Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο μήνας προσφέρει αρκετές ευνοϊκές στιγμές, ώστε να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις και στους στόχους σας, υπάρχουν όμως και αρκετά εμπόδια που θα πρέπει με τους κατάλληλους, έξυπνους χειρισμούς να ξεπεράσετε για να προχωρήσετε. Είναι μια περίοδος περισσότερο σταθεροποιητική, μια φάση της επαγγελματικής σας ζωής που θα κεφαλαιοποιήσετε τις προσπάθειες και τα ανοίγματα που κάνατε κατά την προηγούμενη χρονική περίοδο, ώστε να δημιουργήσουν ένα σταθερό και συμπαγές έδαφος, πάνω στο οποίο θα μπορέσετε να πατήσετε και να κάνετε το επόμενο σας άλμα κάποια στιγμή στο μέλλον. Ο Ήλιος σε συνδυασμό με τον Κρόνο δημιουργούν ένα ασφαλές για σας περιβάλλον δράσης και δεν υπάρχει η ανάγκη να παλέψετε για τίποτε. Εκείνο που χρειάζεται είναι αυτοπεποίθηση και σταθερή πορεία! Και φυσικά να μην σας πιάσουν οι τεμπελιές και τα τινάξετε όλα στον αέρα… Εργαστείτε σκληρά για ένα μήνα, ώστε να απολαύσετε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας για τους επόμενους περίπου 12 μήνες που ακολουθούν!

Αποφύγετε επίσης να αναμειχθείτε σε μηχανορραφίες ή κουτσομπολιά, ειδικά εάν δεν είστε άμεσα εμπλεκόμενοι, γιατί μόνο ζημιά μπορούν να σας κάνουν. Η δυσμενής θέση της Αφροδίτης προς το ζώδιο σας αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για ανασκοπήσεις και ατέρμονες αναλύσεις ή μακροχρόνιους προγραμματισμούς. Στην περίπτωση αυτή θα ακυρώσετε την δυναμική της περιόδου. Η Σελήνη και ο Πλούτωνας σε εξάγωνα σας δίνουν ευκαιρίες ανάπτυξης και την δυναμική για την επιτυχία! Άρης και Κρόνος επίσης σε εξάγωνα προσθέτουν την θετική συνεισφορά τους στο ήδη πολύ θετικό για σας περιβάλλον! Στον οικονομικό τομέα είναι πάρα πολύ σημαντικό να αποφύγετε αλόγιστα έξοδα και σπατάλες. Θα αντιμετωπίσετε ενδεχομένως κάποιες δυσκολίες, γιατί ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις στις εισπράξεις, αλλά και κάπως αυξημένες απαιτήσεις. Μπορείτε να κάνετε κάποιους διακανονισμούς που θα ευνοηθούν από το πλανητικό σκηνικό, εάν δείτε ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε με τον τρόπο που θα θέλατε στις υποχρεώσεις σας.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μεγαλύτερη είναι η δυναμική που θα φέρει το πλανητικό σκηνικό στον κοινωνικό και αισθηματικό τομέα κατά τον Σεπτέμβριο! Ειδικά κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που ταλανίζει μια ενδεχόμενα διαταραγμένη σχέση. Καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία της προσπάθειας σας θα είναι να μην προσπαθήσετε, κατά την προσφιλή σας μέθοδο, να αποφύγετε την προσωπική σας ευθύνη για ότι έχει συμβεί. Προς τα μέσα του μήνα, εάν έχετε κινηθεί σωστά, μπορεί να επανέλθει η ηρεμία και η σταθερότητα στη σχέση ή τον γάμο σας! Δεν πρέπει να όμως να πιέσετε ή να επιβάλετε τις απόψεις σας ή τις λύσεις που έχετε προαποφασίσει… Με την αρνητική επιρροή της Αφροδίτης, καλό θα ήταν να προσέχετε τα λεγόμενα σας προς το τέλος του μήνα, που μπορεί να σας οδηγήσουν χωρίς λόγο και αιτία στα χαρακώματα… Ο Κρόνος και ο Άρης σε εξάγωνα δημιουργούν ένα ευνοϊκό περιβάλλον στον αισθηματικό τομέα, οι αντίρροπες δυνάμεις όμως από τον Ουρανό σε αντίθεση και τον Πλούτωνα σε τετράγωνο είναι ισχυρές και μπορούν να φέρουν πολλά και μεγάλα προβλήματα στη σχέση …


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ