Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας με μεγάλη κινητικότητα και αρκετές ελπίδες για ένα καλό ξεκίνημα που θα αποφέρει καρπούς λίγο αργότερα. Η ευθυγράμμιση του Ήλιου και του Πλούτωνα, δύο ευεργετών πλανητών απέναντι στο ζώδιο σας, θα αποδειχθεί εξαιρετικά ισχυρή και ιδιαίτερα παραγωγική για τα συμφέροντα σας! Θετικά συνδράμουν και τα τρίγωνα Ουρανού και Άρη, που φέρνουν ευκαιρίες και δημιουργική ενέργεια στην καθημερινότητα σας, ενώ το εξάγωνο του Δια ευνοεί την επέκταση. Οι απαιτήσεις σας από την δουλειά σας θα είναι αυξημένες, αυξημένη όμως θα είναι και η ζήτηση που θα έχετε! Μην περιμένετε όμως να σας έρθουν όλα έτοιμα και στο πιάτο. Θα πρέπει να κινηθείτε, να κάνετε τις επαφές σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Σε πιθανά προβλήματα θα πρέπει να αναλάβετε τα ινία και με σύνεση και προσοχή να οδηγήσετε τις καταστάσεις σε ομαλό έδαφος και στην τελική και οριστική επίλυση τους! Ξεδιπλώστε με επιδεξιότητα την στρατηγική σας και προλειάνετε το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει λίγο αργότερα στο λιμάνι που επιθυμείτε. Ίσως να χρειαστεί να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας, και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες, εάν πρόκειται να πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο ποσοστό των προσδοκιών σας. Αρνητική ωστόσο θα είναι η ευθυγράμμιση του Ουρανού, που είναι εξαιρετικά ισχυρός αυτή την περίοδο και μπορεί να σας κάνει ζημιά, μόνο όμως εάν δεν προσέξετε. Θα πρέπει την περίοδο αυτή να είστε διαλλακτικοί, ξεχνώντας τον εγωισμό αλλά και την μεγαλομανία σας. Χαρακτηριστικό στοιχείο του μήνα αποτελεί το γεγονός, πως επαγγελματική και συναισθηματική ζωή είσαι όσο ποτέ άλλοτε αλληλένδετες και κάθε προσπάθεια να τις διαχωρίσετε θα πέφτει στο κενό… Αυτό σημαίνει ότι πιθανά προβλήματα στην σχέση ή τον γάμο σας θα έχουν άμεσο και μεγάλο αντίκτυπο στην καριέρα σας και το αντίστροφο!  

Από οικονομικής άποψης ο Σεπτέμβριος χρειάζεται αρκετή προσοχή στην διαχείριση σας. Κάποιες αποφάσεις που θα έχουν σχέση με τοποθετήσεις χρημάτων, χρηματικές προσφορές που μπορεί να σας κάνουν ή νέες συμφωνίες που θα κλιθείτε να υπογράψετε, καλό θα ήταν να τις μελετήσετε προσεκτικά, ιδίως μετά τις 20.9, μια και ο οικονομικός σας τομέας επηρεάζεται από τον Άρη που μπορεί να σας οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις και κατ επέκταση σε λάθη! Το ίδιο ισχύει και για τις καταναλωτικές σας δαπάνες, που μπορεί να είναι φουσκωμένες και αψυχολόγητες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο Σεπτέμβριος είναι μια πραγματικά διφορούμενη εποχή για τα αισθηματικά σας, φίλοι Λέοντες! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να καταφέρετε αυτό που οραματίζεστε ή επιθυμείτε. Η επιτυχία, όταν και σε όσες περιπτώσεις έλθει, θα έχει τον χαρακτήρα του μόνιμου, καθώς για να την κατακτήσετε θα πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με το ταίρι σας, και οι επιδιώξεις σας να μην χαρακτηρίζονται από το πρόσκαιρο και καιροσκοπικό. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή να χειραγωγήσετε το ταίρι σας, δεν θα ήταν σοφό να επιβάλετε τις απόψεις σας. Στην περίπτωση αυτή ενεργοποιείτε την αρνητική ευθυγράμμιση του Ουρανού, που μπορεί να σας χτυπήσει με ένα ολόκληρο γαλαξία προβλημάτων που θα διαλύσουν τα πάντα γύρω σας. Και επειδή, όπως προαναφέραμε, αισθηματικά και επαγγελματικά είναι αυτή τη στιγμή αλληλένδετα, θα κάνετε εξαιρετικά μεγάλη ζημιά και στην καριέρα σας! Η παρούσα χρονική στιγμή προσφέρεται για διάλογο, προσεκτικές κινήσεις και διαλλακτική στάση και αντιμετώπιση των ζητημάτων που υπαγορεύονται από τον Κρόνο! Από κοινού μπορούν να βρεθούν λύσεις που θα ικανοποιούν και τους δύο, αρκεί να είναι ισόρροπες και θα αποβλέπουν στην αρμονική λειτουργία της σχέσης. Και αυτό απαιτεί την θέληση αλλά και την δέσμευση και των δύο μερών!  Για τους ελεύθερους του ζωδίου, υπάρχει μια τάση για αχαλίνωτη περιπέτεια σε ερωτικό επίπεδο, που καθοδηγείται από τον Άρη. Σε ενδεχόμενη καινούργια γνωριμία, που θα κρίνεται πως έχει ενδιαφέρον και μακροχρόνιες προοπτικές, καλά θα κάνετε στην παρούσα τουλάχιστον φάση να μην κινηθείτε πολύ επιθετικά, γιατί θα τορπιλίσετε οι ίδιοι σας κάθε πιθανότητα επιτυχίας!


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ