Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς σε μεγάλη έκταση για να μπορέσετε να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα! Ξεχάστε το υπερεγώ σας, ξεχάστε εν ολίγοις αυτά που ξέρατε, γιατί ανέτειλαν νέες εποχές που είναι πολύ πιο απαιτητικές και σύνθετες. Θα πρέπει να προσφέρετε την βοήθεια σας σε συνεργάτες ή συναδέλφους για να σας βοηθήσουν με την σειρά τους και αυτοί. Το ομαδικό παιχνίδι είναι αυτό που μπορεί να εγγυηθεί ως ένα βαθμό την επιβίωση σας! Εάν ετοιμάζεστε για κάτι καινούργιο, με εντελώς διαφορετικό αντικείμενο από ότι τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο, μην βιάζεστε γιατί τα πράγματα δεν είναι και πολύ ξεκάθαρα τον Ιούνιο. Προετοιμάστε ωστόσο στο βαθμό που μπορείτε την δράση σας και ο επόμενος μήνας θα σας δείξει προς τα πού είναι ασφαλές να κινηθείτε.
Τα έξοδα σας είναι εξαιρετικά αυξημένα αυτό τον μήνα και δεν θα είστε εύκολα σε θέση να τα καλύψετε. Μετά το πρώτο δεκαήμερο όμως κάτι αλλάζει και όσο προχωράμε προς το τέλος του μήνα όλο και περισσότερα χρήματα εισρέουν στα ταμεία σας. Εάν προτίθεστε να κάνετε κάποιες επενδύσεις, προσοχή στις βιαστικές κινήσεις και στα ψηλά γράμματα! Η συναίνεση και ο συμβιβασμός θα είναι ουσιαστικής φύσης τον μήνα Ιούνιο για την εξέλιξη της καριέρας σας !

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο Ιούνιος είναι από τους πιο ερωτικούς μήνας για σας, σε σχέση με τους μήνες που έπονται μέχρι το τέλος της χρονιάς! Με εξαίρεση το διάστημα στις αρχές του μήνα που ίσως σας βασανίσουν αμφιβολίες που να αφορούν τα αισθήματα σας ή την αφοσίωση του συντρόφου σας, οι μέρες είναι ιδανικές για προσέγγιση του συντρόφου σας και επίλυση με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες των όποιων διαφορών υπάρχουν. 
Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, ο μήνας προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αρκεί να ενεργοποιείτε! Βγείτε έξω, κοινωνικοποιηθείτε, γνωρίστε κόσμο! Μην περιμένετε να έρθει στην πόρτα σας, εάν κάτι σας τραβήξει την προσοχή. Κινηθείτε, κυνηγήστε και δεν θα χάσετε. Παρόλα αυτά οι Πλανητικές όψεις δεν είναι ευνοϊκές για σοβαρές σχέσεις κατά τη διάρκεια του μήνα. Η εγκυμοσύνη πρέπει επίσης να προγραμματιστεί μετά από κάποια σκέψη. Θα βρείτε την αγάπη και την ηρεμία  στην οικογένεια  και τους φίλους σας, τον Ιούνιο το 2017.
Αναφορικά με την φυσική σας κατάσταση, δεν θα πρέπει να αμελήσετε να εντάξετε λίγη φυσική άσκηση στο πρόγραμμα σας, γιατί θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας σε καλά επίπεδα.

Αλίντα Κανάκη

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ