Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Στον επαγγελματικό τομέα ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες τον Δεκέμβριο, αγαπητοί μου Λέοντες, με καθυστερήσεις και εμπόδια που θα παρουσιαστούν κατά διαστήματα αυτό τον μήνα, λόγω κυρίως της ανάδρομης πορείας του Ερμή! Για να αποφύγετε κάθε πιθανή τριβή,  θα πρέπει να θέσετε εξ αρχής ξεκάθαρο πλαίσιο συνεργασίας, με αμοιβαίο σεβασμό όλων των πλευρών. Είναι μια περίοδος όμως που μπορείτε με όχημα της αρετές και τα ταλέντα σας να καταγράψετε σημαντική πρόοδο στα επαγγελματικά σας! Η δημιουργικότητα σας είναι το πιο δυνατό σας χαρτί! Αναπτύξτε, αναδείξτε και εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα δημιουργικά σας ταλέντα. Οι τομείς δραστηριότητας που έχετε μεγαλύτερες δυνατότητες επιτυχίας είναι οι τέχνες, η ψυχαγωγία, η διαφήμιση, η δημιουργία ηλεκτρονικών παιχνιδιών, ο αθλητισμός και σε ότι έχει σχέση με την διαχείριση του ελεύθερου χρόνου. Ζητήματα κατοικίας και ακίνητης περιουσίας μπορεί επίσης να σας απασχολήσουν, οδηγώντας σας σε αποφάσεις και δράση που αποφεύγατε κατά τους προηγούμενους μήνες.

Από οικονομικής άποψης, το επαναστατικό πνεύμα που θα σας διακατέχει θα επηρεάσει και το πορτοφόλι σας. Φροντίστε τουλάχιστον να μην ξεφύγετε κατά πολύ από τα πλαίσια του προϋπολογισμού σας, ξεσπαθώνοντας σε καταναλωτικές δαπάνες. Η τύχη και οι εξυπνάδα σας μπορεί να αυξήσει σε σημαντικό βαθμό τα έσοδα σας αυτό το μήνα, αποφύγετε όμως τα τυχερά παιχνίδια και την κερδοσκοπία, γιατί οι απώλειες σας θα είναι πολύ μεγάλες!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση θα έχετε την ευκαιρία μετά τα μέσα του μήνα να λύσετε προβλήματα που σκίαζαν τους τελευταίους μήνες τον δεσμό ή τον γάμο σας. Ανάλογα με το πώς χειριστήκατε τις προκλήσεις των καιρών, το Δεκέμβριο θα φανούν τα πραγματικά αποτελέσματα. Σαν μήνας προβλέπεται να φέρνει την ηρεμία και την γαλήνη, την εξομάλυνση των σχέσεων και την επίλυση των μακροχρόνιων προβλημάτων που μπορεί να ταλαιπωρούν μια σχέση. Και η αιτία των συναισθηματικά ηλιόλουστων ημερών σας, θα βρίσκεται στο πέρασμα του Ήλιου από τον οίκο της σεξουαλικότητας και της αγάπης κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα, με την Αφροδίτη να τιμά με την παρουσία της τον ίδιο οίκο μέχρι τις 25/12, καθώς και τον Ερμή, ανάδρομο όμως μεταξύ 3 και 23/12! Ο Δεκέμβρης θα φέρει λοιπόν τα έντονα συναισθήματα και την ανάγκη για νέες εμπειρίες, από την άλλη όμως θα υπάρχει αναποφασιστικότητα και σύγχυση… Μόνο κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είστε σε θέση να θέσετε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και να πάρετε αποφάσεις. Μέχρι τότε, απολαύστε το πάθος!

Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, όλη αυτή η ενέργεια θα διοχετευτεί στο σεξ! Θα είστε ένας ανεμοστρόβιλος που θα ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμα του… Είναι ο μήνας των ατέλειωτων κατακτήσεων και των απίθανων ερωτικών εμπειριών. 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ