Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Ιούνιος  είναι ένας μήνας με μεγάλη κινητικότητα και αρκετές ελπίδες για ένα καλό ξεκίνημα που θα αποφέρει καρπούς λίγο αργότερα. Οι απαιτήσεις σας από την δουλειά σας θα είναι αυξημένες, αυξημένη όμως θα είναι και η ζήτηση που θα έχετε! Μην περιμένετε όμως να σας έρθουν όλα έτοιμα και στο πιάτο. Θα πρέπει να κινηθείτε, να κάνετε τις επαφές σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Ξεδιπλώστε με επιδεξιότητα την στρατηγική σας και προλειάνετε το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει λίγο αργότερα στο λιμάνι που επιθυμείτε. Ίσως να χρειαστεί να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας, μην κολλάτε όμως σε λεπτομέρειες, εάν πρόκειται να πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο ποσοστό των προσδοκιών σας. Τα οικονομικά σας θα είναι καλύτερα από τέλος του μήνα και μετά!
Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά τα έξοδα σας αυξάνονται και χρειάζεται προσεκτικός χειρισμός των οικονομικών σας! Κάποιες αποφάσεις που θα έχουν σχέση με τοποθετήσεις χρημάτων, χρηματικές προσφορές που μπορεί να σας κάνουν ή νέες συμφωνίες που θα κλιθείτε να υπογράψετε, καλό θα ήταν να τις καθυστερήσετε εάν μπορείτε έως τον επόμενο μήνα, μια και τα δεδομένα θα αλλάξουν σύντομα και αυτά που θα συμφωνήσετε τώρα δεν θα αποδειχτούν ασύμφορα μετά από λίγο. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα και του Δία επιβραδύνουν κάπως τα πράγματα όμως η μελλοντική ανανέωση θα σας δικαιώσει θεαματικά!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο Ιούνιος δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εύκολος μήνας για τον τομέα των σχέσεων σας, χωρίς όμως να είναι και ιδιαίτερα δύσκολος ή επικίνδυνος. Εκείνο που χρειάζεται από εσάς είναι να έχετε διάθεση συμβιβασμού ώστε να γεφυρώνετε τα χάσματα πριν προλάβουν να δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα. Θα υπάρχουν όμως και τα ευεργετικά διαλείμματα ηρεμίας και αρμονίας! Σχετικά με τις κοινωνικές ή φιλικές σας σχέσεις, η περίοδος αυτή προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να γεφυρώσετε το χάσμα που μπορεί να έχει δημιουργηθεί κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα με άτομα που σας περιβάλλουν, μέσα από την επίλυση των προβλημάτων, και να βελτιώσετε αισθητά το κλίμα. Το συσσωρευμένο άγχος σας ίσως να σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα που δεν θα πρέπει να αψηφήσετε. Και κυρίως, βρείτε τους ενδεδειγμένους για σας τρόπους να χαλαρώσετε, έστω και για λίγο κάθε μέρα, και να φορτίζετε τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια! Οι περισσότεροι από εσάς ίσως να σκεφθείτε για δεύτερο ή τρίτο γάμο ή μόνιμη σχέση!

Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ