυριαρχεί στο πολιτικό στερέωμα της Ρωσίας κατά τα τελευταία 15 χρόνια. Αυτή τη στιγμή διατελεί Πρόεδρος της Ρωσίας από τις 7 Μαΐου 2012, θέση που κατείχε και μεταξύ των ετών 2000-2008, ενώ διετέλεσε πρωθυπουργός της Ρωσίας από τις 8 Μαΐου του 2008 έως τις 7 Μαΐου 2012.

Στη διάρκεια της 8ετούς, πρώτης και δεύτερης προεδρικής θητείας του, η ρωσική οικονομία επανέκαμψε μετά από μακρύ χρονικό διάστημα ύφεσης και προβλημάτων που προκάλεσε η κατάρρευσης της πάλαι ποτέ κραταιάς Σοβιετικής Ένωσης, με αιχμή του δόρατος την ενεργειακή του πολιτική,λόγω του μεγάλου πλούτου σε φυσικά κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που διαθέτει στο έδαφος της. Η Ρωσία είναι μέλος της ομάδας των οχτώ πλουσιοτέρων κρατών του κόσμου (G8), λόγω της μεγάλης αύξησης του Α.Ε.Π. της, που πλησίασε το αντίστοιχο της Ε.Σ.Σ.Δ. της δεκαετίας του '80 και την τοποθέτησε και πάλι στο χάρτη με τις μεγάλες οικονομίες του πλανήτη.

Βιογραφικές σημειώσεις

Γεννήθηκε στο Λένινγκραντ στις 7 Οκτωβρίου 1952. Αναφορικά με την καταγωγή του, η μητέρα του Μαρία Ιβάνοβνα Πούτινα ήταν εργάτρια εργοστασίου και ο πατέρας του, Βλαδίμηρος Σπυριδόνοβιτς Πούτιν είχε καταταγεί στο Σοβιετικό Ναυτικό, όπου υπηρέτησε στον στόλο των υποβρυχίων στις αρχές της δεκαετίας του 1930. Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου  συμμετείχε σε μία ομάδα δολιοφθορέων της NKVD. Ο παππούς του Σπυρίδων Πούτιν, ήταν προσωπικός μάγειρας του Βλαντιμίρ Λένιν και του Ιωσήφ Στάλιν.

Τελείωσε τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Λένινγκραντ το 1975 και λίγο καιρό αργότερα απέκτησε διδακτορικό στα Οικονομικά. Το 1990 έγινε βοηθός Κοσμήτορα, ενώ το διάστημα 1985-1990 εργάστηκε στην Ανατολική Γερμανία ως μυστικός πράκτορας της Επιτροπής της Κρατικής Ασφάλειας (KGB). Το 1991 επέστρεψε στη γενέτειρά του, την Αγία Πετρούπολη, όπου δούλεψε στον πλευρό του γνωστού δημοκρατικού παράγοντα της «Νέας Ρωσίας», Ανατόλι Σομπτσάκ, δήμαρχο της πόλης, με την ιδιότητα του σύμβουλου.

Τον Ιούνιο του 1991 χρήστηκε Πρόεδρος Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Αγίας Πετρούπολης και το 1994 πρώτος Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Το Μάρτιο του 1997 προήχθη σε αντιπρόεδρο του Εκτελεστικού Γραφείου του Προέδρου, ενώ το 1998 ορίστηκε Διοικητής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ρωσίας, διάδοχου οργανισμού της Επιτροπής της Κρατικής Ασφάλειας (KGB). Ένα χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 1999, ορίστηκε Πρωθυπουργός από τον Πρόεδρο Μπορίς Γιέλτσιν και τον Ιανουάριο του 2000, μετά από το αιφνίδιο διάγγελμα παραίτησης του Γιέλτσιν, ορίστηκε προσωρινός Πρόεδρος. Το 2000 έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Ρωσικής Δημοκρατίας και εξελέγη Πρόεδρος. Με τη λήξη της πρώτης θητείας τους επανεκλέγεται στο αξίωμα του στις 14 Μαρτίου 2004 με συντριπτική πλειοψηφία.

Διαβάστε περισσότερα: Βλαντιμίρ Πούτιν

Wolfgang Schäuble

O Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι γεννημένος στις 18 Σεπτεμβρίου του 1942, στην καρδιά του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στην πόλη Φράιμπουργκ ως γιος ενός σύμβουλου χρηματοδότησης. Σπούδασε Νομικά και Οικονομικά στα Πανεπιστήμια του Freiburg  και του Αμβούργου, το 1971 έλαβε το διδακτορικό του, που του άνοιξε τις πόρτες για μια θέση στις φορολογικές αρχές του Ομόσπονδου Κρατιδίου Baden-Würtemberg.

 

Ανήκει στον συντηρητικό πολιτικό χώρο, ως μέλος του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος CDU, και η σταδιοδρομία του σε ανώτερες θέσεις ξεκινάει επί Καγκελαρίας Χέλμουτ Κόλ το 1984, που τον διορίζει επικεφαλής της Καγκελαρίας και μέλος του Υπουργικού συμβουλίου, ενώ ακολούθως καταλαμβάνει την θέση του Ομοσπονδιακού Υπουργού Εσωτερικών. Μεταξύ των ετών 1991 και 2000 διατελεί πρόεδρος της κοινοβουλευτικής Ομάδας του CDU/CSU, ενώ ταυτόχρονα από το 1998 έως το 2000 διατελεί πρόεδρος του κόμματος CDU. Στις 12 Οκτωβρίου του 1990 αποτέλεσε στόχο δολοφονικής επίθεσης, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης. Ο Σόιμπλε τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και τη σπονδυλική στήλη, με αποτέλεσμα να απωλέσει τη λειτουργία των κάτω άκρων.

Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο Ίνγκεμποργκ Σόιμπλε από το 1969. Το ζεύγος έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο επί Καγκελαρίας Άγκελας Μέρκελ (2005-2009) χρίζεται Υπουργός Εσωτερικών, ενώ στην συνέχεια αναλαμβάνει τα ινία του Υπουργείου Οικονομικών που διατήρησε μέχρι τις πρόσφατες εκλογές του 2013.

Ήλιος: στην Παρθένο: 24 ° 56

Σελήνη: 5 ° 27  στον 'Αιγόκερω

Ωροσκόπος: Τοξότης

Ο Βόλφγκανκ Σόιμπλε είναι Παρθένος στο ζώδιο, με Ωροσκόπο στον Τοξότη και Σελήνη στον Αιγόκερω! Η Σελήνη του στον Αιγόκερω είναι αυτή που τον καθιστά υπεύθυνο επαγγελματία, που διεκπεραιώνει με αφοσίωση το έργο που του ανατίθεται.  Το πλήθος όψεων που σχηματίζει ο Ποσειδώνας στον γενέθλιο χάρτη του, με κυρίαρχες αυτές του Ήλιου, του Άρη και του Ερμή υποδηλώνουν το εκτεταμένο παρασκήνιο που συνδέεται με το άτομο και την δράση του, ενδεχομένως και μια εκτεταμένη επαφή με υπόγεια κέντρα λήψης αποφάσεων, για να μην επεισέλθουμε σε περισσότερο συνομοσιολογικές θεωρίες.

Οι πλανητικές θέσεις στο γενέθλιο χάρτη του θα τον χαρακτήριζαν περισσότερο σαν ένα πειθήνιο όργανο, παρά εμπνευστή της εμμονικής πολιτικής μιας καταστροφικής λιτότητας που έχει επιβάλει στην μισή Ευρώπη. Γι αυτόν απλά είμαστε ένα projectπου πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες, με τις προδιαγραφές που του έχουν τεθεί, ώστε να μπορεί να παρουσιάσει το αποτέλεσμα του έργου του στους προϊσταμένους του.

Στο όχι και πολύ μακρινό μέλλον η καλή του τύχη φαίνεται να του γυρίζει την πλάτη και η παντοδυναμία του λαμβάνει να τέλος, ακόμη και με οδυνηρό τρόπο. Η σύνοδος του προοδευμένου Κρόνου του με τον γενέθλιο Χείρωνα θα φέρει σε πρώτη φάση δυσκολίες, ενώ οι αντιθέσεις του Άρη με τον Ποσειδώνα με τον γενέθλιο Κρόνο που θα ακολουθήσουν ενδεχομένως να φέρουν στο φως ανεπιθύμητες αποκαλύψεις για υπόγειες διεργασίες, που θα τον εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Ένα οικονομικό σκάνδαλο ολκής είναι πολύ πιθανό να θέσει τέλος στις πολιτικές φιλοδοξίες του. Oι δύσκολες όψεις στο ωροσκόπιο του συσσωρεύονται κατά το 2015,με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα προς όλους τους τομείς της ζωής του. Μια περεταίρω  ένδειξη πως η πολιτική του καριέρα με την αρχηγό της κυβέρνησης της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ δεν θα κρατήσει πάνω από τέσσερα χρόνια.


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ.

  

★ με ένα μόνο SMS &  


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
3 degrees
Aries
Moon in Aries
6 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ