Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Κρόνος, ο ουράνιος ευεργέτης του ζωδίου σας, φίλοι Σκορπιοί, συνεπικουρούμενος από τον Άρη, εγγυώνται έναν ενδιαφέροντα μήνα για τις υποθέσεις σας. Ο Κρόνος εμφανίζεται εξαιρετικά ισχυρός αυτή τη περίοδο στο πλευρό σας, επιτρέποντας σας να χειριστείτε τις υποθέσεις σας με αρκετή άνεση και με θετικά αποτελέσματα. Επειδή όμως να τα πάντα έχουν το ανάλογο τίμημα στη ζωή, σε αντάλλαγμα ίσως θα κλιθείτε να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις και να συνεργαστείτε με άτομα που δεν αντέχετε καν να τα αισθάνεστε στο περιβάλλον σας. Θα είναι όμως για το καλό σας, γιατί αυτές οι συνεργασίες θα αποδειχτούν εξαιρετικά αποτελεσματικές στην παρούσα φάση. Υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο, κάποιοι από σας να αποκτήσουν ένα πολύ ισχυρό μέντορα ή προστάτη, εάν άτομο που δεν θα μπορούσαν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα να φανταστούν! Μόνο η Σελήνη μπορεί να σας παίξει άσχημα παιχνίδια, εάν επαναπαυτείτε στην καλή σας τύχη ή πέσετε σε λήθαργο και δεν δράσετε τη στιγμή που πρέπει.
Στον τομέα της καριέρας σας, θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας στις τρέχουσες υποθέσεις σας, μη αφήνοντας περιθώρια να αποσπαστεί η προσοχή σας από τα τεκταινόμενα γύρω σας, ώστε να τις διεκπεραιώσετε τάχιστα. Δύο μυαλά μπορούν πολύ πιο εύκολα να βρουν λύσεις, από ότι  μόνοι σας, έστω και αυτά τα μυαλά έχει αποδειχτεί στο παρελθόν ότι δεν είναι καθόλου συμβατά… Η θριαμβευτική κατάληξη των προσπαθειών σας θα σας ανταμείψει για τις υποχωρήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχουν την πλανητική εύνοια την περίοδο αυτή να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους, εάν έχουν προγραμματίσει κάτι ανάλογο. Θα υπάρξουν τόσο οι ευκαιρίες, όσο και η οικονομική άνεση να το κάνουν. Προσοχή μόνο στα επικίνδυνα εγχειρήματα, καθώς η όψεις της Σελήνης αυτή την περίοδο δεν αφήνουν πολλά περιθώρια επιτυχίας.   

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στην συναισθηματική σφαίρα, οι μακροχρόνια δεσμευμένοι ή όσοι είναι παντρεμένοι, αναμένεται να έχουν ένα ήρεμο και γαλήνιο μήνα, καθώς θα είναι αρκετά συντηρητικοί και εσωστρεφείς. Θα αφιερώσουν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα και αναμένεται να εξομαλυνθούν σταδιακά όλες οι προβληματικές καταστάσεις στην σχέση σας. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο στα αψυχολόγητα ξεσπάσματα, γιατί θα μπορούσαν να δυναμιτίσουν εάν πραγματικά καλό κλίμα και να δημιουργήσουν προβλήματα από το πουθενά.
Οι αδέσμευτοι θα βιώσουν μια σύντομη αλλά πολύ φωτεινή ρομαντική έξαρση αυτό το μήνα και κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών υπάρχουν οι κατάλληλες ευκαιρίες να ζήσετε ένα δυνατό φλερτ. Ίσως να χρειαστεί να βγείτε από την πεπατημένη και να ακολουθήσετε άγνωστες ατραπούς, κάτι που θα σας εξιτάρει! Η δυνατότητα να ξεκινήσετε κάτι καινούργια στη συναισθηματική σας ζωή υπάρχει, αρκεί να αισθάνεστε την ανάγκη για δέσμευση μέσα από μια μακροχρόνια συναισθηματική περιπέτεια. Εάν όχι, καλύτερα θα ήταν να μην δώσετε έκταση στα συμβάντα και να φροντίσετε να εκπέμψετε τα σωστά μηνύματα.

Αλίντα Κανάκη

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ