Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στα εργασιακά σας θα πρέπει να προσέχετε να μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε καλύτερα στις ευθύνες που έχετε επωμισθεί τους τελευταίους μήνες. Αποφύγετε όλες τις μυστικές συζητήσεις, συναντήσεις, σχέσεις και συμφωνίες που μπορούν να βλάψουν σταθερές σχέσεις και συνεργασίες με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που σας είναι ακόμα απαραίτητες. Μείνετε γειωμένοι και προσηλωμένοι στη δουλειά σας για να πετύχετε! Θα αγχωθείτε και θα πιεστείτε για να τα τακτοποιήσετε όλα και θα πρέπει να αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη, που αργότερα δεν θα μπορείτε να διορθώσετε. Δύσκολες ημερομηνίες με πολλές απαιτήσεις και αδικαιολόγητη πίεση από προϊσταμένους θα βιώσετε στις 5-6 Οκτωβρίου, αλλά μια βδομάδα αργότερα θα λάμψη η πολύ καλή δουλειά σας και θα σας επαινέσουν! Η επιρροή του πλανητικού σκηνικού δημιουργεί εντάσεις και εκνευρισμούς με συνεργάτες. Τα άστρα δείχνουν ότι θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, αναποδιές και δυσκολίες, γι αυτό αποφύγετε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες ή να κλείσετε συμφωνίες τη χρονική αυτή περίοδο. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας. Γύρω στις 20 του μήνα χρειάζεται προσοχή για τυχόν δολοπλοκίες, ενώ στις 26-27.10 το πάθος σας για τη δουλειά σας μπορεί να σας βγάλει από την αφάνεια και να δώσει μια νέα μεγάλη ώθηση στην καριέρα σας!

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα στις αρχές του μήνα μέσα στις σχέσεις τους τα οποία θα έχουν την ρίζα τους σε προσωπικά απωθημένα ή και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.  Θα νιώθετε πως θέλετε να απομονωθείτε για ένα διάστημα, να πάρετε το χρόνο σας και να δείτε τα πράγματα από μια άλλη διάσταση, ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις που σας προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα. Ίσως να πρόκειται για μια παρασκηνιακή σχέση που θα έρθει στην επιφάνεια και θα ταράξει τα νερά της σχέσης σας. Γύρω στις 5-7.10 υπάρχει ιδιαίτερη ένταση στο ζευγάρι και θα πρέπει να αποφύγετε αντιπαραθέσεις! Προς τα μέσα του μήνα οι καταστάσεις φαίνεται να ισορροπούν, ενώ το τελευταίο δεκαήμερο θα πρέπει να αυξήσετε την παρουσία και την επικοινωνία σας στην σχέση για να μπορέσει να λειτουργήσει ικανοποιητικά!

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές που θα κάνετε και να μην αφεθείτε από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες. Σας περιμένει ένας έντονος μήνας, καθώς θα βιώσετε πάθη και συγκινήσεις σε μπερδεμένες καταστάσεις γύρω στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου. Προσοχή θα χρειαστεί στις φιλικές σας σχέσεις, κυρίως αναφορικά με αυτά που λέτε και πως τα λέτε, μια και μπορούν να προκύψουν παρεξηγήσεις που θα βλάψουν χωρίς λόγο τις φιλίες σας. Κατά το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων, εάν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Μην αφήνεστε, ειδικά στα πρώτα στάδια της γνωριμίας…


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ