Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΚΑΡΙΕΡΑ

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα φροντίζει ώστε η ακτινοβολία σας να είναι μεγάλη, η υποστήριξη που θα έχετε από τους συνεργάτες σας για την επίτευξη των στόχων σας σημαντική, και σε ομαδικά εγχειρήματα θα λάμψει η ηγετική σας φυσιογνωμία και το οργανωτικό σας ταλέντο! Τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα θα έχετε πολύ μεγάλη υποστήριξη από άτομα που σας προστατεύουν και θέλουν να σας βοηθήσουν να πετύχετε. Εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές συνθήκες για να κερδίσετε όλα αυτά που ελπίζετε ή που επιθυμείτε. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα χρειάζεται περισσότερο προσεκτικά βήματα από την πλευρά σας, μεγαλύτερη ευελιξία και μετρημένες κινήσεις. Μην αναλαμβάνετε ριψοκίνδυνες στρατηγικές, γιατί ο μήνας δεν είναι ευνοϊκός για κάτι τέτοια και θα σας φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που ελπίζετε. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, αν και υπάρχουν πολλές και βάσιμες ενδείξεις για ένα καλό μήνα, θα υπάρξουν και αρκετά απρόοπτα και δυσκολίες. Η καλύτερη περίοδος θα είναι αυτή του πρώτου μισού, ενώ την περίοδο γύρω από την Πανσέληνο καλό θα ήταν να προσέξετε τις δαπάνες σας, γιατί θα έχετε την τάση να ξεφύγετε ή θα υπάρξουν απρόβλεπτα έξοδα που θα σας βγάλουν έξω από τα πλάνα σας. Γενικά πάντως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση σας. 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η ειλικρίνεια και η ανοιχτή επικοινωνία με το ταίρι σας θα είναι το κλειδί που θα καθορίσει τις εξελίξεις στο συναισθηματικό τομέα. Θα υπάρξουν και αυτό το μήνα αντιξοότητες που θα πρέπει να υπερνικήσετε, αλλά με αρκετή διπλωματία θα βρείτε το δρόμο προς την ηρεμία και την ισορροπία. Σε κάποια πράγματα ίσως να πρέπει να κάνετε λίγο πίσω. Κάποιες φορές θα πρέπει να υποκριθείτε ότι τα δεικτικά σχόλια του συντρόφου σας δεν σας άγγιξαν, εάν θέλετε να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο μέλλον στη σχέσεις σας. Είναι μια περίοδος ωστόσο που δεν ενδείκνυται για οριστικές αποφάσεις, για αυτό αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις. Τους αδέσμευτους θα  τραβήξουν την προσοχή τους αυτό το μήνα άτομα που ίσως να ξεχωρίζουν λόγω του ταλέντου τους, της περίοπτης κοινωνικής τους θέσης ή της οικονομικής τους επιφάνειας. Υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο και πετύχετε τους στόχους σας, εάν κινηθείτε όμως από ωφελιμιστικά κίνητρα, το μέλλον μιας τέτοιας γνωριμίας ίσως να μην είναι αυτό που θα επιθυμούσατε. 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
1 degree
Scorpio
Moon in Scorpio
20 degrees
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous Moon
10 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ