Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες Προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κατά τον μήνα Αύγουστο ευνοούνται τα επαγγελματικά σας, φίλοι Ζυγοί! Οι συνεργασίες σας γίνονται πιο αρμονικές, ενώ οι σχέσεις σας με άτομα ανώτερα στην ιεραρχία ή από ανώτερα κοινωνικά στρώματα βοηθούν στην εξέλιξη της καριέρας σας. Καθώς χαλαρώνουν κάποιοι φραγμοί, υπάρχει έντονη η πιθανότητα δημιουργίας κάποιας ερωτικής σχέσης με άτομο ανώτερο ιεραρχικά, που θα παίξει το ρόλο του δασκάλου για σας. Εάν όμως δεν υπάρξει τέτοια εξέλιξη, ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι να κάνετε αξιόλογες γνωριμίες που μπορούν να προωθήσουν την καριέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Προσοχή όμως στον υπέρμετρο συναισθηματισμό, όταν πρόκειται για ζητήματα καριέρας, καθώς θα ενεργοποιήσετε την Σελήνη, που από τον Σκορπιό και τον 4ο οίκο σας, σε πτώση, μπορεί να σας μπλοκάρει, και να μην μπορέσετε να λειτουργήσετε αποτελεσματικά! Ο Ερμής επίσης μπορεί, λόγω του τετραγώνου που σχηματίζει και σας επηρεάζει σε ζητήματα καριέρας, να φέρει αδυναμία επικοινωνίας και κάποια αστάθεια στις κινήσεις σας. Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης σας της εργασίας και της υγείας, όντας σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 6ο οίκο σας, είναι εύκολο να θολώσει την κρίσει σας και να επικρατήσει μια ουτοπική ατμόσφαιρα στα εργασιακά θέματα. Το ένστικτό σας μπορεί να σας προστατέψει αρκετά αποτελεσματικά αυτό το διάστημα, απαιτείται όμως να ξεπεράσετε τον εαυτό σας! Έχετε παρόλα αυτά στο πλευρό σας τον Πλούτωνα, που θα σας παρέχει αρκετές ευκαιρίες ανάπτυξης και την δυνατότητα για νέα ξεκινήματα με το εξάγωνο που σχηματίζει.
Στο μέτωπο των οικονομικών σας, ο Πλούτωνας είναι αυτός, από τον Αιγόκερω και τον 4ο οίκο σας, που θα σας δώσει ώθηση για νέα ξεκινήματα στα ζητήματα της τσέπης σας! Στο πλευρό του και ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες για επέκταση, μέσα από τολμηρές και ευφάνταστες λύσεις. Η έλλειψη μέτρου όμως και ο δογματισμός μπορεί να ενεργοποιήσει το τετράγωνο του Δία που θα ακυρώσει τις προσπάθειες σας. Έχετε λοιπόν την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να κάνετε κάποιες σημαντικές κινήσεις περί των οικονομικών σας αυτή την περίοδο, πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί και πειθαρχημένοι, δηλαδή καλά οργανωμένοι ή καλά διαβασμένοι.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Το πέρασμα του Ουρανού από τον 7ο γενέθλιο οίκο σας θα κλονίσει συθέμελα τον γάμο ή την σχέση σας, εάν αυτή δεν έχει σταθερά θεμέλια. Οι συμβατικές σχέσεις και οι επιφανειακοί δεσμοί μπορεί να μην μπορέσουν με τις παρούσες πλανητικές συγκυρίες να επιβιώσουν και να κλείσει ένας κύκλος στην προσωπική σας ζωή. Όσο για τις σχέσεις που έχουν σταθερές βάσεις και αρκετά εχέγγυα επιβίωσης στο χρόνο, μπορεί να περάσουν κάποιες σημαντικές δυσκολίες αυτή τη περίοδο, κυρίως λόγω μιας ξαφνικής αλλά πρόσκαιρης παράλληλης σχέσης, αλλά θα καταφέρουν να το ξεπεράσουν. Η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει επίσης μια κατά μέτωπο αντιπαράθεση με φανατικούς και ορκισμένους εχθρούς σας, όπως και μια δικαστική διαμάχη! Ο Άρης από τον Λέοντα και τον 11ο οίκο σας θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε πρωτοβουλίες, ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες στην συναισθηματική σας ζωή, που θα ενισχυθούν και από την σύνοδο του Ήλιου, που θα δώσει την ικανότητα ευχερέστερης έκφρασης στην προσπάθεια σας αυτή.
Όσο για τους αδέσμευτους, θα υπάρξουν ξαφνικά ανοίγματα στην ερωτική τους ζωή, που θα οφείλονται στο πέρασμα του Ουρανού από τον 7ο οίκο τους. Ο Ερμής σε τρίγωνο διευκολύνει την επικοινωνία και τις επαφές, η Αφροδίτη σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες και νέα ξεκινήματα, ενώ ο Κρόνος σε τρίγωνο τονίζει την αναγκαιότητα των προσεκτικών κινήσεων, ώστε να φέρουν θετικό αποτέλεσμα.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
26 degrees
Cancer
Moon in Cancer
25 degrees
Waning Crescent Moon
Waning Crescent Moon
26 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ