Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Το μήνα Απρίλιο, αγαπητοί μου Ταύροι, θα χρειαστεί να είστε συγκεντρωμένοι προκειμένου να αποφύγετε λάθη, καθώς από τη μια ο πλανήτης σας η Αφροδίτη είναι ανάδρομος κατά το πρώτο μισό του μήνα, σε θέση που δεν σας ευνοεί ιδιαίτερα, αλλά και ο Ερμής ξεκινάει την δεύτερη ανάδρομη πορεία του για αυτό το χρόνο στις 9 Απριλίου στο ζώδιο σας και δημιουργεί έντονο κλίμα ασυνεννοησίας, με λάθη και μπερδέματα.Ωστόσο πυροσβεστικές και εξισορροπητικές επιδράσεις θα έχουν τόσο ο Ήλιος, όσο και η Σελήνη, επιτρέποντας σας να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας στον επαγγελματικό τομέα! Θα είναι ένας μήνας γεμάτος δραστηριότητα και ενδιαφέροντα, γεμάτος μεν με δράση, χωρίς πολλά περιθώρια ανάπαυσης ή φιλοσοφικής αναζήτησης. Πρέπει αν είστε πρακτικοί, γρήγορη στην λήψη αποφάσεων, χωρίς όμως να λαμβάνετε περιττά ρίσκα. Εάν αποφασίσετε να πάρετε μέρος σε μια ίντριγκα, ώστε να οδηγήσετε τις καταστάσεις στο σημείο που σας συμφέρει για να δράσετε εκ του ασφαλούς, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα διακριτικοί, γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να τινάξετε ολόκληρο το οικοδόμημα και την προετοιμασία μηνών στον αέρα! 

Συμφέρουσες προτάσεις και κινήσεις σε θέματα οικονομικά και εργασιακά θα παρουσιαστούν και ξαφνικές αλλαγές, ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα.
Επαγγελματικά ταξίδια που θα παρουσιαστούν από την αρχή έως και τα μέσα του Απριλίου καλό είναι να τα αποφύγετε εξαιτίας πιθανών ατυχημάτων και μικροεμποδίων. Κάντε λιγάκι υπομονή και κρατήστε το ηθικό σας ακμαίο γιατί οι εξελίξεις που έρχονται θα είναι θεαματικές. Από τα μέσα μέχρι καιτα τέλη του μήνα η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει έντονη δραστηριότητα,μαζί με την δημιουργική σας διάθεση θα ανοίγει νέους δρόμους που θα εκτοξεύσουν τα οικονομικά σας στα ύψη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Και στον αισθηματικό τομέα οι εξελίξεις μπορούν να είναι θεαματικές, αρκεί να έχετε σαφείς στόχους και να παραμείνετε πιστοί σ αυτούς, ότι και να βρεθεί στην πορεία σας. Θα υπάρξουν αρκετά εμπόδια αλλά και άτομα που θα προσπαθήσουν να σας βγάλουν από την πορεία, αλλά δεν επιτρέπεται να λοξοδρομήσετε ούτε στιγμή. Είστε πολύ ισχυροί αυτό το μήνα, με το πλανητικό σκηνικό να σας πριμοδοτεί στον αισθηματικό τομέα, και ως εκ τούτου απόλυτα σε θέση να κατατροπώσετε κάθε πιθανό εχθρό ή αντίπαλο. Η Αφροδίτη θα σας τιμωρήσει και θα χάσετε κάθε πλεονέκτημα, εάν διαπιστώσει ότι παλινδρομείτε και δεν έχετε σαφή άποψη και στρατηγική στον συναισθηματικό τομέα! Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και οι σχέσεις σας με συγγενείς και φίλους ευνοούνται, γι αυτό χαλαρώστε και χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας,όσο τουλάχιστον το πλανητικό σκηνικό το επιτρέπει. Άτομα της οικογένειας σας ίσως να χρειαστούν τη στήριξη ή την συνδρομή σας και θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να επιλύσετε τυχόν προβλήματα του παρελθόντος, με την ανάληψη ενός πιο ενεργητικού ρόλου στο παρόν ζήτημα. 

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα χαρείτε νέες γνωριμίες που ίσως έχουν τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά. Με τον ανάδρομο Ερμή πάντως από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά,στο ζώδιο σας, οι προοπτικές για μακροημέρευση μια νέας σχέσης δεν είναι καλές…


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ