Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Με την Σελήνη και τον Δία στο πλευρό σας, φίλοι Καρκίνοι, ο Φεβρουάριος μπορεί να αποδειχτεί ένας εξαιρετικά πετυχημένος μήνας για τα συμφέροντα σας! Θα πρέπει ωστόσο να καταβάλετε αρκετή προσπάθεια, καθώς τίποτε δεν πρόκειται να σας χαριστεί. Όσο μεγαλύτερη προσπάθεια θα καταβάλετε, τόσο περισσότερα θα είναι τα οφέλη, κυρίως στον τομέα των οικονομικών και της εργασίας. Θα υπάρχουν στιγμές έντονης δραστηριότητας, που θα τις διαδέχονται μέρες χαλάρωσης, επιτρέποντας σας να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να καταστρώσετε τα πλάνα σας για τα επόμενα βήματα σας. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, ο μήνας αυτός θα σας επιφυλάσσει τονωτικές ενέσεις, που όμως δεν θα έχουν χαρακτήρα μονιμότητας. Δεν πρόκειται δηλαδή να πάρετε αύξηση, ίσως όμως να προκύψουν ευκαιρίες να αυξήσετε  κατά τι το εισόδημα σας ή να σας δοθεί κάποιο μπόνους από την δουλειά σας. 
Στον επαγγελματικό τομέα, προσοχή χρειάζεται η δυσαρμονική θέση του Άρη κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, που μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές που θα σας στοιχίσουν! Δεν θα πρέπει επίσης να κάνετε παρακινδυνευμένες και βιαστικές ενέργειες, γιατί με τον τρόπο αυτό αντί να λύσετε ένα πρόβλημα, θα δημιουργήσετε νέες επιπλοκές. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, με την εξάλειψη της δύσκολης επιρροής του Άρη στο ζώδιο σας, θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε κινήσεις και να πάρετε πρωτοβουλίες. Ως προς όσους έχουν υπαλληλική θέση εργασίας, οι δυσκολίες που θα κλιθούν να αντιμετωπίσουν θα είναι μικρότερης έντασης, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγουν να εμπλακούν σε «ανάρμοστες σχέσεις» στον χώρο εργασίας ή να παραβούν ηθικούς φραγμούς, καθώς αναμένεται να αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα. Πισώπλατα μαχαιρώματα δεν αποκλείονται, αλλά θα γνωρίζετε από πού θα προέρχονται και θα μπορέσετε να λάβετε τα μέτρα σας έγκαιρα και να εξουδετερώσετε τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις με μεγάλη ευκολία.             

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η αισθηματική σας ζωή αναμένεται να έχει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική κατά τον Φεβρουάριο, από ότι τα επαγγελματικά ή οικονομικά σας! Στον τομέα αυτό όμως η μπάλα θα βρίσκεται στο γήπεδο σας και οι εξωτερικοί παράγοντες δεν θα είναι σε θέση να διαδραματίσουν αποφασιστικό ρόλο. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από εσάς, από τα συναισθήματα σας και από τις επιδιώξει ή τις ανάγκες σας. Ίσως υπάρξουν στιγμές που θα θελήσετε ή θα χρειαστεί να απομονωθείτε για να ξεκαθαρίσετε τα πραγματικά συναισθήματα ή τα «θέλω» σας, ώστε να αποφασίσετε για τα επόμενα βήματα σας. Μην αφήνεστε να επηρεάζεστε από τρίτους, γιατί θα σας βγάλουν από το σωστό δρόμο.
Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να είναι προσγειωμένοι και να ελέγχουν δύο και τρείς φορές τα λεγόμενα ατόμων που δεν γνωρίζουν καλά και τους ενδιαφέρουν συναισθηματικά. Μην το παρακάνετε όμως, για να μην καταλήξετε ψυχωτικοί… Ο Άρης θα προσπαθήσει να θολώσει την κρίση σας για το άτομο που σας ενδιαφέρει, για αυτό δώστε περισσότερη βάση στα συναισθήματα σας.

Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
22 degrees
Libra
Moon in Libra
17 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ