Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ευνοϊκός μήνας για εκμάθηση νέων δραστηριοτήτων και επικοινωνία προβλέπεται να είναι ο Ιούνιος για τους Ταύρους! Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι σαφώς πιο φιλικό απέναντι στο ζώδιο σας για επαφές, συζητήσεις, ανοίγματα, επεκτάσεις και οτιδήποτε καινούργιο έχετε σκοπό να κάνετε στον τομέα της καριέρας σας! Μπορείτε να συζητήσετε τις λεπτομέρειες, αφήστε όμως την οριστικοποίηση οποιονδήποτε οικονομικών όρων για μετά το πρώτο δεκαήμερο, όπου τα πράγματα θα είναι πιο συμφέροντα για σας. Κατά τα άλλα, πολλά πράγματα θα είναι λίγο θολά κατά την διάρκεια του Ιουνίου και θα σας γεμίσουν άγχος και ανασφάλεια, προς το τέλος του μήνα αρχίζουν όμως να ξεκαθαρίζουν και να παίρνουν μια πιο σταθερή μορφή. Κρατήστε λοιπόν επιφυλάξεις και μην κάνετε παρακινδυνευμένες ενέργειες για να μην διαπιστώσετε ότι επιλέξατε λανθασμένη πορεία…
Στον οικονομικό τομέα δεν θα είναι ένας εύκολος μήνας, η θέση του ανάδρομου Ουρανού και του Ποσειδώνα θα επηρεάσουν τον οικονομικό τομέα  καθώς θα υπάρχουν αυξημένα έξοδα αλλά και ενδεχομένως μειωμένα έσοδα, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του μήνα. Σταδιακά επέρχεται μια σχετική ισορροπία εσόδων – εξόδων, αρκεί βέβαια να κάνετε μια σφιχτή διαχείριση. Ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας υπάρχουν, αλλά θα φανούν καλύτερα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Για τα συναισθηματικά σας ο Ιούνιος, χωρίς να είναι ο τέλειος μήνας, θα σηματοδοτήσει μια θετική περίοδο! Λίγη περισσότερη προσοχή θα χρειαστεί προς την περίοδο της Πανσελήνου, γιατί οι πρόσφατες σχέσεις, ιδίως του καλοκαιριού, μπορούν να περάσουν μια σημαντική κρίση. Είναι το crashtestπου θα δείξει τις αντιστάσεις μιας σχέσεις και το αν θα καταφέρει να βγει αλώβητη από έντονες αναταράξεις. Είναι επίσης η περίοδος που ενδέχεται να διαπιστώσετε ή να αισθανθείτε ότι μια σχέση σας, ερωτική, φιλική ή επαγγελματική, δεν σας προσφέρει όσα προσδοκάτε, και να θελήσετε να δράσετε ανάλογα. Μην κάνετε κινήσεις εν θερμό, γιατί λίγο αργότερα ίσως το μετανιώσετε. Προσπαθήστε να μπείτε λίγο στην φιλοσοφία ή την ψυχολογία του άλλου, και ίσως τελικά αλλάξετε γνώμη… Στον τομέα της οικογένειας χαρμόσυνα γεγονότα και εγκυμοσύνες θα έρθουν στο προσκήνιο σε πολλούς του ζωδιακού κύκλου !
Από άποψη υγείας και φυσικής κατάστασης, δεν υπάρχει κάτι που να εμπνέει ανησυχία, παρόλα αυτά, επειδή σας περιμένουν κάποιοι απαιτητικοί μήνες, καλό θα ήταν να ελέγξετε την κατάσταση της υγείας σας, αλλά να φροντίσετε παράλληλα για καλό φαγητό και ξεκούραση. Στον τομέα της υγείας ακολουθήστε την διατροφή των Ταύρων αν θέλετε να αποφύγετε κεφαλαλγίες και προβλήματα στομάχου κατά την διάρκεια του μήνα!

Αλίντα Κανάκη

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ