Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

 

ΛΕΩΝ

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Στον εργασιακό σας τομέα, φίλοι Λέοντες, από την μια θα υπάρχει ένταση και πίεση χρόνου στις αρχές του μήνα να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας στην ώρα τους, από την άλλη όμως θα βλέπετε ότι παρ όλες τις προσπάθειες σας τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θα θέλατε. Ίσως κατά την περίοδο αυτή να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο αντικείμενο εργασίας σας, ακόμη και στον τόπο εργασίας. Το πλανητικό σκηνικό θα σας δείξει με τον δικό του μοναδικό τρόπο εάν κάποια πράγματα έχουν κάνει τον κύκλο τους και θα περάσουν στην ιστορία ή εάν θα πρέπει να κάνετε αλλαγές, αναπροσαρμογές και ξεκαθαρίσματα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας που θα λειτουργεί αποτελεσματικά γύρω στις 20 Νοεμβρίου! Θα πρέπει εντούτοις να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις και τις αποφάσεις σας, ώστε να μπορέσετε να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Ο ενθουσιασμός προς το τέλος του μήνα μπορεί να σας οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες που θα σας βλάψουν. Προσοχή λοιπόν στις κινήσεις σας! Από οικονομικής άποψης, το πρώτο μισό του μήνα θα σας ταλαιπωρήσει λίγο, μια και οι εισροές δεν θα έχουν το ρυθμό που θα περιμένατε και τα έξοδα σας θα είναι πολλά. Μετά τα μέσα οι εισροές ομαλοποιούνται. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με Τράπεζες και εφορίες κατά το πρώτο μισό του μήνα.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στον συναισθηματικό τομέα το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες προστριβές και έριδες που θα δημιουργήσουν μια περίεργη ατμόσφαιρα στην σχέση ή στον γάμο σας. Εάν η σχέση σας στηρίζεται σε γερά θεμέλια δεν έχετε να φοβηθείτε και πολλά, μια και μπόρα είναι και θα περάσει. Περισσότερα προβλήματα θα έχουν να αντιμετωπίσουν όσοι έχουν μια προβληματική σχέση ή εάν η σχέση τους είναι καινούργια και δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη. Εκεί ενδέχεται να μπείτε σε σκέψεις για το ποια θα πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα σας. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, καθώς μετά τα μέσα του μήνα το κλίμα στρώνει, όπως και η διάθεση σας! Το διήμερο 21-22 Νοεμβρίου είναι εξαιρετικό για τα αισθηματικά σας, εάν καταφέρετε και βρείτε έως εκείνη τη χρονική στιγμή τις προσωπικές σας ισορροπίες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχουν μια έντονη κοινωνική ζωή και ίσως να βρεθεί στο διάβα τους ένα πρόσωπο που θα τους τραβήξει την προσοχή. Μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε και να επενδύσετε, μια και οι απερίσκεπτες κινήσεις οδηγούν σπάνια στην επιτυχία ενός εγχειρήματος.  Δώστε του χρόνο και το επόμενο διάστημα θα σας δείξει εάν αξίζει τον κόπο να κάνετε την προσπάθεια. Εξαιρετικές μέρες για τα αισθηματικά σας παρουσιάζονται στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου του μήνα!


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ