Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Για τους Ταύρους, ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας αρμονικός που θα κυλάει σε ομαλούς, αν όχι αργούς ρυθμούς! Το αποκορύφωμα του καλοκαιριού ωστόσο θα φέρει αφθονία σε πράγματα, διαφορετικά για τον καθένα, που έχετε στερηθεί τον τελευταίο καιρό. Χάρη στην θετική απέναντι σας όψη της Σελήνης θα μάθετε να χειρίζεστε με πιο αποδοτικό τρόπο τα συναισθήματα σας και θα συνάψετε σημαντικές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Κατά το ξεκίνημα του μήνα απαιτείται συντηρητική διαχείριση των υποθέσεων σας. Στην διάρκεια όμως του Ιουλίου θα αλλάξουν πολλά και μάλιστα με ριζοσπαστικό τρόπο. Θα έχετε όμως τα χρονικά περιθώρια να τα επεξεργαστείτε, να τα εμπεδώσετε και να πάρετε τις αποφάσεις που χρειάζεται. Για τους αυτοαπασχολούμενους στην αρχή του μήνα θα είναι χρήσιμο να επικεντρώσουν τις προσπάθειες τους σ αυτά που έχουν ήδη επιτύχει και να αναλύσουν τις θέσεις που ήδη κατέχουν. Μετά τα μέσα του μήνα μπορούν να κάνουν τις κινήσεις εκείνες που αφορούν το μέλλον τους. Για τους υπόλοιπους, εργαζόμενους ή μη, φαίνεται ότι θα εκμεταλλευτούν γνωριμίες, ώστε να κάνουν μια κίνηση που θα τους φέρει κάτι πολύ μεγάλο και σημαντικό, και αρκετά κερδοφόρο στο μέλλον! Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο δυναμικό, αλλά όχι απαραίτητα το ίδιο πετυχημένο με το πρώτο. Χρειάζεται όμως προσεκτική επιλογή των στόχων σας, καθώς και των κινήσεων που θα κάνετε, γιατί σε αντίθετη περίπτωση η Μαύρη Σελήνη θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στον συναισθηματικό τομέα ο μήνας αυτός θα είναι διπλά αποδοτικός από τα επαγγελματικά σας! Με το ξεκίνημα του μήνα θα απαιτηθεί όμως να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά την παρούσα κατάσταση που βιώνετε και το επίπεδο της σχέσης σας, για όσους είναι παντρεμένοι ή σε σχέση, και να πάρετε με την ηρεμία σας κάποιες αποφάσεις. Στον οικογενειακό σας κύκλο θα επικρατεί ηρεμία και θα βασιλεύει ειρήνη. Μόνο κατά τα μισά του μήνα ίσως σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό από τον χρόνο σας για να του συμπαρασταθείτε. Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, ο Ιούνιος θα σας δώσει την δυνατότητα να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Εάν παρόλα αυτά δεν έχετε στο μυαλό σας κάποιο άτομο που να σας ενδιαφέρει, δεν θα πρέπει να κάνετε βιαστικές κινήσεις, καθώς όλα θα συμβούν την χρονική στιγμή που πρέπει. Γενικά πάντως μην αφήνετε τα συναισθήματα σας να πάρουν το πάνω χέρι, καθώς η Μαύρη Σελήνη σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα δεν ανέχονται στην παρούσα φάση αψυχολόγητες ενέργειες. Η ισορροπία συναισθήματος και λογικής είναι το κλειδί της επιτυχίας σας!


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ