Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες Προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

GAY ΠΑΡΘΕΝΟΣ(24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Στον επαγγελματικό τομέα αναμένεται ένας ενδιαφέρον μήνας, καθώς θα υπάρξει έντονη κινητικότητα, κυρίως όμως μετά τα μέσα του Δεκεμβρίου. Θα πρέπει όμως να αποφύγετε τα ανοίγματα, γιατί ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας και κυβερνήτης του οίκου της καριέρας σας θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, κατά τη διάρκεια της οποίας θα σχηματίσει όψεις με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Κρόνο. Ο μήνας αυτός θα είναι ένας πολύ γεμάτος μήνας, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες αλλά και εμπόδια, άγχος και επιτεύγματα. Εάν δεν είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και προσγειωμένοι στις εκτιμήσεις σας, καραδοκούν αποτυχίες που θα σας στοιχίσουν πολύ!

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, ίσως ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας, να προχωρήσετε σε επενδύσεις ή να αποκτήσετε κάτι πολύτιμο, ανάλογα και με την οικονομική σας δυνατότητα. Προσοχή όμως στον ανάδρομο Ερμή που καραδοκεί για λάθη και παραλείψεις! Ασχοληθείτε με την τακτοποίηση οφειλών και εκμεταλλευτείτε ορθά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν! Αποφύγετε απερίσκεπτες κινήσεις και σπατάλες, γιατί θα πληρώσετε ένα πολύ ακριβό τίμημα αμέσως μετά!

Στην αισθηματική σας ζωή, εάν βρίσκεστε σε σχέση, θα τονωθεί η ανάγκη σας για ρομαντισμό, αγάπη και αμοιβαία συναισθήματα. Ο αισθησιασμός σας θα είναι έντονος και το ένστικτο σας υπερτονισμένο! Ο Ερμής θα σχηματίσει αρμονικές όψεις με την Αφροδίτη, κάτι που θα επιτείνει την αίσθηση χαλάρωσης, αρμονίας και οικειότητας. Η επικοινωνία και τα ταξίδια είναι συναρπαστικά και αυξάνουν την ερωτική σας διάθεση! Εκεί που ο ερωτισμός σας απογειώνεται είναι το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στον οίκο του ερωτισμού σας, ενώ ο Άρης πλησιάζει τον Δία, τον κυβερνήτη του οίκου της σχέσης σας.

Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, με τις παρούσες πλανητικές διατάξεις, με το συναίσθημα και τον ερωτισμό να ξεχειλίζει, είναι εξαιρετικά πιθανό να βρείτε το αντικείμενο του πόθου σας. Μια νέα σχέση θα μπορούσε να εμπλουτίσει την σεξουαλική σας ζωή αλλά και να βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητας σας. Προσοχή όμως στον ανάδρομο Ερμή! Μην παρασύρεστε από ενθουσιασμό και χτίζετε σε σαθρό έδαφος… Το πέρασμα της Αφροδίτης στον οίκο του ερωτισμού μπορεί να σας χαρίσει απαράμιλλες ερωτικές εμπειρίες!  

 

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Sagittarius
Sun in Sagittarius
22 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
10 degrees
Waning Crescent Moon
Waning Crescent Moon
26 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ