Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ 

Πολλές οι συζητήσεις και οι διαβουλεύσεις αυτό τον μήνα στον επαγγελματικό σας χώρο για τα προβλήματα που θα προκύπτουν στην δουλειά σας. Δεν θα λείψει ο εκνευρισμός, συνιστάται όμως ψυχραιμία, κυρίως όσον αφορά τις σχέσεις σας με συναδέλφους ή συνεργάτες. Ο φόρτος εργασίας αναμένεται να αυξηθεί και σας περιμένει μια μακρά περίοδος με έντονους ρυθμούς δουλειάς, πολύ μεγάλο άγχος και έκτακτες καταστάσεις που θα απαιτήσουν την προσοχή σας! Οι συνεργασίες είναι παραγωγικές μέσα στον Δεκέμβρη, αλλά πρέπει να προσεγγίζονται με προσοχή και διπλωματία!

Οι κοινωνικές επαφές και έξοδοι θα σας προσφέρουν αυτό τον μήνα την εκτόνωση που έχετε τόσο πολύ ανάγκη, για να ξεφύγετε από τα προβλήματα και τα απρόοπτα του επαγγελματικού σας χώρου.

Στον οικονομικό σας τομέα απαιτείται προσεκτικός χειρισμός! Ο Ήλιος και η Αφροδίτη εισέρχονται στον οίκο των χρημάτων σας κατά τον Δεκέμβρη, όπου βρίσκονται ήδη ο Κρόνος και ο Ερμής, ο τελευταίος σε ανάδρομη πορεία το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Κάτω από αυτές τις αστρολογικές συνθήκες ίσως αρχίσετε να σχεδιάζετε μια καινούργια δουλειά, να λάβετε ένα δώρο, μια κληρονομιά ή μια προίκα, να ασχοληθείτε με τράπεζες, ασφαλιστικές ή την εφορία ή να κερδίσετε κάποια χρήματα που δεν περιμένατε μέσω μια συνεργασίας. Ότι και αν προκύψει μέσα στον μήνα αυτό, οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε μπορεί να έχουν πολύπλοκες και απροσδόκητες εξελίξεις, αλλά γεμάτες μαθήματα!!! Παρόλα αυτά, μπορείτε να επωφεληθείτε των πλανητικών συνθηκών και να προχωρήσετε σε μια ρύθμιση παλαιάς σας οφειλής, ώστε να φύγει ένα άγχος από πάνω σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε με επιτυχία νέους τρόπους για αύξηση του εισοδήματος σας. Θα πρέπει όμως να κάνετε έξυπνες επιλογές και γρήγορες κινήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μέχρι και τα μέσα του μήνα οι πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις θα σας εξαντλήσουν σωματικά και ψυχικά. Μην δίνετε διαστάσεις σε θέματα μηδαμινής σημασίας στις κοινωνικές και προσωπικές σας επαφές και δείξτε διαλλακτικότητα. Με τον Άρη και τον Δία στον οίκο των σχέσεων σας, κινδυνεύετε από παθιασμένες και αψυχολόγητες αντιδράσεις σε συναισθηματικό επίπεδο, που θα δυσκολέψουν τα πιθανά υπάρχοντα προβλήματα. Προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αλλά και να μην προσπαθήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας στο ταίρι σας. Η Πανσέληνος του μήνα μπορεί να φέρει στιγμές έντασης στους αδέσμευτους, αλλά γενικότερα ο μήνας υπόσχεται αρκετές γνωριμίες και επαφές σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο. Υπάρχει δε το ενδεχόμενο, κάποια από τις νέες αυτές γνωριμίες να σας έλξη και να ξεκινήσετε κάτι νέο, που θα έχει σαν συνδετικό κρίκο, τουλάχιστον αρχικά, κοινά πνευματικά, πολιτικά ή πολιτιστικά ενδιαφέροντα. Αποφύγετε την ορμή, τουλάχιστον στα πρώτα στάδια της γνωριμίας, γιατί μπορεί να αισθανθούν ασφυκτικά και να το βάλουν στα πόδια. Επειδή έχουμε ανάδρομο Ερμή σχεδόν καθ όλη τη διάρκεια του μήνα, κρατήστε και μικρό καλάθι για ότι νέο προκύψει στη ζωή σας…

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ