Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Με το ξεκίνημα του Αυγούστου, αγαπητοί μου Λέοντες, τα άστρα δείχνουν ότι θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρετε άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξετε γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείτε να κάνετε πίσω. Επανεξετάστε προσεκτικά τις τυχόν προτάσεις που θα σας γίνουν, διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές ή ριζοσπαστικές τάσεις. Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σας ανθρώπους, προσπαθήστε λοιπόν να λύσετε όλα ζητήματα που θα προκύψουν και να φέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε και θα αγχωθείτε για το πως θα καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας, ώστε να επαναφέρετε σύντομα τις ισορροπίες στη επαγγελματική σας ζωή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με το φλογερό ζώδιο σας και την απότομη άνοδο της θερμοκρασίας οι αστρολογικές προβλέψεις τού μήνα δείχνουν πως θα βγείτε επιτέλους από τη στασιμότητα και θα απογειωθείτε ερωτικά. Εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις δεν πρέπει να ξεσπάτε άδικα στο σύντροφο σας κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας. Εσείς που είστε μόνοι, ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο θα τραβήξει την προσοχή σας!!! Μην διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχετε θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Να είσαστε διακριτικοί όμως για μην δώσετε στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σας. Το πλανητικό σκηνικό προκαλεί εντάσεις και προβλήματα στον τομέα της οικογένειας. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις που θα σας κοστίσουν ακριβά σε βάθος χρόνου, οδηγώντας σας σε οριστικές ρήξεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο καλύτερος τρόπος για να εξισορροπήσετε αυτή την άσχημη όψη είναι να αφεθείτε ελεύθεροι στον έρωτα και το σεξ, με το πλανητικό σκηνικό να φουντώνει το πάθος που θα σας κυριεύσει. Προς το τέλος Αυγούστου η ισορροπία επανέρχεται και ίσως θα πρέπει να ανοίξετε την καρδιά σας στο σύντροφο σας, αντιμετωπίζοντας με ηρεμία ζητήματα που από καιρό σας απογοητεύουν και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν οριστικά αν εκμεταλλευτείτε σωστά τη θετική επιρροή των άστρων.


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
22 degrees
Libra
Moon in Libra
17 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ