Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ- ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας απόλυτα πετυχημένος μήνας για το ζώδιο σας, φίλοι Αιγόκεροι! Με βασικούς προστάτες τον Άρη και τον Κρόνο στο πλευρό σας, πολλές ευκαιρίες θα κάνουν την εμφάνιση τους. Πρόκειται για ένα πολύ ισχυρό πλανητικό συνδυασμό που θα δείξει την δυναμική του από τις πρώτες κιόλας μέρες του μήνα! Νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν από το πουθενά που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε, αξιοποιώντας πόρος και εμπειρίες! Ο μόνος τρόπος να μην καταφέρετε να πετύχετε τίποτε, είναι να καταβάλετε  απολύτως καμία προσπάθεια. Ο τεχνικός εξοπλισμός και τα τεχνικά μέσα που χρησιμοποιείτε αποκτά αυτή τη χρονική στιγμή μεγάλη σημασία, καθώς οι εξελίξεις θα καθοριστούν κυρίως από τον τεχνολογικό παράγοντα και όχι από τις ανθρώπινες επιρροές, θετικές ή αρνητικές. Όσοι διευθύνουν τη δική τους επιχείρηση, αυτή τη χρονική στιγμή θα πρέπει να βάλουν στην άκρη τη λογική τους και να ακούσουν το ένστικτο και την διαίσθηση τους στις κινήσεις που θα κάνουν. Αλλά θα χρειαστεί κάποια ισορροπία. Λόγω της δυσμενούς ευθυγράμμισης του Ερμή, καλό θα ήταν να αποφύγετε την ανάληψη μεγάλων ρίσκων. Στην αντίθετη περίπτωση απειλείται το οικοδόμημα που τόσο προσεκτικά οικοδομήσατε με πλήρη και ολοκληρωτική κατάρρευση… Ο Άρης σε σύνοδο σας παρέχει εξαιρετική ενέργεια και δημιουργική δύναμη δράσης, ενώ το τρίγωνο του Ουρανού σας δίνει έμπνευση για αντισυμβατικές λύσεις!     

Στον οικονομικό τομέα δεν θα είναι ένας εύκολος μήνας, καθώς θα υπάρχουν αυξημένα έξοδα αλλά και ενδεχομένως μειωμένα έσοδα, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου. Σταδιακά επέρχεται μια σχετική ισορροπία εσόδων – εξόδων, αρκεί βέβαια να κάνετε μια σφιχτή διαχείριση. Ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας υπάρχουν, αλλά θα φανούν καλύτερα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και θα εξαρτηθούν από τις κινήσεις που θα κάνετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τα αισθηματικά σας φαίνεται να είναι σε πρώτη μοίρα κατά τον Σεπτέμβριο, και αυτό είναι κατανοητό, μια και θα υπάρχουν τόσα θέματα που θα σας απασχολούν! Μέσα στον οικογενειακό σας κύκλο θα πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Μην αφήνετε όμως άλλους να επηρεάζουν τις απόψεις σας, γιατί είναι βέβαιο ότι θα χάσετε τον προσανατολισμό σας. Αποφύγετε δε πάσει θυσία οικονομικές συναλλαγές στα πλαίσια της ευρύτερης οικογένειας σας! Μην δανείζετε και μην δανείζεστε χρήματα, γιατί ο Ερμής θα σας παίξει πολύ άσχημο παιχνίδι…  Ίσως επίσης να αντιμετωπίσετε γκρίνιες, διαπληκτισμούς ή ζηλοτυπίες μέσα στη σχέση σας, που θα φορτίσουν την ατμόσφαιρα, ιδίως κατά το πρώτο τμήμα του μήνα. Άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον μπορούν να σας στηρίξουν και να βοηθήσουν αποτελεσματικά να λύσετε κάποιες από τις ήσσονος σημασίας διαφορές με το ταίρι σας. Υπάρχει όμως και η περίπτωση, ένα φιλικό πρόσωπο και αρχίσει να διαδραματίζει ένα πολύ σημαντικότερο ρόλο στην ζωή σας… Οι θετικές όψεις του μήνα στα αισθηματικά σας: Ο Ήλιος σε τρίγωνο θα φέρει ικανότητα καλύτερης έκφρασης, ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο ευκαιρίες ανάπτυξης και φαντασία στην δράση, ενώ ο Πλούτωνας σε σύνοδο δυναμική για νέα ξεκινήματα!


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
23 degrees
Virgo
Moon in Virgo
10 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ