Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Τα επαγγελματικά σας βήματα θα καθοδηγούνται αυτό τον μήνα απόλυτα από την προσμονή και την ελπίδα αυξημένων εισροών και κερδών. Το άγχος σας και η ανάγκη σας για την αύξηση των εσόδων σας είναι τόση που δεν αποκλείεται να επιχειρήσετε να κερδίσετε χρήματα, έστω και με λίγο πλάγιους τρόπους. Μετά τα μέσα του μήνα θα παρουσιάσουν σημαντική ανοδική πορεία στα επαγγελματικά τους όσοι ασχολούνται με τον τομέα των εκδόσεων ή έχουν οικονομικές συναλλαγές εμπορικής φύσης με το εξωτερικό. Ο ευεργέτης σας πλανήτης Ερμής αναμένεται να σας δώσει κατά το μήνα αυτό την ενέργεια και που χρειάζεστε να περάσετε από τον προγραμματισμό και την σκέψη στην πράξη. Ο Άρης θα σταθεί σε απρόβλεπτο χρόνο στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσει να διασειστείτε με επιτυχία εντάσεις και διαπληκτισμούς στο επαγγελματικό περιβάλλον. Χρειάζεται όμως από μέρους σας σαφή πλάνα και στόχους, για να μην πέστε στην δυσμένεια της Αφροδίτης, που αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται στο πλευρό σας.  Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται προσοχή στην διαχείριση των τραπεζικών δανείων, καθώς και οι εκκρεμότητες που μπορεί αν έχετε με εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία.  Εάν καταφύγετε σε πλάγια μέσα για να βρείτε τα χρήματα που σας λείπουν θα κλιθείτε να πληρώσετε το τίμημα πολύ σύντομα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μια ένταση θα υπάρχει στο πρώτο μισό του μήνα στην σχέση σας, καθώς θα διαισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον σύντροφό σας. Αυτό όμως θα οφείλεται περισσότερο στην καχυποψία σας και θα στηρίζεται λιγότερο σε πραγματικά γεγονότα. Μετά τα μέσα του μήνα αποφασίζετε να χαλαρώσετε και να αποβάλλετε τις μαύρες σκέψεις από το μυαλό σας και έρχεστε πιο κοντά στο ταίρι σας, ζώντας όμορφες στιγμές. Οι αδέσμευτοι θα αισθανθούν την ανάγκη να μοιραστούν την μοναξιά τους με κάποιο άτομο και θα δουν με διαφορετικό μάτι κάποιον που εδώ και καιρό βρίσκεται γύρω τους. Δεν είναι όμως σοφό να ποντάρετε αυτό το μήνα σε μια σοβαρή σχέση, καθώς ο Ερμής θα είναι μετά το πρώτο δεκαήμερο σε ανάδρομη πορεία. Οι γνωριμίες που θα κάνετε όμως σε κοινωνικό επίπεδο μπορούν σταδιακά να αλλάξουν ίσως και με ριζικό τρόπο τη ζωή σας!


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ