Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι φίλοι Ζυγοί μπορούν να ελπίζουν σε μια θετική κατάληξη κάποιων δύσκολων υποθέσεων τους κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, καθώς ανάμεσα στους πολλούς πλανήτες που είναι θετικοί απέναντι τους, συγκαταλέγονται οι Ήλιος και Αφροδίτη, που θα τους φέρουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες σε πολλούς τομείς! Σε περιπτώσεις που βρίσκεστε ένα βήμα πριν από την νίκη, το πλανητικό σκηνικό θα δώσει την ώθηση που χρειάζεται για να τελεσφορήσει με θετικό τρόπο μια προσπάθεια σας. Και εκεί όμως που φαίνεται ότι τα πράγματα παίρνουν μια άσχημη τροπή, θα βρείτε τον τρόπο να τα φέρετε στα μέτρα σας! Με τους ισχυρούς ουράνιους προστάτες σας δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε, καλό θα ήταν όμως να είστε προσεκτικοί σε κάποιες περιπτώσεις, καθώς η δύσκολη όψη του Άρη θα σας βάλει σε μπελάδες. Αποφύγετε ανέντιμες πρακτικές, μην αναλαμβάνετε περιττά ρίσκα και φροντίστε να είστε ο εαυτός σας στις συνδιαλλαγές με τους γύρω σας! Για όλους τους Ζυγούς, αυτοαπασχολούμενους ή μη, καθώς και για όσους αναζητούν δουλειά, ο μήνας αυτός θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες για θεμελίωση μιας πολύ δυναμικής καριέρας! Επικεντρώστε τις προσπάθειες σας σ αυτό που θέλετε να επιτύχετε. Θα χρειαστεί πολύ δουλειά, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα τα καταφέρετε! Για τους ελεύθερους επαγγελματίες συνιστάται να στρέψουν την προσοχή τους σε μεγάλης κλίμακας έργα. Για όλους τους υπόλοιπους, η ποιο αποδοτική τακτική θα είναι να ολοκληρώσουν τα projectπου δουλεύουν αυτή την περίοδο. Αποφύγετε λάθη ή παραλείψεις, καθώς θα ενεργοποιηθεί ο Άρης και θα ματαιώσει τις προσπάθειες σας.  

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΆ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στο συναισθηματικό μέτωπο ο Ιούλιος δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε… Για όσους είναι παντρεμένοι ή βρίσκονται σε σχέση, θα υπάρξουν μάλλον κάποιες απρόσμενες εξελίξεις. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ίσως εμφανιστούν κάποια ζητήματα από το πουθενά, αλλά δεν αναμένεται να προκαλέσουν ιδιαίτερες επιπλοκές. Το υπόλοιπο διάστημα του μήνα θα επικρατήσει ηρεμία, ισορροπία αλλά και χαρά στην σχέση ή στο σπιτικό σας. Αναφορικά με τους ελεύθερους του ζωδίου σας, ο Ιούλιος θα είναι ο μήνας της χαράς και της διασκέδασης, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να λάβουν μέρος σε πολλές και ευχάριστες δραστηριότητες. Από εσάς εξαρτάται όμως, εάν θα αποφασίσετε να βγείτε από το καβούκι σας και να περάσετε καλά ή αν θα παραμείνετε στο σπίτι σας, χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες ψυχαγωγίας. Όποια και αν είναι όμως η εξέλιξη του μήνα, καλό θα ήταν να μην αφήσετε το συναίσθημα να πάρει το πάνω χέρι, εξοστρακίζοντας τη λογική, γιατί λόγω της δυσμενούς θέσης του Άρη, αυτός θα δυναμιτίσει τις επαφές και τις σχέσεις σας, φιλικές ή ερωτικές.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ