Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες Προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

GAY ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Υψηλή φιλοδοξία χαρακτηρίζει τον Ιούνιο σε σχέση με τα επαγγελματικά σας και η ανάγκη σας να καταγράψετε σημαντικές επιτυχίες πέρα από έκδηλη, το πλανητικό σκηνικό όμως έχει άλλη άποψη. Τα επιτεύγματα σας δεν θα είναι του μεγέθους που θα θέλατε, θα σας ταλαιπωρήσει μια διάχυτη ασυνεννοησία με τους γύρω σας στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν αρκετές αναβολές και ματαιώσεις και γενικά θα δοκιμαστούν οι αντοχές και ανοχές σας. Η θέση του ανάδρομου Πλούτωνα, θα σας φέρει ένα έντονο αίσθημα κόπωσης, θα δυσανασχετείτε με την καθημερινή σας ρουτίνα, αλλά θα παρουσιάσετε και έλλειψη συγκέντρωσης, με ενδεχόμενο να κάνετε κάποια λάθη στην δουλειά σας. Στο δεύτερο μέρος του μήνα καταγράφεται κάποια κινητικότητα που έχει σχέση με επαγγελματικά ταξίδια ή ταξίδια σχετικά με σπουδές ή ακόμη και επαγγελματικές σχέσης εξ αποστάσεως, ίσως με το εξωτερικό.

Παρά το κάπως επιβαρημένο κλίμα, θα μπορέσετε να καλύψετε τις περισσότερες από τις οικονομικές υποχρεώσεις σας. Μην σας πιάνει πανικός για ότι δεν θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε και κάντε ένα καλό μελλοντικό προγραμματισμό. Έκτακτες δαπάνες θα υπάρξουν τόσο στον τομέα της καριέρας σας όσο και στο σπίτι, και είναι αυτές που θα σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας. Προσοχή στην περίοδο γύρω από την σεληνιακή έκλειψη, γιατί βάλει τα οικονομικά σας και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι αλλά και συνετοί.

Αναφορικά με τα αισθηματικά των δεσμευμένων, θα υπάρξει μια περίοδος αυτό το μήνα που θα θελήσετε να αποτραβηχτείτε και να «μονάσετε», κάτι που ίσως να οφείλεται στην φόρτιση από τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Η  θέση της Σελήνης θα φέρει κάποιο ασυνήθιστο και ξαφνικό γεγονός, που δεν θα είναι χαρμόσυνο. Ίσως να πρόκειται για μια παρασκηνιακή σχέση που θα έρθει στην επιφάνεια και θα ταράξει τα νερά της σχέσης σας. Τα αισθηματικά σας πάντως εισέρχονται σε μια δύσκολη περίοδο που θα διαρκέσει αρκετούς μήνες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον χειρισμό τους και αρκετή διπλωματία. 

Ως προς τους αδέσμευτους του ζωδίου, δεν θα ήταν σοφό να επενδύσουν αυτή την χρονική στιγμή και με τις παρούσες πλανητικές συγκυρίες σε κάτι πιο μόνιμο, γιατί θα ταλαιπωρηθούν χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Προσοχή θα χρειαστεί και στις φιλικές σας σχέσεις, κυρίως ως προς τις λεκτικές σας παρεμβάσεις, μια και μπορούν να προκύψουν έντονες διαφωνίες που θα οφείλονται σε παρεξηγήσεις και θα μπορούσαν να γίνουν η αιτία να απομακρυνθείτε από κατά τα άλλα αγαπημένα φιλικά πρόσωπα.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
3 degrees
Leo
Moon in Leo
7 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
2 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ