Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ένας όμορφος μήνας για τους Τοξότες θα είναι ο Μάρτιος του 2017, καθώς ο Δίας και η Αφροδίτη, θα στέκονται στο πλευρό σας, φέροντας σας τύχη και πολλές καλές επιλογές! Στον επαγγελτικό τομέα το πρώτο μισό του μήνα καλό θα είναι και αφιερωθεί στο σχεδιασμό και την προετοιμασία δράσεων, ώστε να είστε καθ όλα έτοιμοι με το πέρασμα στο δεύτερο δεκαήμερο να ξεκινήσετε τη δράση. οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Μια καινούργια θέση εργασίας με περισσότερες ευθύνες και καλύτερα εισοδήματα είναι πολύ πιθανή για όσους έχουν μια εξαρτημένη θέση εργασίας! Από τις 18 του μήνα και έπειτα τα πράγματα βελτιώνονται σημαντικά  και μερικοί από εσάς ενδέχεται να αλλάξετε εργασία με διαφορετικό ύφος και είδος. Έντονη κοινωνικότητα και δραστηριότητες θα σας γεμίσουν με θετική ενέργεια για να αποφασίσετε να κάνετε βήματα προόδου με ευχάριστες αλλαγές, διορθώνοντας πράγματα και καταστάσεις που δεν πήγαν καλά το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε με τη γλυκύτητα που διαθέτετε την ευνοϊκή περίοδο που θα εκτοξεύσει μελλοντικά τον τομέα της εργασίας σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Αισθάνεστε λίγο ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα ή από τις σχέσεις με τα παιδιά σας. Το πιο πιθανό είναι να οφείλεται σε μια δική σας ανάγκη να είστε υπερβολικά αυστηροί στις απαιτήσεις σας. Αφεθείτε περισσότερο στις μικρές χαρές της ζωής και προστατέψετε όσο γίνεται τη ευαισθησία και το πορτοφόλι σας. Οι δεσμευμένοι ίσως θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε κάποια αισθηματικά θέματα που σας πίεσαν τους τελευταίους μήνες αρκετά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, απολαμβάνοντας στιγμές ιδανικής ψυχαγωγίας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Θα ξεκαθαριστούν καταστάσεις που από καιρό σας ταλαιπωρούν στον αισθηματικό τομέα, φέροντας όμως και κάποια δεδομένα στην επιφάνεια που μπορούν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Τα πράγματα αυτόν τον μήνα μοιάζουν κάπως θετικότερα στον αισθηματικό τομέα για τους αδέσμευτους, αλλά και εδώ χρειάζεται προσοχή και όχι υπερβολική αισιοδοξία. Οι όποιες σχέσεις δημιουργηθούν αυτή την περίοδο δεν θα έχουν την εύνοια της τύχης και δεν θα είναι τίποτε περισσότερο από περαστικές στιγμές απόλαυσης.

Αλίντα Κανάκη

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ