Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Δεκέμβριος θα φέρει στην επιφάνεια με τον πιο επιτακτικό τρόπο ζητήματα που έχουν σχέση με το χρήμα και τις σχέσεις! Στον δεύτερο οίκο σας υπάρχει ένα πραγματικός συνωστισμός πλανητών κατά το μήνα αυτό, με τους Ήλιο, Αφροδίτη, Ερμή (σε ανάδρομη πορεία και με αρκετές όψεις να σας επηρεάζουν) και τον Κρόνο, ενώ ο κυβερνήτης του οίκου αυτού, ο Δίας, να βρίσκεται στο ζώδιο σας και να σχηματίζει όψη με τον Άρη! Η επαγγελματική σας εξέλιξη αυτό το μήνα υπαγορεύεται από την υλική διάσταση και το πιθανό κέρδος! Ήρθε η στιγμή να κάνετε κάποια μεγάλης κλίμακας εγχειρήματα, η επιτυχία των οποίων θα εξαρτηθεί απόλυτα από την ρεαλιστική ή μη θεώρηση των καταστάσεων. Καθώς το οικονομικό σας καίει, είναι απαραίτητο να ενεργήσετε, να αναζητήσετε λύσεις, να παραμερίσετε εμπόδια και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες!

Προσοχή θα απαιτηθεί σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, καθώς ο ανάδρομος Ερμής καραδοκεί για λάθη και παραλείψεις. Ο Δεκέμβριος είναι πολύ καλός στο να εισπράξετε οφειλές, να διευθετήσετε δάνεια και χρέη ή να αξιοποιήσετε κάποια ακίνητη περιουσία, ώστε να σας αποφέρει όσο το δυνατό περισσότερα. Επίσης θα πρέπει να αποφύγετε καταναλωτικές ή άλλες δαπάνες που μπορεί να σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με τον Δια και τον Άρη να βρίσκονται στο ζώδιο σας, η ερωτική-αισθηματική σας ζωή απογειώνεται! Έχετε τεράστια αντοχή και σεξουαλικό πάθος, επιθυμία για κατάκτηση και περιπέτεια. Η ορμή σας αυτή μπορεί ακόμη και να σας οδηγήσει σε τρέλες… Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, η ακραία συμπεριφορά γίνεται ακόμη περισσότερο πιθανή. Η θέση της Αφροδίτης δείχνει επίσης ότι η συναισθηματική ή ερωτική σας ζωή θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη λήψη αποφάσεων που σχετίζονται με την καριέρα ή τα οικονομικά σας, ενώ η όψη Αφροδίτης-Ερμή υποδηλώνει ότι η ερωτική σας ζωή θα έχει αντίκτυπο στον τρόπο σκέψης αλλά και λήψης των αποφάσεων σας.

Οι ελεύθεροι θα απολαύσουν έντονες κοινωνικές επαφές καθώς και ερωτικές εκμυστηρεύσεις που δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι θα τους συμβούν!  Οι επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο αναπτερώνουν το ηθικό σας και μπορείτε πιο ξέγνοιαστα να χαρείτε την καθημερινότητα σας. Το κέφι σας θα είναι θαυμάσιο, η προσωπική σας ακτινοβολία έντονη και οι ευκαιρίες να σεξ και διασκέδαση πολλές. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένας νέος έρωτας, θα πρέπει όμως να είστε αρκετά προσγειωμένοι και ειλικρινείς, για να μπορέσετε να έχετε την συνέχεια που θα θέλατε. 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
22 degrees
Libra
Moon in Libra
17 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ