Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Με το ξεκίνημα του μήνα, φίλοι μου Δίδυμοι, πολλοί από εσάς θα κλιθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στον εργασιακό τομέα. Από τα μέσα δε του μήνα και μετά, ο Δίας που θα διελαύνει από των οίκο των επαγγελματικών σας, συναντιέται με τον Άρη, και η δυναμική που θα αναπτυχθεί θα είναι μοναδική! Η αποτελεσματικότητα σας θα είναι μεγάλη, τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας δεν θα αργήσουν να φανούν, αλλά η ορμή του Άρη μπορεί να σας οδηγήσει σε περιττές προκλήσεις! Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας μεγάλων και συνεχών αλλαγών για τα επαγγελματικά σας, ένας μήνας κατά τον οποίο οι συνεργασίες, οι συνεταιρισμοί και οι επαφές αποτελούν καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας των στόχων σας σε επίπεδο καριέρας. Αναζητήστε τις καλύτερες κατά περίπτωση λύσεις, ενημερωθείτε και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις πληροφορίες που θα έρχονται στα χέρια σας. Φροντίστε μόνο να είστε όσο σαφέστεροι γίνεται στις επαφές σας, μη αφήνοντας περιθώρια παρεξηγήσεων και παρερμηνειών, καθώς ο κυβερνήτης σας είναι ανάδρομος και θα είναι έτοιμος να τιμωρήσει τις παραλείψεις σας!

Ο οικονομικός σας τομέας παρουσιάζει ανάκαμψη από την αρχή κιόλας του μήνα. Τα ξεκαθαρίσματα φαίνεται να έχουν ευνοϊκό αντίκτυπο και στην οικονομική σας κατάσταση, ενώ οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα συνεισφέρουν σημαντικά στην καλυτέρευση του βοιωτικού σας επιπέδου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αρχής γενομένης από τον Δεκέμβριος, ανοίγει ένας νέος κύκλος για τα οικονομικά σας, που θα διαρκέσει τρία περίπου χρόνια. Εκεί που θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή είναι η διαχείριση σας, καθώς το γεμάτο πορτοφόλι θα αποτελέσει για σας μια πρόκληση και πρόσκληση για καταναλωτικό ξεφάντωμα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος αυτό τον μήνα! Εκμεταλλευτείτε το ιδεώδες κλίμα για την βελτίωση και εξισορρόπηση της σχέσης σας. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, διελαύνει από τον οίκο των σχέσεων σας, όντας ανάδρομος από τις 3 μέχρι τις 23 του μήνα, σχηματίζοντας όψεις με την Αφροδίτη και τον Κρόνο. Αυτό το πλανητικό σκηνικό θα σας οδηγήσει να σκεφτείτε τις δικές σας ευθύνες στα κακώς κείμενα της σχέσης σας, θα λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις απόψεις και τις επιθυμίες του συντρόφου σας, αλλά κυρίως θα γίνει αισθητή η ανάγκη σας για αγάπη και συντροφικότητα. Η καλή επικοινωνία, η εμπιστοσύνη και η καλοσύνη είναι τα στοιχεία εκείνα που θα οδηγήσουν σε μια ισορροπημένη σχέση και σε μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή!   

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα βρίσκονται σε μια ρομαντική διάθεση την περίοδο αυτή, η έλλειψη μια μόνιμης σχέσης θα γίνει εμφανής και αυτή η διάθεση για κάτι πιο μόνιμο είναι που θα τους φέρει μια καινούργια αγάπη χωρίς να το πολυκαταλάβουν . Αξιολογήστε όμως την γνωριμία με σοβαρότητα, πριν να αφεθείτε, για να μην ταλαιπωρηθείτε αργότερα. 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ