Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Τα άστρα και το πλανητικό σκηνικό, αγαπητοί μου Δίδυμο, θα είναι αρκετά φιλικό μαζί σας και ο μήνας Μάρτιος ίσως να είναι ο τυχερός σας μήνας, τουλάχιστον στα επαγγελματικά σας! Ο Κρόνος είναι ο μέγας υποστηρικτής σας, ωθώντας το έργο και τα επιτεύγματά σας. Είναι δύσκολο όμως να καθορίσουμε σε ποιο τομέα της ζωής σας θα ρίξετε το κύριο βάρος της προσπάθειας σας αυτή την περίοδο… Θα πρέπει όμως να παλέψετε πολύ για να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε, ότι και αν είναι αυτό! Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες να ανεβείτε σε μια πιθανή ιεραρχική κλίμακα, αρκεί να είστε καλά προετοιμασμένοι για τις μάχες που θα πρέπει να δώσετε. Να είστε ο εαυτός σας και αποφύγετε ψέματα και υπερφίαλες συμπεριφορές, για να μην δυναμιτίσετε την καλή σας τύχη από μόνοι σας…  Μη διστάσετε να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε πράγματα που θα σας αναδείξουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, μιλήστε με συνεργάτες και βρείτε λύσεις που μέχρι τώρα σας δυσκόλευαν. Φροντίστε με κατάλληλους χειρισμούς να βρείτε λύσεις που θα σας ωφελήσουν. Κατά το δεύτερο μισό  του μήνα αυξημένες θα είναι οι υποχρεώσεις σας, όπως και οι ευκαιρίες να λάμψετε! Με σωστό προγραμματισμό και οργάνωση, τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να προχωρούν με σταθερό ρυθμό, μια και το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρηθήκατε με στασιμότητα και υπερβολική πίεση. Είναι καιρός φίλοι μου να μετριάσετε το άγχος και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο Μάρτιος θα φέρει αρκετή αναταραχή και αστάθεια στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, και γι αυτό συνιστάται προσοχή στις κινήσεις σας και αυτοκυριαρχία! Επικίνδυνο είναι κυρίως το πρώτο μισό του μήνα, ενώ
μετά τα μέσα οι πλανήτες σκηνοθετούν πάθος, έρωτα και αισιοδοξία και τα πράγματα μπορούν να αποκατασταθούν. Οι αδέσμευτοι μη βιαστείτε, ίσως χρειαστεί να απορρίψετε κάποια γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον. Αποφύγετε την υπερφίαλη συμπεριφορά και την μανία επίδειξης που έχετε, εάν δεν θέλετε να «σκοτώσετε» μια πολύ καλή ευκαιρία για σχέση εν τη γενέσει της… Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας, διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όριά του. Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση. Είναι πλέον καιρός να αποκτήσετε τη φυσική κατάσταση που πρέπει, για να καταπλήξετε τους πάντες με το έντονα ερωτικό σας ταμπεραμέντο.

Αλίντα Κανάκη

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ