Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

  

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι προοπτικές στον επαγγελματικό σας χώρο είναι αρκετά καλές τον μήνα αυτό, χωρίς να λείπουν  τα απρόοπτα. Για να μπορέσετε να βελτιώσετε την θέση σας, εάν έχετε εξαρτημένη θέση εργασίας, φροντίστε να φανείτε εφευρετικοί και δημιουργικοί, μια και το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ευνοούνται κατά το ίδιο χρονικό διάστημα να εφαρμόσουν νέες ιδέες ή να κάνουν κάποιες αναπροσαρμογές στον χώρο της εργασίας τους, αρκεί να τις προετοιμάσουν και να τις δρομολογήσουν μετά το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Ο μήνας όμως ξεκινάει κάπως δύσκολα στον εργασιακό χώρο, καθώς οι πρώτες μέρες του είναι γεμάτες ένταση και απρόοπτα. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά και ακούστε τις συμβουλές και παροτρύνσεις ενός δικού σας ατόμου, που μπορεί να σας δώσει τις ιδανικές λύσεις! Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι αρκετά πιο ήρεμο και παραγωγικό, τόσο αναφορικά με τις ευθύνες και τον όγκο της δουλειάς που θα έχετε να διεκπεραιώσετε, όσο και με τις υποχρεώσεις που θα σας βαραίνουν. Η περίοδος 18-20/11 χρειάζεται κάποια προσοχή, καθώς τα μηνύματα που παίρνεται μπορεί να είναι διφορούμενα και να τα παρερμηνεύσετε εύκολα. 

Ως προς τα οικονομικά σας, από την μια θα παίρνετε χρήματα και από την άλλη θα σας φεύγουν. Φροντίστε να περιορίσετε τις σπατάλες και να κάνετε καλή διαχείριση, για να μην αντιμετωπίσετε κάποια σημαντικά προβλήματα.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στον συναισθηματικό τομέα, η ανασφάλεια σας θα εκφραστεί με το να έχετε την έντονη ανάγκη και επιθυμία να σας δείχνει ο ερωτικός σας σύντροφος την αγάπη του και να σας λέει πόσο πολύ σας αγαπά… Κάτι που δεν θα συμβαίνει κατά το πρώτο δεκαήμερο και θα οδηγήσει την σχέση σας σε θολά νερά. Σε στιγμές που δεν θα ξέρετε τι να κάνετε και πιο δρόμο να ακολουθήσετε, θα είναι προτιμότερο να ακούσετε την καρδιά σας και να αφήσετε την λογική κατά μέρος…  Είναι μια περίοδος που θα αρχίσετε να ξεκαθαρίζετε μέσα σας, ποιες από τις σχέσεις σας, ερωτικές, φιλικές ή κοινωνικές, αξίζουν τον κόπο να τις παλέψετε και να ασχοληθείτε μαζί τους και ποιες έχουν κλείσει τον κύκλο τους. Το πρώτο δεκαήμερο θα σας ταλαιπωρήσει πολύ, μια και ευνοούνται οι γκρίνιες, τα παράπονα και οι διαφωνίες. Κατά το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε το περιθώριο να προσπαθήσετε να βελτιώσετε κάποια κακώς κείμενα στην σχέση σας, να εξαλείψετε τυχόν παρεξηγήσεις και να έρθετε πιο κοντά. Είναι μια εξαιρετικά ερωτική περίοδος που μπορεί να θεραπεύσει και να κλίσει παλιές πληγές! Ρομαντικό και ενδιαφέρον αναμένεται να είναι και το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, που είναι ιδανικό για μικρές αποδράσεις με το ταίρι σας!

Οι ελεύθεροι του ζωδίου έχουν πολύ καλύτερη τύχη να βρουν έναν νέο ερωτικό σύντροφο μετά την πρώτη βδομάδα του μήνα! Άκρως ερωτικές ημερομηνίες είναι οι 18-20/11, καθώς και οι τελευταίες δύο ημέρες του Νοέμβρη. Εκμεταλλευτείτε τες, εάν σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο!  


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ