Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης των επαγγελματικών και της καριέρας σας, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 12ο οίκο σας! Θα υπάρξουν λοιπόν ξαφνικές αλλαγές σε ζητήματα καριέρας, καθώς ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του ξαφνικού και του απρόβλεπτου, με αντισυμβατικά ανοίγματα και δυναμικότητα, ενώ ο 12ος οίκος προϊδεάζει πως η θρησκεία, η μεταφυσική, μια ενδεχόμενη αποκάλυψη κρυφών εχθρών ή δολοπλοκιών θα διαδραματίσουν αποφασιστικό ρόλο! Ο Ερμής σε τρίγωνο διευκολύνει στην παρούσα φάση την επικοινωνία, ενώ οξύνει τη σκέψη, η Αφροδίτη σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης, μέσα από αρμονικές σχέσεις, ενώ ο Κρόνος σε τρίγωνο τονίζει την πειθαρχημένη δράση και την αναγκαιότητα ελέγχου! Ο Δίας που διελαύνει τον 6ο οίκο σας, και η διέλευση του αυτή θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, φέρνει την επαγγελματική επιτυχία μέσα από την εργασία! Μέχρι τώρα η εργασία ήταν για σας λίγο πολύ ένα αναγκαίο κακό, ενώ τώρα την βλέπετε σαν το μέσο για την κατάκτηση της επιτυχίας! Δεν σας κουράζει πλέον η δουλειά, γίνεστε περισσότερο οργανωτικοί, οι συνθήκες εργασίας καλυτερεύουν, εσείς φαίνεστε πιο υπεύθυνοι στα μάτια των άλλων και σε τελική ανάλυση, αναγνωρίζεται η προσπάθεια σας από συναδέλφους και προϊσταμένους. Η δικαίωση σας θα είναι γεγονός, είτε υλική, είτε ηθική, ενώ μια προαγωγή δεν θα πρέπει να θεωρηθεί καθόλου απίθανη! Η Αφροδίτη μέχρι τις 25.8 από το ζώδιο του Καρκίνου και από τον 3ο οίκο σας, σας οδηγεί να επιδιώξετε την υλική ασφάλεια μέσα από την εργασία σας, ενώ μετά τις 26.8 που περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και στον 4ο οίκο σας, γίνεστε πιο μεγαλόψυχοι, ενθουσιώδεις αλλά και οργανωτικοί!
Ο Ερμής, ο κυβερνήτης των οικονομικών, της τύχης και των αγαθών του ζωδίου σας, βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 5ο οίκο σας, κάτι που υπαγορεύει σοβαρά μελετημένες κινήσεις, κριτικό πνεύμα στις αγορές σας, επιδίωξη για το τέλειο αποτέλεσμα και επικοινωνία, δηλαδή διαπραγματεύσεις! Εάν έχετε ανοιχτά μέτωπα, διαπραγματευτείτε, προσέξτε όμως την συναισθηματική σας φόρτιση, που θα φέρει το τετράγωνο της Σελήνης και μπορεί να ορθώσει εμπόδια στην επίτευξη των στόχων σας. Ένταση περί των οικονομικών μπορεί να φέρει και η αντίθεση του Ποσειδώνα, που θα οφείλεται ωστόσο στις προκαταλήψεις σας και στην τάση απομόνωσης σας από τα τεκταινόμενα. Ο Ουρανός όμως σε τρίγωνο δίνει πρωτοτυπία και αντισυμβατικές λύσεις, χαρίζοντας σας περισσή ενέργεια για να παλέψετε για το καλύτερο δυνατό!

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στα συναισθηματικά σας, ο Πλούτωνας, ο κυβερνήτης των γάμων και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 9ο οίκο σας. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν κάποια νέα ξεκινήματα σχετικά με την συναισθηματική σας ζωή! Η πρακτικότητα και η πειθαρχία θα υπαγορεύει τις κινήσεις σας, ενώ οι σπουδές ή τα μακρινά ταξίδια ίσως διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην συναισθηματική σας ζωή! Ο Δίας σε τετράγωνο μπορεί να παρεμβάλει εμπόδια στις επιδιώξεις σας, εάν οι αποφάσεις σας χαρακτηρίζονται από έλλειψη μέτρου ή δογματισμό, αλλά ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο σας δίνει την απαραίτητη φαντασία και την ονειρική διάθεση που χρειάζεται για να επιδιώξετε την υλοποίηση των στόχων σας. Ο μήνας όμως αυτός κάθε άλλο παρά δύσκολος είναι! Το πέρασμα του Ερμή στον 5ο οίκο σας, σας γεμίζει με αισιοδοξία και μια θετική αύρα! Είναι η κατάλληλη εποχή να αστειευτείτε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε οι αδέσμευτοι, και γενικά να το ρίξετε λίγο έξω! Για τους παιδαγωγούς, τους αθλητές και τους καλλιτέχνες η περίοδος αυτή θα είναι εξαιρετικά αποδοτική, καθώς μέσα από την θετική ενέργεια και την χαρά της ζωής μπορούν να κατακτήσουν σημαντικά επιτεύγματα.
Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου, το γενικότερο κλίμα χαράς και διασκέδασης τους κάνει πολύ περισσότερο θελκτικούς στα μάτια των γύρω τους! Αυτός ο Αύγουστος άλλωστε προσφέρεται για φλερτ και ερωτικές κατακτήσεις και θα ήταν κρίμα να αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια σύννεφα στην ανέφελη αυτή περίοδο, είτε λόγω υπερβολικού συναισθηματισμού, είτε λόγω προκαταλήψεων και εμποδίων που εσείς θα ορθώσετε, αλλά με τις ευλογίες του Ουρανού και το θαυμάσιο τρίγωνο του, που χαρίζει πρωτοτυπία και αντισυμβατική διάθεση, μπορείτε να κατακτήσετε αυτό που επιδιώκετε ή έχετε ανάγκη.


Αλίντα Κανάκη
  


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ