Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ- ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο τομέας της καριέρας σας, φίλοι Τοξότες, αν και ο Νοέμβριος δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας εύκολος μήνας, θα παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης. Με την βοήθεια και συνδρομή ατόμων από τον επαγγελματικό σας χώρο, που στηρίζουν την προσπάθεια σας, και με το επικοινωνιακό σας ταλέντο, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Οι αλλαγές που από καιρό προγραμματίζατε, αρχίζουν να υλοποιούνται σιγά-σιγά. Γύρω στις 10 Νοεμβρίου προσέξτε τις λεπτομέρειες για να μην πέσετε σε παγίδες, ενώ προς τα μέσα του μήνα μην ξεχνάτε να ρίχνετε και μια ματιάς την συνολική εικόνα, παίρνοντας το βλέμμα σας από τις λεπτομέρειες, για να μην χάσετε τον προσανατολισμό σας. Στις 21 με 22 Νοεμβρίου πάρτε αποφάσεις για την σταδιοδρομία σας, εάν κρίνετε ότι είναι κάτι που πρέπει να κάνετε, και κινηθείτε επιθετικά για την υλοποίηση τους στις 25-26/11! Η καλή επικοινωνία κατά τις δύο τελευταίες μέρες του μήνα θα ανοίξει και νέες πόρτες στο άμεσο μέλλον! Στον οικονομικό τομέα ιδιαίτερη προσοχή θα απαιτηθεί στις εκκρεμότητες σας με φορολογικές αρχές, αλλά και στις σχεδιαζόμενες επενδύσεις. Επίσης θα πρέπει να προσέξετε τις καθημερινές καταναλωτικές σας δαπάνες για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα ξεκινάει με αρκετά προβλήματα στην σχέση ή στον γάμο σας, με την ατμόσφαιρα να γίνεται αρκετά βαριά. Ίσως να βρεθείτε προ απροόπτων, ίσως ακόμη να εκπλαγείτε από τις απρόσμενες εξελίξεις που μπορεί να έχει η σχέση ή ο γάμος σας. Κάθε προσπάθεια σας για εξομάλυνση της κατάστασης μπορεί να πέσει στο κενό την περίοδο αυτή, δεν πρέπει όμως να το βάλετε κάτω. Μετά τις 10 του μήνα τα πράγματα μοιάζουν να παίρνουν μια νέα τροπή και με την βοήθεια δικών σας ατόμων που θα διαδραματίσουν μεσολαβητικό ρόλο θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την κρίση αυτή. Θα πρέπει να παρουσιάσετε τον καλύτερο σας εαυτό και να καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες γύρω στις 21-23 του μήνα, ώστε να είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε τις θαυμάσιες και ρομαντικές μέρες στις 25 και 26 Νοεμβρίου, που μπορούν να μεταστρέψουν το κλίμα στη σχέση ή το γάμο σας!  Όσο για τους αδέσμευτους, ίσως διαπιστώσετε ότι ένα άτομο που κινείται στον χώρο σας, επαγγελματικό ή κοινωνικό, δείχνει έντονο ενδιαφέρον για σας και κατά κάποιο τρόπο σφίγγει την πολιορκία του. Μετά τα μέσα του μήνα, τα πράγματα γίνονται πιο ανάλαφρα, ενώ το τρίτο δεκαήμερο ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα.


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ