Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, φίλοι Δίδυμοι, ο Φεβρουάριος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ένας σημαντικός, ίσως και καθοριστικός μήνας, για την ζωή σας! Ο Κρόνος που συνήθως στέκεται στο πλευρό σας, θα είναι ισχυρότερος από ποτέ αυτό το μήνα, ενώ η Αφροδίτη και ο Δίας που δεν τρέφουν και τα θερμότερα συναισθήματα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, τουλάχιστον θα είναι ουδέτεροι κατά τον Φεβρουάριο. Κατά το μήνα αυτό θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να καταφέρετε να καταγράψετε ένα θετικό πρόσημο στην πορεία σας, κυρίως στα συναισθηματικά σας, ενώ πιο ευνοημένοι μεταξύ σας θα είναι οι περισσότερο εξωστρεφείς και περιπετειώδεις! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείτε να αναλαμβάνετε περιττούς κινδύνους, λόγω της δυσμενούς θέσης του προστάτης σας Ερμή, γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν καταστροφικά για τα συμφέροντα σας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά ή δεν ξέρετε τίποτε για το ποιόν τους, ειδικά εάν προσπαθούν απεγνωσμένα να κερδίσουν την προσοχή σας!
Εάν έχετε δική σας επιχείρηση θα πρέπει να αποφασίσετε κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου τι θέλετε να επιτύχετε, προς τα πού να πορευτείτε και πως θα το επιτύχετε. Για όσους ασκούν εξαρτημένη εργασίας, ευκαιρίες για εξέλιξη θα έχετε, αλλά θα πρέπει να έχετε στόχους και την ανάλογη επιθυμία να προχωρήστε την καριέρα σας ένα βήμα παρακάτω. Από οικονομικής άποψης, ο Ερμής θα αποβεί τιμωρός σας, σε περίπτωση κακής διαχείρισης των εισοδημάτων σας, και ίσως να σας προκαλέσει αρκετά προβλήματα, που θα χρειαστείτε αρκετό καιρό να ξεπεράσετε. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στην συναισθηματική σφαίρα, οι παντρεμένοι ή όσοι βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση θα βρεθούν σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και θα πρέπει να πάρουν σοβαρές και δύσκολες αποφάσεις. Δεν μιλάμε για διάλυση της παρούσας σχέσης τους, αλλά για κεφαλαιώδους σημασίας ζητήματα που θα αλλάξουν ενδεχομένως την πορεία της προσωπικής σας ζωής! Από τις αποφάσεις αυτές δεν μπορούν όλοι να είναι σύμφωνοι και να αισθάνονται ευτυχισμένοι, αλλά οι συνθήκες θα τους αναγκάσουν να τις αποδεχτούν! Η τελική απόφαση θα είναι στο χέρι σας, και θα πρέπει να την λάβετε μετά από σοβαρή και εμπεριστατωμένη σκέψη. 
Όσο για τους αδέσμευτους, ίσως βρουν παρηγοριά και συναισθηματική πληρότητα στον περίγυρο τους, στο πρόσωπο ενός ατόμου από τον φιλικό τους κύκλο. Μερικές φορές η ευτυχία βρίσκεται κάτω από την μύτη μας, αλλά αδυνατούμε να την δούμε. Μια αναλαμπή μπορεί να ξεθολώσει την κρίση σας και να δείτε τα προφανή! Προσέξτε όμως καινούργιες γνωριμίες με άτομα που γνωρίζετε λίγο ή καθόλου, γιατί μπορεί να αποδειχτούν τελείως διαφορετικά από αυτό που θα σας παρουσιαστούν. Μην αφήνετε το ένστικτο σας να σας καθοδηγήσει, γιατί δεν θα λειτουργεί αποτελεσματικά αυτή την περίοδο. Μόνη σας πυξίδα θα πρέπει να είναι η λογική!

Αλίντα Κανάκη

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ