Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς για να μπορέσετε να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα! Το πρώτο και τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι αρκετά δυναμικά και οι ευκαιρίες πολλές, ενώ κατά το δεύτερο παρουσιάζεται μια κοιλιά. Οι Άρης και Σελήνη είναι στο πλευρό σας και στηρίζουν τις προσπάθειες σας ή σας προστατεύουν από ανεπιθύμητες εξελίξεις. Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση θα ήταν συνετό να ενεργήσετε με σιγουριά και φρόνηση, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του μήνα. Δώστε προσοχή σε πρακτικά ζητήματα της επιχείρησης σας, καθώς αυτή τη χρονική στιγμή θα μπορούσαν να φανούν οι οργανωτικές σας αδυναμίες που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στο οικονομικό αποτέλεσμα της επιχείρησης σας. Οι υπόλοιποι μην βιαστείτε να πρωτοβουλίες υλοποιήσετε τις δικές σας  και περιοριστείτε προς το παρόν αυστηρά στα καθήκοντα σας. Μην ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη, που κατά παράδοση είναι μεγάλη σας ευεργέτης, αυτή την περίοδο είναι αυστηρός κριτής και τιμωρός! Μην κοινοποιείτε σκέψεις και μελλοντικά σχέδια, για να μην την ενεργοποιήσετε και αυτό θα απομάκρυνε όλες τις ευκαιρίες από κοντά σας… Οι όψεις του μήνα που σας επηρεάζουν: Ο Ερμής σε σύνοδο τονίζει την προσπάθεια και διευκολύνει τόσο τη σκέψη όσο και την επικοινωνία, ο Δίας σε εξάγωνο χαρίζει τύχη και ευκαιρίες επέκτασης, ο Κρόνος σε τρίγωνο απαιτεί πειθαρχημένες κινήσεις για να δώσει τις ευλογίες του, ενώ ο Ουρανός σε τρίγωνο ευνοεί την πρωτοπορία και την πρωτοτυπία!

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, τα έξοδα σας είναι εξαιρετικά αυξημένα αυτό τον μήνα και δεν θα είστε εύκολα σε θέση να τα καλύψετε, εάν δεν κάνετε προσεκτική διαχείριση. Εάν προτίθεστε να κάνετε κάποιες επενδύσεις, προσοχή στις βιαστικές κινήσεις και στα ψηλά γράμματα!

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Είναι ένας «θερμός» μήνας για τα αισθηματικά σας, ιδίως μετά το πρώτο του δεκαήμερο! Θα υπάρξουν έριδες και προστριβές, γκρίνιες και ζηλοτυπίες, εντάσεις και ανταγωνισμοί. Μην βιαστείτε να ρίξετε το σφάλμα στην άλλη πλευρά, γιατί όλο και θα βάλετε το χεράκι σας και σεις για να κορυφώσετε την ένταση! Η υποκρισία και η εξαπάτηση που πιθανόν να χρησιμοποιήσετε για να φέρετε τις καταστάσεις εκεί που τις θέλετε, θα ενεργοποιήσουν την δυναμική αντίδραση της Αφροδίτης, που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα! Εάν θέλετε πραγματικά να φέρετε την ισορροπία σε μια σχέση που παραπαίει, χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις αλλά και ειλικρινή δέσμευση και προσπάθεια. Ο εγωισμός και τα παιχνίδια ισχύος και επιβολής δεν έχουν καμία τύχη αυτή την περίοδο και θα οδηγήσουν σε αντίθετα αποτελέσματα. Θα πρέπει να μάθετε επίσης να ακούτε επί της ουσίας τις απόψεις των άλλων και να τις λαμβάνετε σοβαρά υπόψη σας, εάν θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα στην προσωπική σας ζωή. Ο Δίας σε αντίθεση απαιτεί μέτρο στις κινήσεις και ανοιχτό μυαλό, για να μην πολλαπλασιάσει τα προβλήματα που πιθανόν υπάρχουν! Όσο για τους ελεύθερους, ας έχουν κατά νου ότι ο Σεπτέμβριος μπορεί να τους φέρει αυτό που θα ευχόταν να τους συμβεί το καλοκαίρι, έναν νέο κεραυνοβόλο έρωτα! Ας κάνουν όμως μετρημένες και προσεκτικές κινήσεις, μέχρι να δουν που πάει η σχέση…


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ