Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο μήνας Μάιος, φίλοι Λέοντες, θα είναι ένας κατά βάση περίεργος και ίσως δύσκολος μήνας, καθώς ο Πλούτωνας, ο ισχυρότερος προστάτης σας, θα σχηματίζει όψεις με τον Ουρανό και θα σας δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες, που όμως μπορούν να έχουν μια θετική κατάληξη. Οι αποφάσεις και οι ενέργειες σας μπορούν να οδηγήσουν σε μια απίστευτη αλυσίδα αντιδράσεων, επηρεάζοντας όχι μόνο τη δική σας, αλλά και την ζωή πολλών άλλων γύρω σας. Οι όποιες δράσεις σας θα έχουν ένα μακροχρόνιο ορίζοντα ολοκλήρωσης, οπότε μην ελπίζετε να δείτε σύντομα απτά αποτελέσματα. Εσείς όμως δεν θα πρέπει, τουλάχιστον στην  παρούσα φάση, να σκέφτεστε και να προγραμματίζετε το απώτερο μέλλον, παρά να επικεντρώσετε τις προσπάθειες σας στην παρούσα στιγμή και σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό. Ευκαιρίες θα έχετε από το πλανητικό σκηνικό πολλές, ακόμη και λανθασμένες κινήσεις να κάνετε, ώστε να επιτύχετε αυτό που επιθυμείτε. Αρκεί η συνετή δουλειά και η δέσμευση σας στο σκοπό. Δεν είναι απαραίτητο να καταλαβαίνετε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας τα πάντα, διότι η άγνοια είναι κάποιες φορές σωτήρια. Η σταθερή σας παραγωγικότητα θα είναι παράγοντας σημαντικός στην επιτυχία των επιδιώξεων σας! Κάντε συχνές «στάσεις», επανεξετάζοντας την πορεία και τα δεδομένα που διαμορφώνονται, ώστε να αναπροσαρμόζετε τις στρατηγικές σας. Η συνεχής κίνηση προς τα μπρός μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες στρατηγικές, κάτι που ο Ερμής στην παρούσα φάση θα εκμεταλλευτεί να σας δώσει ένα μάθημα, με την ακύρωση των προσπαθειών σας και την απώλεια εσόδων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο μισό του μήνα θα πρέπει να έχετε εξαιρετική αυτοκυριαρχία, να αποφεύγετε να εμπλέκεστε σε αντιπαραθέσεις και να μην δίνετε αφορμές για καβγάδες, εάν θέλετε να διατηρήσετε την σχέση σας. Οι παντρεμένοι προσέξτε παγίδες ερωτικών παιγνιδιών, γιατί ενδέχεται να αποκαλυφθούν μυστικά που θα θίξουν την υπόληψή σας. Εάν κινηθείτε όπως πρέπει και τα κάνετε όλα σωστά (το να κάνετε μόνο λανθασμένες κινήσεις αποκλείεται λόγω του πλανητικού σκηνικού), στο τέλος του μήνα θα έχετε κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Κινηθείτε λοιπόν επιθετικά, ορμητικά αλλά με σταθερό στόχο και σκοπό, για να κατακτήσετε αυτό που θέλετε και αξίζετε. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε όσοι έχετε απογόνους, μια και η παρατήρηση θα σας διδάξει και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε προβλήματα και πιθανές συγκρούσεις στο μέλλον. Θα πρέπει στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας να κρατήσετε μια λεπτή ισορροπία, αποφεύγοντας τα κηρύγματα και τις ηθικοπλαστικές προεκτάσεις, παρά δίνοντας αγάπη και στοργή και δείχνοντας κατανόηση για τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους. Δεν είστε οι τιμωροί αλλά και οι καθοδηγητές τους! Διότι πάντοτε είναι καλύτερο να σας έχουν δίπλα τους, παρά να αισθάνονται ότι σας έχουν απέναντι τους… Είναι λοιπόν η χρυσή σας ευκαιρία να ρίξετε σταθερές και υγιείς γέφυρες επικοινωνίας με την νεώτερη γενιά, βασισμένες στην αγάπη και την αμοιβαία κατανόηση! Λόγω της θέσης του Ερμή, αποφύγετε στην παρούσα φάση κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές με συγγενικά πρόσωπα, καθώς θα βγείτε στην παρούσα φάση χαμένοι.

Καλό μας μήνα λοιπόν και πολλές και καλές επιτυχίες!
Αλίντα Κανάκη

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ