Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κατά το μήνα Αύγουστο, φίλοι Σκορπιοί, ο τομέας της καριέρας σας θα είναι ο πλέον ευνοημένος! Πρέπει να ασχοληθείτε όμως με την εικόνα σας, αυτή δηλαδή που σχηματίζουν οι γύρω σας για εσάς, να κάνετε την αυτοκριτική σας και να φροντίσετε την καριέρα σας. Ίσως σας ανατεθούν σημαντικές αρμοδιότητες αυτό το μήνα, που πρέπει όμως να τις αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα. Σταθμίστε τις δυνάμεις σας και δώστε την απαιτούμενη προσοχή στην άσκηση των καθηκόντων σας, αν θέλετε να έχετε πιθανότητες επιτυχίας στο έργο σας. Δεν πρέπει να υπολογίστε την κούραση ή τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Όσοι μεταξύ σας έχουν υπαλληλική θέση εργασίας, καλό θα ήταν να προσέξουν τις σχέσεις στους με τους προϊσταμένους τους, καθώς μπορούν να σας ορθώσουν εμπόδια, μια και δεν βλέπουν με καλό μάτι την πρόοδο σας. Εργαστείτε μεθοδικά και σιωπηρά, αποφεύγοντας προκλητικές ή ριψοκίνδυνες κινήσεις. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι όσοι ασκούν το επάγγελμα του στρατιωτικού, του μηχανικού, καθώς και οι αθλητές! Μετά τις 26.8 μπορεί να έχετε μια ανέλπιστη στήριξη από άτομο ιεραρχικά ανώτερο σας ή από ανώτερη κοινωνική τάξη, το οποίο θα διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στην προώθηση της καριέρας σας. Ίσως και να υπάρξει με αυτό το άτομο ένα σύντομο ερωτικό ειδύλλιο. Ο Ήλιος, ο κυβερνήτης της καριέρας και των επαγγελματικών σας, βρίσκεται αυτό το διάστημα στο ζώδιο του Λέοντα και στον 10ο οίκο σας, και περνάει 23.8 στην Παρθένο και στον 11ο οίκο. Στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα κυριαρχήσει η λογική, η τάξη και η λεπτομέρεια στις επαγγελματικές σας κινήσεις, ενώ θα ευνοηθούν οι ομαδικές προσπάθειες! Η διέλευση του Ουρανού από τον 6ο οίκο σας θα φέρει κάποιες αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον, που μπορεί να αφορούν την εισαγωγή νέων τεχνολογιών ή την εφαρμογή κάποιων νέων και πρωτοποριακών μεθόδων παραγωγής.
Το πέρασμα του Κρόνου από τον 2ο οίκο σας, σας καλεί να σταθμίσετε τις πραγματικές αξίες της ζωής, τα υλικά δηλαδή και τα πνευματικά αποκτήματα σας. Στον τομέα των οικονομικών σας θα χρειαστεί πολύ καλή διαχείριση και πνεύμα οικονομίας. Καλείστε να επανεξετάσετε τώρα τις πραγματικές σας ανάγκες και να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητες σας, καθώς η πραγματικότητα μπορεί να διαφέρει κατά πολύ, από ότι μέχρι στιγμής θεωρούσατε σαν δεδομένο. Μια πιθανή οικονομική επέκταση που θα προσπαθήσετε αυτό το διάστημα θα χαρακτηριστεί από ατολμία και αναποφασιστικότητα, καθώς ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 12ο οίκο σας. Ο Κρόνος σε τρίγωνο σας δίνει τις ευκαιρίες ανάκαμψης και επέκτασης που έχετε ανάγκη, αλλά η ατολμία και η μοιρολατρία μπορεί να ενεργοποιήσει το τετράγωνο του Πλούτωνα και να υπάρξουν ανυπέρβλητα εμπόδια το δρόμο σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στην αισθηματική σας ζωή ο μήνας αυτός θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, θα υπάρξουν όμως και αρκετές ευκαιρίες για εξομάλυνση των καταστάσεων. Με την Αφροδίτη, τον κυβερνήτη του γάμου και των συνεργασιών του ζωδίου σας, να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 9ο οίκο σας, θα επιδιώξετε την υλική και συναισθηματική ασφάλεια, με στροφή στην οικογένεια και το ταίρι σας! Με πρωτοπόρες και αντισυμβατικές πρακτικές που θα σας εμπνεύσει ο Ουρανός να εφαρμόσετε, μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα! Από τις 26.8 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και στον 10ο οίκο σας, θα υπάρξει ένας ενθουσιασμός στην αισθηματική σας ζωή και μια μεγαλοψυχία απέναντι στο ταίρι σας. Κινδύνους εγκυμονεί μόνο τη έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα που θα επικρατεί κατά περιόδους, καθώς ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 5ο οίκο σας, θολώνει την κρίση και οξύνει την φαντασία κατά μη δημιουργικό τρόπο! Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε το ένστικτό σας, καθώς μόνο αυτό μπορεί να σας κρατήσει κάπως προσγειωμένους. Ο Ερμής σε αντίθεση φέρνει αδυναμία επικοινωνίας μεταξύ των εταίρων, αλλά ο Πλούτωνας σε εξάγωνο σώζει κατά κάποιο τρόπο την παρτίδα, με τις ευκαιρίες που φέρνει για ανάπτυξη και νέα ξεκινήματα.
Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευχέρεια και τις ευκαιρίες να κάνουν καινούργιες γνωριμίες με τις ευλογίες του Πλούτωνα, ο Ποσειδώνας όμως μπορεί να τους οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα και σε μια αδικαιολόγητα ευφορία, που θα την μετανιώσουν λίγο αργότερα, όταν αυτός θα επανέλθει σε ορθή κίνηση και ξεμπλοκάρει η κρίση τους.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ