Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Καθ όλη την διάρκεια του μήνα θα επικρατεί ένας ασυνήθιστος για σας, φίλοι Ταύροι, δυναμισμός στα επαγγελματικά σας, κάτι που μπορεί να αποδοθεί στην εξαιρετικά ευεργετική για σας παρουσία της Σελήνης, καθώς αυτή θα έχει την μέγιστη της ένταση αυτή την περίοδο! Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα πραγματικό πακτωλό ευκαιριών, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Εκεί που θα πρέπει να εστιάσετε ωστόσο, είναι στις πιο επικερδείς για σας ευκαιρίες! Μην παρασυρθείτε όμως από τον υλισμό και το κυνήγι του κέδρους και χάσετε τον προσανατολισμό σας. Με ήπιες και ίσως έξυπνες μεθόδους θα μπορέσετε να προωθήσετε στον εργασιακό σας περίγυρο τις θέσεις σας, ώστε να καταφέρετε να κάνετε ένα βήμα μπροστά, κερδίζοντας τη στήριξη συνεργατών ή συναδέλφων, που τους έχετε απόλυτη ανάγκη για την επιτυχία της προσπάθειας σας. Θα υπάρξουν κάποιες  αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδια σας, γι αυτό θα πρέπει να έχετε έτοιμα εφεδρικά σχέδια να τα βάλετε σε εφαρμογή! Αυτό όμως θα έχει μικρή επίδραση στο τελικό αποτέλεσμα. Ο πλανήτης σας, η Αφροδίτη, αυτό το μήνα αναμένεται να μετατραπεί σε τιμωρό, εάν τις δώσετε την ευκαιρία, καθώς βρίσκεται σε δυσμενή θέση απέναντι σας. Και την ευκαιρία θα τις την δώσετε, εάν τα κίνητρα των πράξεων σας είναι καθαρά εγωιστικά, ή εάν δεν ξεχωρίσετε σαφώς τα επαγγελματικά με τα ερωτικά σας!!! Η ανάμειξη ερωτικών και δουλειάς αποτελεί αυτή τη χρονική στιγμή μια σίγουρη συνταγή καταστροφής… Ο Ερμής και ο Άρης σε τρίγωνα, αφενός διευκολύνουν την επικοινωνία και τη σκέψη, αφετέρου σας ωθούν να διοχετεύσετε δημιουργικά την ενέργεια σας. Ο Δίας σε αντίθεση φέρνει ένταση στη ζωή σας, εάν υπάρξει δογματισμός και έλλειψη μέτρου, ενώ ο Κρόνος σε τρίγωνο σας ευνοεί μέσα από μια πειθαρχημένη και υπεύθυνη επαγγελματική στάση. Ο μήνας δεν είναι κακός από οικονομικής άποψη, καθώς προδιαγράφεται αύξηση των εισοδημάτων σας, ενώ στο τέλος Σεπτεμβρίου τα χρεωστικά σας υπόλοιπα μπορούν να έχουν μειωθεί αισθητά, εάν καταφέρετε και κάνετε σωστή και ισορροπημένη διαχείριση.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

«Ραντεβού με το πεπρωμένο» θα μπορούσε να είναι το μήνυμα του μήνα, τόσο για τους αδέσμευτους, όσο και για τους δεσμευμένους του ζωδίου σας! Οι αδέσμευτοι αναμένεται να κάνουν μια γνωριμία, που εκ πρώτης όψεως δεν θα τους κινήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, σε βάθος χρόνου όμως θα αποδειχτεί ότι το πρόσωπο αυτό ήρθε για να τους αλλάξει τη ζωή! Και για τους δεσμευμένου θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες καταστάσεις με το ταίρι τους, που θα τους οδηγήσουν σε μια καλύτερη επικοινωνία και μια πολύ πιο αρμονική και ήρεμη συμβίωση! Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας ηρεμίας, γαλήνης και ευτυχίας για το ζώδιο σας, ένας μήνας που ευνοεί τους γάμους ή τις μόνιμες δεσμεύσεις, καθώς εγγυάται έναν ήρεμο και γαλήνιο έγγαμο βίο! Ο μόνος τρόπος να τορπιλιστεί το αρμονικό και ήρεμο κλίμα, είναι η εμπλοκή τρίτων προσώπων στη  σχέση και τα προσωπικά σας, καθώς με τον τρόπο αυτό θα ενεργοποιηθεί η αρνητική απέναντι σας Αφροδίτη και θα πυροδοτήσει το φυτίλι για μια σειρά εκρήξεων, που μπορούν να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες… Περιφρουρήστε λοιπόν την προσωπική σας ζωή και αφήστε να κρυφά κρυμμένα, για να μην το μετανιώσετε πικρά! Η Σελήνη σε σύνοδο σας κάνει αυτή την περίοδο πολύ πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς, ενώ ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο, ανάδρομος, μπορεί να ενισχύσει την φαντασία σας με δημιουργικό τρόπο, ώστε να προσεγγίσετε με εναλλακτικούς τρόπους το ταίρι σας. Μπορεί όμως και να σας θολώσει και να κάνετε τις λάθος κινήσεις… Ο Δίας σε τετράγωνο μπορεί να φέρει εμπόδια και να δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις, όταν ξεπερνιούνται τα όρια χωρίς εμφανή λόγο και αιτία.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ