Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Από την αρχή του μήνα θα πρέπει να κινηθείτε δυναμικά στον τομέα της καριέρας σας και να ανοίξετε νέους δρόμους! Συνιστάται όμως προσοχή και επιμονή στους στόχους σας! Οι Κρόνος και Αφροδίτη θα βρεθούν στο πλευρό σας να στηρίξουν τις προσπάθειες σας, αλλά δεν  θα κάνουν τη δουλειά για σας… Οι περιστάσεις και κάποιο δυσμενείς εξωτερικοί παράγοντες που θα επικρατούν κατά περίπτωση θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο, αλλά δεν μπορούν να σας βλάψουν, καθώς θα είστε αρκετά προστατευμένοι. Εκείνο που θα απαιτηθεί από εσάς είναι ένα αρκετά υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης και υπευθυνότητας στη δουλειά σας, ώστε να μην δώσετε ευκαιρία στο αρνητικά διακείμενο για σας δίδυμο των Άρη και Ουρανού να περιπλέξουν την επαγγελματική σας ζωή. Ένα μάλλον αδρανές ξεκίνημα του μήνα αναμένεται να ανεβάσει ταχύτητες από το δεύτερο δεκαήμερο και μετά, με μια τρελή δυναμική που θα σας εκπλήξει! Όσοι έχουν δική τους επιχείρηση, θα πρέπει να επιλύσουν κάποια προβλήματα παραγωγής, ώστε να αυξήσουν την κερδοφορία τους. Όσοι εργάζονται σε εξαρτημένη θέση εργασίας, ίσως να ήρθε η κατάλληλη χρονική στιγμή να εξετάσετε τα ενδεχόμενο να ξεκινήσετε κάτι δικό σας. Είναι η πιο κατάλληλη εποχή! Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να  κοινολογείτε σκέψεις και μελλοντικά σχέδια, γιατί θα προκαλέσετε την εξαιρετικά ισχυρή αντίθεση του Άρη, με συνέπεια να μην υπάρχει πια καμία εγγύηση για ένα θετικό αποτέλεσμα.  Οι θετικές όψεις που φέρνουν ευκαιρίες και ανάπτυξη για το ζώδιο σας είναι το τρίγωνο του Ήλιου, το εξάγωνο του Ποσειδώνα και η σύνοδος του Πλούτωνα! Μην τις αφήνετε να πάνε χαμένες…

Για τα οικονομικά σας είναι μια σαφώς καλύτερη περίοδος, σε σύγκριση με αυτή του καλοκαιριού! Διεκδικήστε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και επιμονή τα οφειλόμενα χρήματα, για όσους έχετε να παίρνετε και φως δεν βλέπετε. Διαχειριστείτε έξυπνα την ακίνητη περιουσία σας και προσπαθήστε να φέρετε νέο εισόδημα στις τσέπες σας από την καλύτερη διαχείριση της ή έστω περιστέλλοντας τις μη απαραίτητες δαπάνες που αυτή σας συνεπάγεται. Κλείστε ανοιχτά οικονομικά μέτωπα και κάντε ένα καλό νοικοκύρεμα στα οικονομικά σας. Ο μήνας μπορεί να κλείσει και να σας αφήσει σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αρκεί να κινηθείτε έγκαιρα και έξυπνα!

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΆ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα αναδείχθηκαν όλα τα προβλήματα που υπόβοσκαν στην σχέση σας και σας έκανε εν ολίγοις φανερό, εάν η σχέση ή ο γάμος που έχετε, μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της παρούσης περιόδου ή όχι. Εάν τα προβλήματα είναι επιφανειακά, συγκυριακά και υποδεέστερης σημασίας, ο Σεπτέμβριος σας προσφέρει μια εξαιρετική πλανητική συγκυρία για να δουλέψετε από κοινού με τον σύντροφός σας και να βρείτε τις λύσεις που πρέπει. Σε γενικές γραμμές πάντως ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ήρεμος και θετικός! Στο ξεκίνημα του ωστόσο θα δείξει το στίγμα του κατά περίπτωση, δείχνοντας σας το δρόμο που θα ακολουθήσει. Εάν παρουσιαστούν καινούργια προβλήματα στη σχέση σας, συνιστάται να τα επιλύσετε το δυνατόν νωρίτερα, για να μην πάρουν διαστάσεις! Σε αντίθετη περίπτωση ενεργοποιείτε την ισχυρή αντίθεση του Άρη, που μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη ζημιάς τη σχέση σας.  Για τους ελεύθερους του ζωδίου, το διάστημα αυτό μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά ευεργετικό, καθώς είναι μια περίοδος περισυλλογής και αυτογνωσίας. Δείτε τι πραγματικά θέλετε, τι είναι αυτό που έχετε ανάγκη στη ζωή σας, για να μην πελαγοδρομείτε και απογοητεύεστε. Ο Ερμής σε σύνοδο ενισχύει την επικοινωνία σας, ο Δίας σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης, ο Κρόνος σε τρίγωνο απαιτεί πειθαρχία και αυτοέλεγχο για να δώσει τα θετικά του στοιχεία, ενώ ο Ουρανός σας χαρίζει εύνοια μέσα από κάποιες αντισυμβατικές προσεγγίσεις των ζητημάτων!


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ