Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η θετική για το ζώδιο σας θέση του Πλούτωνα αυτό το μήνα, που ενισχύεται από τον Ήλιο και την Αφροδίτη, εγγυάται για τους Λέοντες σίγουρη επικράτηση έναντι του ανταγωνισμού! Την χρονική αυτή στιγμή θα έχετε τις ευκαιρίες να επιτύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε! Είναι όμως αυτονόητο ότι  θα είναι σε άμεση συνάρτηση με τις προσπάθειες που θα καταβάλλετε. Σε γενικές γραμμές όμως τα όποια  θετικά αποτελέσματα θα έρθουν πολύ πιο εύκολα τώρα, από ότι μια οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και εκείνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να είστε προσγειωμένοι, συγκεντρωμένοι και προσαρμοστικοί στις απαιτήσεις των καιρών. Η έλλειψη συγκέντρωσης ή ο εγωισμός μπορεί να ενεργοποιήσει την αρνητική θέση του Ποσειδώνα και να οδηγήσει στην καταστροφή! Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα κάντε τα πλάνα σας, στα μέσα του μήνα δραστηριοποιηθείτε και εφαρμόστε όσα σκεφτήκατε, και κατά το τρίτο δεκαήμερο ελέγξτε την ορθότητα ή την αποτελεσματικότατα των όσων επιχειρήσατε, ώστε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες οι επικοινωνία και οι επαφές σας θα είναι ιδιάζουσας σημασίας για την πρόοδο σας! Εκμεταλλευτείτε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα να κάνετε τις επαφές σας και να κλείσετε συμφωνίες. Για όσους έχουν υπαλληλική σχέση, συνιστάται να μην αφήσουν τα γεγονότα να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ενεργήσετε γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα διλήμματα και η ανασφάλειες δεν έχουν καμία θέση αυτή τη χρονική στιγμή, καθώς κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Αναφορικά με την συναισθηματική ή κοινωνική ζωή σας, δεν αναμένονται ιδιαίτερες δυσκολίες αυτό το μήνα. Απλά θα πρέπει να παραμερίσετε λίγο το συναίσθημα και να δώσετε περισσότερο χώρο στην λογική. Μην παίρνετε τα πράγματα κατάκαρδα και προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα. Έτσι θα μπορέσετε να δείτε τα ζητήματα από άλλη οπτική, ενδεχομένως πιο αντικειμενικά, και να κινηθείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια προς το ποθούμενο. Κάποιοι μεταξύ σας ίσως να αποφασίσουν ότι έφτασε η χρονική στιγμή για την επισημοποίηση της σχέσης και να σχεδιάσουν ένα γάμο. Κάποιες αντιδικίες ίσως προκύψουν με πρόσωπο από τον οικογενειακό σας κύκλο, αλλά στην περίπτωση αυτή αποφύγετε αντιδράσεις εν θερμώ. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα απολαύσουν μια υπέροχη περίοδο, γεμάτη χαρά, διασκέδαση και αρκετές ευκαιρίες για μια καινούργια σχέση. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ξεκινήσετε και να κάνετε τα πρώτα βήματα σε μια νέα σχέση. Σκεφτείτε όμως πρώτιστα τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες και μην αφομοιώνεστε εύκολα  από τα «θέλω» των άλλων, καθώς στην περίπτωση αυτή η αδυναμία σας θα φέρει την αντίδραση του Ερμή, που θα ανατρέψει τα δεδομένα.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ