Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το πέρασμα του Κρόνου από τον 10ο οίκο σας θα σημάνει την ανταμοιβή σας στο πεδίο των επαγγελματικών σας επιδιώξεων, εάν αγωνιστήκατε πάνω σε σωστές βάσεις κατά τα προηγούμενα χρόνια! Η ανταμοιβή σας θα είναι σε κάθε περίπτωση δίκαια και ανάλογη της προσπάθειας που κατεβάλατε. Εάν διεκδικείτε προβολή και καταξίωση στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που πρέπει, με την ανάθεση περισσότερων ευθυνών και σημαντικότερων αρμοδιοτήτων, κάτι που δεν είναι όμως βέβαιο ότι θα σας αρέσει… Μην δυσανασχετείτε, γιατί θα σας βοηθήσει να φτάσετε στον στόχο σας! Θα πρέπει να είστε συνετοί και προσγειωμένοι, γιατί εάν επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος, η τιμωρία σας από το σύμπαν θα είναι η ανάλογη. Λόγω της θέσης του Δία, του κυβερνήτη σας της καριέρας και των επαγγελματικών στο ζώδιο του Ζυγού και στον 8ο οίκο σας, οι κινήσεις σας θα χαρακτηρίζονται από έλλειψη εμπιστοσύνης και αποφασιστικότητας. Οι ανασφάλειες και η αναποφασιστικότητα μπορούν να ενεργοποιήσουν το τετράγωνο του Πλούτωνα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εμπόδια στην πορεία σας, ενώ το τρίγωνο του Κρόνου θα σας φέρνει μάταια ευκαιρίες στην πόρτα...
Από τις 22.8 και μετά ίσως να υπάρξει μια ανάγκη να αξιολογήσετε τις συνεργασίες σας ως προς την ωφέλεια και την αποδοτικότητα τους, ώστε να επανεξετάσετε τις κινήσεις σας. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε και την γνώμη ενός φιλικού προσώπου, ώστε να μην κάνετε κινήσεις που θα μπορούσαν να αποβούν επιζήμιες. Μετά τις 23.8 που ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και στον 7ο οίκο σας, οι συνεργασίες και οι σχέσεις με τους άλλους έχουν τον πρώτο λόγο! Από τις 26.8 δε και μετά που η Αφροδίτη περνά στον 6ο οίκο σας, διευκολύνονται οι σχέσεις, καθώς εκλείπει ο συναισθηματισμός και κυριαρχεί η πρακτική αναγκαιότητα. Το πέραμα αυτό βοηθά να επιλύσετε τυχόν διαφορές, αλλά και να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας.
Το πέρασμα του Ουρανού από τον 2ο οίκο σας θα σημάνει αλλαγές στα οικονομικά σας! Μπορεί να φέρει κέρδη στην τσέπη σας, μπορεί όμως και ζημιές, καθώς ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος… Το προς τα πού θα κλίνει η πλάστιγγα, μένει να αποδειχτεί. Οι αλλαγές πάντως θα έρθουν έτσι και αλλιώς, ξαφνικά και απρόβλεπτα, και εσείς δεν πρέπει ούτε καν να προσπαθήσετε να αντισταθείτε. Ο Άρης, κυβερνήτης των οικονομικών σας, των υλικών αγαθών και της τύχης, βρίσκεται στον Λέοντα και στον 6ο οίκο σας. Θα εκδηλώσετε πρωτοβουλίες σε οικονομικής φύσης ζητήματα, αλλά η υπεροψία που θα σας χαρακτηρίζει μπορεί να σας βλάψει. Ο Ήλιος σε σύνοδο τονίζει την προσπάθεια σας και φέρνει επιτυχή αποτελέσματα.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Την περίοδο που ακολουθεί θα έχετε μια ιδιαίτερη άνεση να εκφράσετε την γνώμη σας και να συζητήσετε ζητήματα που σας απασχολούν σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα επιδιώξετε να προωθήσετε θέματα με ανθρώπους, με τους οποίους έχετε ευχέρεια επικοινωνίας, καθώς είναι η εποχή που θα σας ακούσουν με μεγαλύτερη ευκολία. Η ερωτική σας σχέση ή ο γάμος σας θα βρεθεί στο μικροσκόπιο και θα προσπαθήσετε να αξιολογήσετε την έως τώρα κοινή πορεία σας, ώστε να χαράξετε τις κινήσεις που πρέπει. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας σε ζητήματα γάμου και συνεργασιών βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 7ο οίκο σας, με αποτέλεσμα να βλέπετε τα πάντα με κριτικό πνεύμα, αλλά έχετε και μια καλή ευχέρεια επικοινωνίας με το ταίρι σας. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός μπορεί όμως να προκαλέσει αρκετά προβλήματα, καθώς θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο της Σελήνης. Έχετε ωστόσο την εύνοια του Ουρανού, που με τρίγωνο του σας χαρίσει πρωτοτυπία και αντισυμβατικότητα, στοιχεία που μπορούν να σας βγάλουν από τα δύσκολα. Και αφού περάσετε αυτό το σκόπελο, θα έχει έρθει η ώρα για χαρά, διασκέδαση και έρωτα! Οι σχέσεις σας θα ισορροπήσουν και πάλι, θα είναι αρμονικές και ειλικρινείς, ενώ για τους ελεύθερους θα υπάρξουν εξαιρετικές ευκαιρίες για αξιόλογες γνωριμίες! Οι σχέσεις με τα παιδία, όσοι έχετε απογόνους, γίνονται πιο θερμές και ειλικρινείς, και εσείς θα αφιερώσετε με χαρά χρόνο μαζί τους, προσαρμοζόμενοι στις επιθυμίες τους.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ