Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες Προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΠΕΜΠΤΗ 1.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επιθετικότητα σας οφείλετε σε ένταση και συσσωρευμένα νεύρα!  Μην θέτετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας, καθώς θα επιρρίπτετε ευθύνες σε άτομα που δεν φταίνε.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσέχετε τους συνεργάτες σας! Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο παρασκηνιακές δράσεις που έχουν στόχο να πλήξουν το κύρος σας!


ΣΑΒΒΑΤΟ 3.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επιχειρήστε να επικοινωνήσετε με φίλους  και να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Χαλαρώστε από την καθημερινότητα σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 4.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βγείτε με φίλους, αν σας δοθεί η ευκαιρία ή καλέστε τους στο σπίτι και κάντε ένα μικρό πάρτι. Η διασκέδαση θα είναι δεδομένη!!!


ΔΕΥΤΕΡΑ 5.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στη διατροφή σας!  Βελτιώστε τις διατροφικές σας συνήθειες και εντάξτε την άσκηση στη ζωή σας. Πρέπει να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση!


ΤΡΙΤΗ 6.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι διαπληκτισμοί δεν οδηγούν πουθενά.  Θέστε στόχους στα επαγγελματικά σας και μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 7.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην αφήσετε την απαισιοδοξία σας, να χαλάσει το κέφι των ανθρώπων που σας αγαπάνε. Ευνοούνται οι επαφές και οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα σήμερα.


ΠΕΜΠΤΗ 8.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 6/2/2017)

Εκτεθειμένοι οικονομικά  βρίσκεστε και καλά θα κάνετε να αποφύγετε συμφωνίες, δάνεια και περιττά έξοδα που δεν έχετε μελετήσει διεξοδικά.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.6.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Το σύμπαν προσπαθεί να σας καθοδηγήσει με τα εμπόδια που σας βάζει. Ότι έχει εξυπηρετήσει τον σκοπό του, καλό θα ήταν να αποβληθεί. Γιατί όταν κλείνει μια πόρτα, μια άλλη ανοίγει.


ΣΑΒΒΑΤΟ 10.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα ωθήστε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν εκκρεμείς υποθέσεις του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Νιώθετε ότι τα προβλήματα σας πνίγουν  και πρέπει να κάνετε κάτι.


ΚΥΡΙΑΚΗ 11.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα άτομο θα κεντρίσει μέσα στο πλήθος την προσοχή σας και θα κινήσετε γη και ουρανό να το πλησιάσετε. Επειδή όμως οι μέρες είναι απατηλές, προσέξτε τι εύχεστε…


ΔΕΥΤΕΡΑ 12.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην βιάζεστε! Εξετάστε πρώτα όλες τις παραμέτρους και μετά ενεργήστε. Θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις που όμως θα αποβούν προς όφελος σας.


ΤΡΙΤΗ 13.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νέοι έρωτες ή μια επισημοποίηση της παρούσας σχέσης σας, αλλάζουν την ζωή σας! Δυναμικούς μπροστά σε νέα προκλήσεις σας θέλει το πλανητικό σκηνικό των ημερών.


ΤΕΤΑΡΤΗ 14.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάντε καλή διαχείριση του χρόνου και των δυνάμεων σας! Δεν είστε υπεράνθρωποι, αν και συχνά αισθάνεστε σαν τέτοιοι. Βάλτε σε τάξη τις υποθέσεις σας!


ΠΕΜΠΤΗ 15.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ιδιαίτερα επικοινωνιακούς σας βρίσκουν τα άστρα αυτές τις ημέρας. Στο χέρι σας είναι να αλλάξετε, ότι δεν σας εξυπηρετεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 22/11/2017)

Ακολουθήσατε τον δρόμο της ψυχής σας! Ζητήστε και θα λάβετε, γιατί η ζωή σας τα οφείλει, και τώρα αρχίζει να σας ανταμείβει.


ΣΑΒΒΑΤΟ 17.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή και την ψυχική σας ισορροπία.


ΚΥΡΙΑΚΗ 18.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η κίνηση των πλανητών ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα! Μην κάνετε ωστόσο αρνητικές σκέψεις μα σκιάσουν την μέρα σας. Σύντομα θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφο σας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 19.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας! Επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν αρκετά...


ΤΡΙΤΗ 20.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην οδηγείτε καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά. Προσοχή στις μετακινήσεις! Συγκρούσεις και έντονοι καυγάδες στα αισθηματικά είναι πολύ πιθανές.


ΤΕΤΑΡΤΗ 21.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η φαντασία σας μπορεί να σας παίξει επικίνδυνα παιχνίδια σήμερα, και να δυναμιτίστε τη σχέση σας χωρίς λόγο. Προσπαθήστε να σκεφτείτε λογικά!


ΠΕΜΠΤΗ 22.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η σημερινή μέρα κρύβει συκοφαντίες, σχόλια και ίντριγκες στον επαγγελματικό τομέα. Αποστασιοποιηθείτε, γιατί δεν μπορούν να σας βλάψουν επί ουσίας!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευνοϊκή μέρα για τις σχέσεις σας! Η θετική σας στάση θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, περνώντας ευχάριστες στιγμές.


ΣΑΒΒΑΤΟ 24.6.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Κάποιες έκτακτες οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το ρυθμό και από τα πλάνα σας, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε και αλλιώς.


ΚΥΡΙΑΚΗ 25.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η φαντασία και πραγματικότητα δύσκολα ξεχωρίζουν σήμερα. Μην φαντάζεστε πράγματα που δεν υπάρχουν, μην δυναμιτίζετε τις σχέσεις σας χωρίς λόγω και ουσία..


ΔΕΥΤΕΡΑ 26.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας! Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντι σας, αλλά οφείλετε να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας.


ΤΡΙΤΗ 27.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν είναι ευχάριστη η ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στον εργασιακό σα χώρο σήμερα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας εμποδίσει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό στην δουλειά σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 28.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στις εξαπατήσεις! Αν ασχολείστε με το εξωτερικό, αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια, που δεν έχετε μελετήσει διεξοδικά! 


ΠΕΜΠΤΗ 29.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε μπερδεμένα συναισθήματα για μια πρόταση που θα σας γίνει, και καλά θα κάνετε να ερευνήσετε διεξοδικά κάθε πτυχή της υπόθεσης, πριν πάρετε θέση.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να αποβάλετε το στρες της καθημερινότητας. Επενδύστε στο Σαββατοκύριακο και διασκεδάστε, γιατί το έχετε ανάγκη!


ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
4 degrees
Leo
Moon in Leo
21 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ