Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το πέρασμα του Ουρανού στον 10ο οίκο σας θα σημάνει κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα σας. Αυτές μπορεί να είναι κάποιες νέες τεχνικές, που θα δώσουν νέες εμπειρίες, αλλά που γρήγορα θα τις εγκαταλείψετε, ή κάποια αλλαγή θέσης μέσα στη δουλειά σας. Εδώ και καιρό είχατε σκέψεις για αλλαγές και αναπροσαρμογές, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επιδιώξετε από μόνοι σας την αλλαγή, αφού όμως έχει προηγηθεί ώριμη σκέψη, παρά να σας την επιβάλλουν οι περιστάσεις ή οι ανώτεροι σας. Ανακατατάξεις θα υπάρξουν έτσι και αλλιώς και το μήνυμα του Ουρανού είναι να είστε ψυχικά άλλα από κάθε άλλη άποψη έτοιμοι να τις δεχτείτε και να τις εφαρμόσετε. Ο Άρης, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας των επαγγελματικών και της καριέρας σας, βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 2ο οίκο. Αυτό σας ωθεί να δραστηριοποιηθείτε και να εκδηλώσετε πρωτοβουλίες, ίσως από καθαρή τύχη, ενδεχομένως όμως και μέσω των οικονομικών σας! Ο Ήλιος σε σύνοδο ενισχύει την προσπάθεια σας και βελτιώνει την ικανότητα έκφρασης σας! Το πέρασμα από την άλλη του Κρόνου από τον 6ο οίκο σας απαιτεί σκληρή δουλειά και φέρνει πολλές υποχρεώσεις. Θα πρέπει να προλάβετε τα πάντα και πολλές φορές θα αισθάνεστε ότι δεν έχετε άλλη δύναμη να συνεχίσετε. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας, να φανείτε μεθοδικοί και υπομονετικοί. Θα αργήσετε να ανταμειφτείτε, αλλά το σύμπαν είναι πάντοτε δίκαιο! Με τον Δία να περνάει από τον 4ο οίκο σας και το ζώδιο του Ζυγού, οι κινήσεις σας γίνονται λίγο αναποφάσιστες, ο Κρόνος σε εξάγωνο φέρνει ευκαιρίες ανάπτυξης μέσα από πειθαρχημένες κινήσεις, ενώ ο Πλούτωνας τετράγωνο μπορεί να παρεμβάλει εμπόδια, εάν υπάρξει από πλευρά σας μοιρολατρία.
Από οικονομικής άποψης θα ασχοληθείτε το επόμενο χρονικό διάστημα με οικονομικά ζητήματα, με την διαχείριση τους ή με τα υλικά αγαθά. Τα οικονομικά σας έχουν πολύ καλές προοπτικές να βελτιωθούν, θα εξαρτηθεί όμως από τη διαχείριση σας, εάν θα έχετε θετικό ισοζύγιο στο τέλος του μήνα ή αρνητικό. Με το πέρασμα του Άρη από τον 2ο οίκο σας θα έχετε την τάση να δράτε παρορμητικά, με αποτέλεσμα να κάνετε άσκοπες αγορές ή υπερβολικές δαπάνες. Μετά τις 26.8 ο καιρός είναι κατάλληλος για απόκτηση κάποιων ακριβών αντικειμένων, είτε διακοσμητικών, είτε ρουχισμού, αρκεί όμως να έχετε την ανάλογη οικονομική δυνατότητα. Αλλιώς θα πρόκειται για μια τεράστια σπατάλη οικονομικών πόρων, με όλα τα πιθανά αποτελέσματα για το μέλλον σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο Πλούτωνας, κυβερνήτης σας του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργίας, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 7ο οίκο σας, που σημαίνει ότι στους τομείς αυτούς θα έχετε κάποιες ευκαιρίες να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, μέσα στο γάμο ή τη σχέση σας. Κάποιες δυσλειτουργίες μπορούν να επιλυθούν και προβλήματα με τους απογόνους σας να τεθούν σε μια κοινή βάση, ώστε να υπάρξει επικοινωνία και εποικοδομητική επαφή. Στο πλευρό σας βρίσκεται ο Ποσειδώνας, που με το εξάγωνο που σχηματίζει, σας χαρίζει φαντασία και ένα παιχνιδιάρικο και ονειρικό τόνο, αλλά το τετράγωνο του Δία μπορεί να ορθώσει εμπόδια στην προσπάθεια σας, εάν υπάρξει δογματισμός και έλλειψη μέτρου στις κινήσεις σας. Από τις 26.8 και μετά το εξάγωνο του Δία δίνει ευκαιρίες για βελτίωση της ατμόσφαιρας στην σχέση ή στον γάμο σας, και ο Ουρανός σε τρίγωνο χαρίζει πρωτοτυπία και αντισυμβατικότητα στις κινήσεις σας. Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών σας, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 6ο οίκο σας, με αποτέλεσμα να απαιτεί προσεκτικές κινήσεις και συγκρατημένα ανοίγματα.
Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, ο Αύγουστος δεν αναμένεται να έχει τις πολλές και καλές ερωτικές γνωριμίες που ενδεχομένως να θέλατε, αλλά κάποιες ωστόσο να προκύψουν. «Ουκ εν τω πολλώ το εύ» άλλωστε! Κοινωνικές επαφές και διασκέδαση θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να έχετε έναν ευχάριστο καλοκαιρινό μήνα.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ