Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Μάιος του 2017 είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς μπορούν να επιτευχθούν κατακτήσεις μεγάλης κλίμακας! Ο Κρόνος στην παρούσα θέση του μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε αυτό που ονειρεύεστε, με την απαραίτητη προϋπόθεση να μην χαμηλώσετε τον πήχη των προσδοκιών σας. Κυνηγήστε το όνειρό σας με όλες σας τις δυνάμεις, ονειρευτείτε το απόλυτο, για να λάβετε αυτό που αξίζετε και για το οποίο έχετε προσπαθήσει πολύ τον τελευταίο καιρό! Μην χάσετε το κουράγιο, την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και την αυτοπεποίθηση σας, γιατί ο πλανήτης σας Ερμής, που δεν βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση για το ζώδιο σας, μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα που θα απορροφήσουν πολύ από το χρόνο σας, στην προσπάθεια να τα επιλύσετε. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες που θα υπάρξουν αυτό το μήνα δεν θα αφορούν τίποτε καινούργιο, παρά την βελτίωση της παρούσας θέσης σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες καλό θα ήταν να επενδύσουν  χρόνο και κεφάλαια να κάνουν την επιχείρηση τους πιο αποδοτική σε αυτό που παράγουν, παρά να κινηθούν προς μια νέα κατεύθυνση. Σε κάθε άλλη περίπτωση κινδυνεύουν να χάσουν τα λεφτά τους. Για όσους έχουν εξαρτημένη θέση εργασίας, θα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία και να κινηθούν δυναμικά, ώστε να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει και στον αισθηματικό τομέα εύνοια, με τους δεσμευμένους του ζωδίου να βιώνουν ένα κλίμα πληρότητας, αρμονίας αλλά και διαφάνειας στην σχέση τους. Κάτι παλιό και ίσως φθαρμένο από την πάροδο του χρόνου έχει αυτή την περίοδο την δύναμη να αναγεννηθεί από τις στάχτες του και να μπει και πάλι σε τροχιά. Τα άστρα σας κάνουν πιο ανάλαφρους στην ψυχολογία και όσοι από εσάς έχετε απομακρυνθεί από τον σύντροφό σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, θα επιχειρήσετε με λογική και ηρεμία να επαναφέρετε τις ισορροπίες . Μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να αναμιγνύονται στη σχέση, γιατί οι επεμβάσεις αυτές μπορούν να αποσταθεροποιήσουν τα θεμέλια μιας υγιούς σχέσης. Πάρτε σοβαρές αποφάσεις και ακολουθήστε σταθερή πορεία, αφιερώνοντας όλες σας τις δυνάμεις στην διατήρηση και ενδυνάμωση της σχέσης σας και οι πλανήτες θα σας ανταμείψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποφύγετε επίσης έξωθεν πειρασμούς, γιατί το πλανητικό σκηνικό δεν συγχωρεί την ασυνέπεια και τις ατασθαλίες! Αλλά και οι αδέσμευτοι σαν να γίνονται περισσότερο δεκτικοί αυτό τον μήνα στο κάλεσμα της αγάπης και να είναι πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο συνύπαρξης με ένα νέο σύντροφο. Αυτό που χρειάζεται όμως να προσέξετε, είναι να μην βιαστείτε να εμπιστευθείτε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί θα απογοητευθείτε πολύ σύντομα από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα. Κάντε μικρά και προσεκτικά βήματα, χτίζοντας μια νέα σχέση με προσοχή!

Καλό μας μήνα λοιπόν και πολλές και καλές επιτυχίες!
Αλίντα Κανάκη

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ