Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

  

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Νοέμβριος μπαίνει αρκετά δυναμικά στον τομέα της καριέρας σας, φίλοι Ταύροι, και σε σχέση με άλλα ζώδια, δεν θα πρέπει να παραπονιέστε! Οι προοπτικές που θα παρουσιαστούν για την επαγγελματική σας εξέλιξη θα είναι αξιόλογες, θα πρέπει να είστε όμως κατασταλαγμένοι ως προς το τι θέλετε και τι σας ενδιαφέρει προσωπικά να κάνετε, αλλά και καλά προετοιμασμένοι να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας. Προς την αρχή του μήνα καλό θα ήταν να αποφύγετε να εμπλακείτε σε αγώνες εξουσίας και επικράτησης που θα εξελίσσονται γύρω σας, μια και θα μπορούσαν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Είναι καλύτερα να διατηρήσετε τις θέσεις και τις δυνάμεις σας για το τελικό χτύπημα, καθώς θα έχετε καλύτερες προοπτικές επικράτησης.  Το δεύτερο δεκαήμερο είναι εξαιρετικά παραγωγικό και μπορεί να σας δώσει σημαντική ώθηση στον τομέα της καριέρας! Τις τελευταίες μέρες του μήνα φροντίστε να διατηρήσετε τα σχέδια σας μυστικά, καθώς η κοινοποίηση τους θα κινητοποιήσει τους αντιπάλους ή αντίζηλους που θα προσπαθήσουν να τα τορπιλίσουν!

Τα οικονομικά σας θα είναι λίγο ρευστά κατά τον Νοέμβριο, γι αυτό προσπαθήστε να μην ξανοίγεστε σε καταναλωτικές δαπάνες, ιδίως προς τις 6 του μήνα! Μετά τα μέσα του μήνα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα νέο ξεκίνημα, που αν το αξιοποιήσετε θα ευνοηθείτε και οικονομικά.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ίσως αισθανθείτε καταπιεσμένοι από τον σύντροφο ή σύζυγό σας τον μήνα αυτό και θα θελήσετε να βρείτε διέξοδο από την κατάσταση που έχετε περιέλθει. Ένας αγώνας εξουσίας και επικράτησης θα μπορούσε να εξελιχθεί στις πρώτες μέρες του μήνα! Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί το πλανητικό σκηνικό είναι από μόνο του δύσκολο και επιλέξτε για αρχή να γίνετε λίγο πιο ευθύς και ειλικρινής με τον σύντροφό σας. Κάποια πράγματα μπορεί να βρουν την λύση τους γύρω στα μέσα του μήνα και να επιστρέψουν οι ισορροπίες! Ιδιαίτερα ερωτικό είναι το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου που μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν και να ξεχαστούν όλα όσα συνέβησαν στο πρώτο μέρος του.

Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου, περάσατε αρκετά τους τελευταίους μήνες και είναι λογικό να έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας, θα ήταν άδικο όμως να συμπεριφερθείτε με ψυχρότητα σε όσους σας στάθηκαν στα δύσκολα. Απλά στις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να μην αφήνετε τις ευαισθησίες σας να εκδηλώνονται... Εντούτοις, μια νέα γνωριμία ίσως σας χτυπήσει την πόρτα κατά το τελευταίο δεκαήμερο, πιθανόν στις 20 του μήνα ή και γύρω στις 26-27/11, και να σας συνεπάρει ερωτικά! 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ