Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν θα ήταν σκόπιμο να επιφορτισθείτε με επιπλέον δουλειά ή ευθύνες σήμερα, γιατί θα έχετε υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες σας.                                 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε σήμερα τολμηροί και έχετε άγνοια κινδύνου, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί υπάρχουν πολλές παγίδες στο δρόμο σας.                           

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια από τις πιο κοινωνικές και ερωτικές σας μέρες η σημερινή! Επωφεληθείτε οργανώνοντας με φιλικά πρόσωπα ή με το ταίρι σας μια έξοδο.

ΤΡΙΤΗ 4.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ίσως να έχετε κάποιες δυσκολίες συγκέντρωσης ή αδυναμία εστίασης στη δουλειά σας. Είναι όμως μια εξαιρετική μέρα να θέσετε σε κίνηση τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Καλό θα ήταν να είστε ανοιχτοί και ξεκάθαροι επικοινωνιακά στην επαφή σας με προϊσταμένους ή συνεργάτες, μια και θα χρειαστεί σύντομα να προστρέξετε στην βοήθεια τους.

ΠΕΜΠΤΗ 6.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΚΡΟΝΟΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 17/4/18

Η επικοινωνία σας με τους γύρω σας δεν θα είναι τόσο αρμονική και απρόσκοπτη, και θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να γίνεστε κατανοητοί, κάτι που σας εκνευρίζει αφάνταστα…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χωρίς να πολυσκέφτεστε τις συνέπειες των πράξεων σας, μπορεί να καταφύγετε σε ακρότητες. Μπορεί αυτό να αφορά το ποτό, την διασκέδαση ή ακόμη και τις δαπάνες…

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η βδομάδα ξεκινάει με μια αρμονική μέρα! Όλα γύρω σας κυλούν σαν ρολόι και εσείς θα απολαύσετε τις απογευματινές ή βραδινές ώρες ευχάριστες φιλικές παρέες.

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Κρατήστε τα συναισθήματα σας υπό έλεγχο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ίσως να τορπιλίσετε από μόνοι σας κάποιες εν δυνάμει πετυχημένες προσπάθειες…

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κινηθείτε λίγο υπόγεια ή τουλάχιστον μην κοινοποιείτε τα πάντα, γιατί ενδέχεται να δεχτείτε επίθεση από τους ανταγωνιστές σας και να σας ματαιώσουν τα σχέδια. 

ΤΡΙΤΗ 11.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά, αποφεύγοντας κωλυσιεργίες και αμφιταλαντεύσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρετε τους στόχους σας!

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εξαιρετικές ιδέες θα έχετε, που μπορεί όμως να σκοντάψουν ή να μην είναι άμεσα εφαρμόσιμες. Σε εύθετο χρόνο μπορείτε να επανέλθετε και να τις υλοποιήσετε.

ΠΕΜΠΤΗ 13.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέσα από φιλικές συναναστροφές και από τυχαίες συμπτώσεις θα πάρετε απαντήσεις σε ένα σοβαρό θέμα που σας απασχολεί.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Γίνεστε λίγο πιο «επιθετικοί» στην συμπεριφορά σας και περισσότερο εξωστρεφείς          από το συνηθισμένο κατά τη διάρκεια της μέρας. Μην ξεπερνάτε όμως κάποια κοινώς αποδεκτά πλαίσια κοσμιότητας.            

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πρώτο μισό της μέρας είναι γεμάτο απρόοπτα και εκπλήξεις! Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και κυρίως, διατηρήστε τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών σας, αποφεύγοντας ριψοκίνδυνες κινήσεις.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αισιοδοξία σας και το αστείρευτο κέφι σας διαμορφώνουν μια εξαιρετικά αρμονική και χαρούμενη μέρα. Το απόγευμα φιλικές συναναστροφές ολοκληρώνουν μια ευχάριστη μέρα…

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορείτε μέσα από τις πολύ καλές κοινωνικές ή επαγγελματικές σας επαφές να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα με αποτελεσματικό τρόπο!

ΤΡΙΤΗ 18.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι θετική για τις σχέσεις σας, κυρίως τις συναισθηματικές! Δείξτε την αγάπη και την αφοσίωση σας έμπρακτα και θα έχετε μια υπέροχη και ήρεμη μέρα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε όμως, γιατί οι υποχρεώσεις σας στον επαγγελματικό τομέα είναι πολλές και δεν έχετε την πολυτέλεια της καθυστέρησης…

ΠΕΜΠΤΗ 20.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν θέλετε και πολλές δεσμεύσεις ή ευθύνες στη συναισθηματική σας ζωή και η άρνηση αυτή γίνεται σήμερα πιο εμφανής! Προσέξτε όμως πως θα το χειριστείτε, γιατί μπορεί να κάνετε μεγάλη ζημιά στη σχέση σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια νοσταλγική διάθεση φαίνεται να πλανάται στον αέρα, και η μνήμη σας να επιστρέφει σε ευτυχισμένες στιγμές του παρελθόντος…

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τέλος η ονειροπόληση, οργανωθείτε και ριχτείτε στη μάχη! Λίγο δύσκολο θα σας είναι αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Οργανώστε καλά το χρόνο σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες μάχες σήμερα για να περάσετε τις απόψεις που θεωρείτε ότι είναι σωστές! Εμείνετε σθεναρά γιατί στο τέλος θα δικαιωθείτε!

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε λίγο ευερέθιστοι σήμερα, ειδικά απέναντι σε όσους εμφανίζονται από το πουθενά και θέλουν να αλλάξουν την πορεία της δουλειάς σας!

ΤΡΙΤΗ 25.9.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Ανάμεσα στους ανθρώπους που εμπιστεύεστε μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που σας είναι απαραίτητες για να συνεχίσετε. Ίσως όμως να σας θυμίσουν κάποια παλιά συμφωνά σας που θέλατε να ξεχάσετε…

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Καλή η χαρά και η διασκέδαση, αλλά κάποιες υποχρεώσεις σας έχουν μείνει πίσω. Σηκώστε τα μανίκια και καταπιαστείτε επιτέλους με τις εκκρεμότητες σας.

ΠΕΜΠΤΗ 27.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η έμφυτη αισιοδοξία σας και η άγνοια του κινδύνου θα σας οδηγήσουν στο να κάνετε κάποιες αλλαγές ή αναπροσαρμογές που θα αποδειχτούν σωτήριες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι πνευματικές αναζητήσεις είναι σήμερα σε πρώτη προτεραιότητα για σας, ακόμη και πιο πάνω από λίγες χαλαρές στιγμές με φιλικά πρόσωπα ή την οικογένεια σας.                             

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πρώτο μισό της μέρας θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά γιατί δεν θα σας βγαίνει τίποτε όπως θα το θέλατε ή όπως το προγραμματίζετε. Η έμφυτη αισιοδοξία και το πείσμα σας όμως θα έχουν μετά το μεσημέρι καρπούς.      

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.9.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 22/4/18

Το θάρρος είναι ένα θετικό χαρακτηριστικό που έχετε και σήμερα θα σας χρειαστεί! Έχετε όμως και άγνοια κινδύνου που σας οδηγεί να ρισκάρετε χωρίς λόγο! Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε σήμερα!!!


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
3 degrees
Aries
Moon in Aries
6 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ