Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα επαγγελματικά σας θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, φίλοι Καρκίνοι, καθώς είναι μια πολύ δυναμική και παραγωγική περίοδος στη ζωή σας! Έντονη κινητικότητα θα παρουσιαστεί, πολλές επαφές, προτάσεις ή ακόμη και μετακινήσεις για την προώθηση των ιδεών ή προϊόντων για τους ελεύθερους επαγγελματίες, πιθανά επαγγελματικά ταξίδια για το άνοιγμα νέων δρόμων και σύναψη εμπορικών συμφωνιών σε περιοχές που δεν είχατε μέχρις στιγμής στις άμεσες προτεραιότητες σας και γενικά πολλές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Εξαιρετικά ευνοϊκή είναι η ύπαρξη θετικών συγκυριών, υπάρχουν όμως και μεγάλες πιθανότητες για λάθη που μπορούν να αποδειχτούν θανατηφόρα! Για να γίνει ωστόσο αυτό, θα πρέπει να έχετε κάνει σωρεία λανθασμένων υπολογισμών και κινήσεων, κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο να συμβεί. Συνολικά ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας εκείνος που θα σας επιτρέψει να κινηθείτε σε θετικό έδαφος και κατά τους επόμενους μήνες, καθώς θα στρώσει το έδαφος για μια θετική πορεία! Δυσμενής ωστόσο είναι η ευθυγράμμιση του Κρόνου, που μπορεί να γεννήσει αμφιβολίες στην ψυχή σας και να σας οδηγήσει σε παλινδρομήσεις, κάτι που θα βλάψει και το έργο σας και τη φήμη σας. Άρης και Κρόνος σε εξάγωνα δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για τα επαγγελματικά σας, φέρνουν ευκαιρίες και  ανοίγουν καινούργιες πόρτες, χρειάζεται όμως σύνεση και προσοχή στις κινήσεις σας! Ο Πλούτωνας από την άλλη σε τετράγωνο και ο Ουρανός σε αντίθεση, και οι δύο ανάδρομοι την περίοδο αυτή, είναι έτοιμοι να τορπιλίσουν τις προσπάθειες σας, μέσα από εντάσεις, διαπληκτισμούς ή ακόμη και μια μοιρολατρία και παθητικότητα που έχετε λίγο στο αίμα σας…

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα έχετε κάποιο άγχος για τα οικονομικά σας. Τα έσοδα θα είναι μεν κατά τι αυξημένα, αλλά και τα έξοδα σας θα είναι επίσης αρκετά! Ίσως θα πρέπει τώρα να τακτοποιήσετε ληξιπρόθεσμες οφειλές, μπορεί όμως τα αυξημένα έξοδα να έχουν σχέση με τις επεκτάσεις των δραστηριοτήτων που πραγματοποιείτε αυτή την περίοδο. Θα πρέπει όμως πάση θυσία να αποφύγετε άσκοπες δαπάνες και καταναλωτικά ξεσπάσματα εν είδη ψυχοθεραπείας. Ο Άρης από τον δεύτερο οίκο σας, σας οδηγεί σε παρορμητικές δράσεις στον οικονομική τομέα που θα πρέπει να ελέγξετε. Προς το τέλος του μήνα το κλίμα στα οικονομικά σας βελτιώνεται σημαντικά!

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας ερωτικός μήνας για σας, χωρίς ωστόσο μεγάλες αλλαγές στην προσωπική ή κοινωνική σας ζωή! Είναι ένας μήνας ήρεμος, ισορροπημένος θα λέγαμε, κυρίως για όσους έχουν μακροχρόνιες σχέσεις ή είναι παντρεμένοι. Θα είναι μια περίοδος ευτυχισμένη που θα χαρακτηρίζεται από ειλικρινή συναισθήματα! Οι σχέσεις σας με τους φίλους σας θα είναι εξαιρετικά σημαντικές τώρα, και υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να συνδράμετε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο σε μια δύσκολη στιγμή του. Προσοχή θα χρειαστεί η δύσκολη όψη του Κρόνου, που θα ενεργοποιηθεί εάν αποφασίσετε να χειριστείτε τις καταστάσεις ή πιθανά προβλήματα με τον δικά σας τρόπο, αγνοώντας τους γύρω σας και επιβάλλοντας τις απόψεις σας. Θα πρέπει να γίνετε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί, και κυρίως να ακούτε επί της ουσίας τις απόψεις των γύρω σας, ιδίως όταν πρόκειται για ζητήματα που τους αφορούν άμεσα! Αλλιώς ο επιθετικός άρχοντας του χρόνου (Κρόνος) θα προκαλέσει τεράστιες ζημιές στις σχέσεις σας. Η Σελήνη σε σύνοδο σας ωθεί να λειτουργήσετε πιο συναισθηματικά και ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο φέρνει ευκαιρίες ανάπτυξης των σχέσεων, καθώς είναι ανάδρομος όμως, θα πρέπει να προσέξετε λανθασμένες εκτιμήσεις και κακές κινήσεις. Ο δογματισμός και η έλλειψη μέτρου από την άλλη μπορούν να ενεργοποιήσει το τετράγωνο του Δία, που θα αποσυντονίσει τις σχέσεις σας! Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, ο μήνας προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αρκεί να ενεργοποιείτε! Ο Πλούτωνας, ο κυβερνήτης σας του γάμου και του έρωτα, από τον 7ο οίκο σας και το ζώδιο του Αιγόκερου, φέρνει αξιόλογες γνωριμίες στην πόρτα σας! Βγείτε έξω, κοινωνικοποιηθείτε, γνωρίστε κόσμο! Μην περιμένετε να έρθει το βουνό στον Μωάμεθ, εάν κάτι σας τραβήξει την προσοχή. Κινηθείτε, κυνηγήστε και δεν θα χάσετε.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ