Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας μήνας, φίλοι Παρθένοι, που θα είναι καθοριστικός για την μελλοντική σας πορεία! Ο Ερμής, ο ουράνιος ευεργέτης σας, δίνει τη θέση του στην Αφροδίτη, που θα σας γεμίσει με ενέργεια αλλά και μια καλύτερη οπτική στα πράγματα. Θα πρέπει να ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και κυρίως να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την μελλοντική πορεία της ζωής σας. Τώρα θα ξεκαθαρίσετε τα θολά σημεία της ζωής σας και θα καθορίσετε την νέα πορεία που μπορεί να σας οδηγήσει εκεί που ονειρεύεστε. Δεν υπάρχει καιρός για εφησυχασμός, δεν υπάρχουν περιθώρια ανάπαυλας κατά τον Φεβρουάριο. Η δάση θα είναι συνεχής και ίσως χρειαστεί να ψάξετε λίγο πιο κάτω από την επιφάνεια για να βρείτε τις πραγματικές αιτίες των φαινομένων που βιώνετε. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο στον Ποσειδώνα, που θα σας φέρει κάθε είδους ευκαιρίες στην πόρτα σας, που όμως θα είναι απατηλές, προκειμένου να σας δημιουργήσει εμπόδια.
Αναφορικά με την εργασιακή σας σφαίρα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα ωφεληθούν από τις παρούσες αστρολογικές όψεις του μήνα. Από την πρώτη μέρα του μήνα θα σας γίνει σαφές, ότι θα πρέπει να δράσε για να επιβιώσετε ή να έχετε καλύτερες προοπτικές στο μέλλον. Προετοιμάστε τις δράσεις σας, αποφασίστε τι είναι ωφέλιμο και χρήσιμο να κάνετε για να βελτιώσετε το επίπεδο των υπηρεσιών ή την ποιότητα των προϊόντων που διαθέτετε, και κινηθείτε την κατάλληλη χρονική στιγμή. Όσο για όσους έχουν μια υπαλληλική θέση εργασίας, καλό θα ήταν τουλάχιστον μέχρι το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα να μην βιαστείτε να δράσετε! Κρατήσετε την ψυχραιμία σας και περιμένετε στη γωνία μέχρι να κατακάτσει η σκόνη… Ο Ποσειδώνας μπορεί να σας ωθήσει σε παράτολμες ενέργειες, κάτι που θα πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία. Η περίοδος αυτή θα είναι καθοριστικής σημασίας για την μελλοντική σας εξέλιξη, και δεν δικαιολογούνται λάθη ή βιαστικές κινήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Αναφορικά με την συναισθηματική σας ζωή, ο Φεβρουάριος θα είναι ένας περίεργος μήνας με μικτές τάσεις, για άλλους θετικός, καθώς θα βρουν την ηρεμία και την γαλήνη, και για άλλους έντονος, καθώς θα αντιμετωπίσουν μια σειρά από δύσκολες καταστάσεις. Για όσους βρίσκονται σε μια σχέση που έπαψε πλέον να τους ικανοποιεί, την περίοδο αυτή θα πρέπει να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της ζωής τους! Μην περιμένετε να έρθει ο από μηχανής Θεός να σας σώσει, δίνοντας τη λύση στα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί, γιατί κάτι τέτοιο προφανώς και δεν θα συμβεί. Πρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, να σκεφτείτε διεξοδικά τα ζητήματα που αντιμετωπίζετε, να κινηθείτε έξυπνα, ίσως και πονηρά, για να απεγκλωβιστείτε από μια σχέση που σας κάνει κακό ή σας κρατάει δέσμιους και δεν σας αφήνει να προχωρήσετε. Ακόμη και ο κόσμος όλος να είναι εναντίων σας, εσείς θα πρέπει να ακούσετε την καρδιά σας και να κινηθείτε αποφασιστικά.
Όσο για τους αδέσμευτους, ο μήνας αυτός προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες να αλλάξετε προς το καλύτερο την προσωπική σας ζωή και να βρείτε την αγάπη και την γαλήνη που ονειρεύεστε. Πολύ καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας της καινούργιας σας σχέσης θα έχετε, εάν ο σύντροφός σας είναι ένα πιο έμπειρο ή πιο ώριμο πνευματικά άτομο από εσάς…

Αλίντα Κανάκη

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ