Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ 

Φίλοι μου Ταύροι, το νέο έτος ξεκινάει με αρκετές υποχρεώσεις και φορτωμένα προγράμματα! Για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε με επιτυχία χωρίς άγχος θα πρέπει να κάνετε σωστό προγραμματισμό των δράσεων σας. Τον μήνα αυτό θα έχετε αρκετή ενέργεια και τονισμένη ζωτικότητα και ευνοούνται οι ομαδικές εργασίες, μέσα από τις οποίες θα προβληθούν οι οργανωτικές σας ικανότητες και θα διοχετευτεί η υπερβάλλουσα ενέργεια σας. Οι Άρης και Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού, απέναντι σας, σας ωθούν στη δράση, σας δίνουν τα κίνητρα, αλλά χρειάζεται προσοχή να μην ξεφύγετε από τα επιτρεπτά πλαίσια. Από την άλλη πλευρά, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με Κρόνο-Πλούτωνα σας κρατάει σε τροχιά και σας βοηθάει να τελειώσετε και να κλείσετε υποθέσεις. Τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα ευνοούνται οι σπουδές και η έρευνα, τα επαγγελματικά ταξίδια, οι ασχολίες με το πνεύμα και τον πολιτισμό! Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι εξαιρετικό για την τύχη της καριέρας σας! Σας περιμένει επιτυχία, αναγνώριση και καθιέρωση! Οι συνεργασίες, ο ανταγωνισμός και οι προκλήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο χαρακτηρίζουν άλλωστε ολόκληρο τον Γενάρη για τους Ταύρους! Στον οικονομικό τομέα προσπαθήσετε να αποφύγετε υπερβολές στις δαπάνες και κερδοσκοπικές κινήσεις με μεγάλα ρίσκα.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τον Ιανουάριο το πλανητικό σκηνικό θα φέρει πολλές ανατροπές και αρκετή ένταση στους δεσμευμένους! Οι αναστολές και οι ντροπές σας φαίνεται να μπαίνουν στην άκρη και διεκδικείτε με άμεσο τρόπο τη ερωτική σας ικανοποίηση. Ξεχειλίζετε από συναισθήματα και ερωτισμό και θέλετε οπωσδήποτε να τα επικοινωνήσετε. «Θέλω τώρα και θέλω πολύ» είναι το μότο σας τον μήνα αυτό, καθώς οι Άρης και Δίας από τον Σκορπιό βάζουν φωτιά στις αισθήσεις σας! Η ανάγκη σας για έντονη και «πιπεράτη» ερωτική σας ζωή μπορεί να γίνει όμως αιτία για συγκρούσεις στη σχέση, είτε επειδή το ταίρι σας δεν θα έχει την ίδια ανάγκη με σας, είτε επειδή θα αναζητήσετε την εκτόνωση σας εκτός σχέσης ή γάμου… Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο, η εξαιρετικά έντονη ενέργεια των δύο αυτών πλανητών να οδηγήσει το ζευγάρι σε κοινές επαγγελματικές δράσεις μεγάλης κλίμακας, όπου όμως θα χρειαστεί προσοχή και η τήρηση κάποιου μέτρου.

 

Οι ελεύθεροι θα μεταβληθούν στους κυνηγούς που πάντοτε θα θέλανε να είναι και οι αναστολές τους δεν τους επέτρεπαν να γίνουν.  Μην ξεφεύγετε όμως από το μέτρο, γιατί είναι εύκολο να γίνετε επιθετικοί και πιεστικοί χωρίς να το καταλάβετε, να δημιουργηθούν προβλήματα και να προκύψουν διαπληκτισμοί… Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε το έντονο ενδιαφέρον κάποιου προσώπου για σας και να στρέψετε την προσοχή σας στο άτομο του.


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ